Προς το περιεχόμενο

Κουτι-ανεμιστήρες???

konstadis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτο το κουτι

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700061

Κ δεν εχω κανενα ανεμιστηρακι. Χρειαζεται να βαλω? Εν οψη καλοκαιριου ειδικα? που οι θερμοκρασιες ανεβαινουν?

ανοιξα πριν 20 λεπτα το pc. οι θερμοκρασιες που παιζουν τωρα ειναι

Motherboard 45 °C (113 °F)

CPU 61 °C (140 °F)

CPU #1 / Core #1 54 °C (129 °F)

CPU #1 / Core #2 50 °C (122 °F)

CPU #1 / Core #3 50 °C (120 °F)

CPU #1 / Core #4 56 °C (131 °F)

GPU Diode 54 °C (129 °F)

WDC WD1600AAJS-00PSA0 44 °C (111 °F)

WDC WD3200AAKS-00YGA0 44 °C (111 °F)

Voltage Values:

CPU Core 1.14 V

χρειαζεται? αν ναι ποσα κ ποια? θα αυξηθει ο θορυβος μετα σημαντικα?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε full load τα πόσα πιάνει ο επεξεργαστής;Οι 60 βαθμοί για net sufing είναι πάρα πολλοί..

Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις όπου μπορείς...Σίγουρα θα αυξηθεί ο θόρυβος,αλλά αυτό πάει και ανάλογα με τα φουρφούρια κ.λπ....

Δημοσ.

Θέσεις ανεμιστήρων: Δύο στο πίσω μέρος και ένας μπροστά μεγέθους 8cm, ένας στο πλάι μεγεθους 8-12cm.

Για πίσω και μπροστά προτείνω αυτούς (άρα μιλάμε για 3 κομμάτια) και για το πλάι αυτόν.Αμφιβάλλω αν καταλάβεις διαφορά σε θέμα θορύβου.Πιθανότατα οι ανεμιστήρες να υπερκαλύπτονται απο τον θόρυβο του τροφοδοτικού/vga ανεμιστήρα/cpu ανεμιστήρα/βουητό σκληρών.

Δημοσ.

2 λεπτα δωστε μου να ανεβασω τα στοιχεια του υπολογιστη στην υπογραφη... μεχρι να το κανω ο επεξεργαστης που εχω ειναι

QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)

γενικα ο υπολοσιστης ειναι εξαιρετικα αθορυβος σε σημειο που πολλες φορες (με κλειστη οθονη) εχω πατησει το κουμπι κατω για αν ανοιξει ενω ηταν ηδη ανοιχτος. (βλακεια)

Δημοσ.

Φιλε giorgos147,τι τον ρωτας ποσο εχει σε full load αφου δεν αν εχει 60 με 20λεπτο σερφαρισμα τοτε δεν θα πιανει full load, θα κανει shutdown:lol:

Δημοσ.
Φιλε giorgos147,τι τον ρωτας ποσο εχει σε full load αφου δεν αν εχει 60 με 20λεπτο σερφαρισμα τοτε δεν θα πιανει full load, θα κανει shutdown:lol:

Απλά,θέλω να δω τι πιάνει :P

Μπας και δεν έχει κουμπώσει καλά η ψύχτρα;

Καθάρισε λίγο τη περιοχή,άλλαξε και τη θερμοαγώγιμη και πες μας.

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβα εχει εναν τετραπυρινο σε ενα κουτι χωρις ανεμιστηρες παρα μονο αυτον του επεξεργαστη? Κατα τα αλλα η συνθεση σου ποια ειναι?

Βασικα κατα την γνωμη μου καλο θα ηταν να υπαρχουν μιας και οι 50-56 που εχουν οι πυρινες σου ειναι αρκετοι για idle, αλλα απο οτι βλεπω το κουτι σου παιρνει 1χ8 μπροστα, 1χ8 στο πλαι και δυο πισω αγνωστου μεγεθους (8αριδες ???).

Βαση αυτων και αν το συστημα σου ειναι σχετικα ζεστο με καμια καλη καρτα γραφικων και τον τετραπυρινο κλπ κλπ τοτε το μονο που θα πετυχεις ειναι ενα στοιχειωδες airflow με το οποιο ομως λογικα θα κανεις την δουλεια σου. Να ξερεις οτι συνηθως οσο πιο μικροι οι ανεμηστηρες τοσο πιο πολυς ο θορυβος, και ναι αν αυτη την στιγμη δεν εχεις κανενα απο τους μπροστα και πισω τοτε ο θορυβος σου θα αυξηθει αρκετα.

Δημοσ.
2 λεπτα δωστε μου να ανεβασω τα στοιχεια του υπολογιστη στην υπογραφη... μεχρι να το κανω ο επεξεργαστης που εχω ειναι

QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)

γενικα ο υπολοσιστης ειναι εξαιρετικα αθορυβος σε σημειο που πολλες φορες (με κλειστη οθονη) εχω πατησει το κουμπι κατω για αν ανοιξει ενω ηταν ηδη ανοιχτος. (βλακεια)

Όπως και να έχει,οι συγκεκριμένοι ανεμιστήρες που παρέθεσα είναι απο τους πλέον αθόρυβους και προσιτούς (έχουν προταθεί αρκετές φορές στο forum).Ακόμα και να αυξηθεί ο θόρυβος,το κέρδος που θα έχεις σε ψύξη και airflow θα αξίζει αυτή τη μικρή θυσία.

Δημοσ.

το full load πως το επιτυγχανω?

Με κάποιο πρόγραμμα όπως orthos...Αλλά άστο μην έχουμε κανένα κάψιμο :-)

Πρώτα απο όλα...Τι θα έκανα εγώ.

α)Θα έβαζα καινούργια θερμοαγώγιμη στον επεξεργαστή

β)Θα έβλεπα αν έχει κουμπώσει καλά η ψύχτρα

γ)Θα έβαζα φουρφούρια

:-)

Δημοσ.

Θα πρεπει να κατεβασεις prime95,googlaρε το και θα το βρεις...

Μολις το κατεβασεις,πατα το small ftt's,περιμενε κανενα 5λεπτο και πες μας temps

Δημοσ.

βασικα αμα σου πω οτι δεν ξερω τπτ ουτε απο το πρώτο , ουτε απο το 2ο.

τι ειναι το φουρφουρισμα?

κοιταξτε. εμενα δεν μου φαινεται οτι παει κατι στραβα με την ψυκτρα ή την παστα απλα δεν εχει καθολου ανεμιστηρακια γιαυτο! αμα βαλω πιστευω οτι θα ειναι οκ κ θα πεσουν οι θερμοκρασιες απο λιγο εως πολυ

ετσι το βλεπω:rolleyes::fear::fear::rolleyes:

ok alexi περιμενε το κανω κ στελνω...

prime 95 25.5? αυτο?

Δημοσ.
Με κάποιο πρόγραμμα όπως orthos...Αλλά άστο μην έχουμε κανένα κάψιμο :-)

Πρώτα απο όλα...Τι θα έκανα εγώ.

α)Θα έβαζα καινούργια θερμοαγώγιμη στον επεξεργαστή

β)Θα έβλεπα αν έχει κουμπώσει καλά η ψύχτρα

γ)Θα έβαζα φουρφούρια

:-)

Δεν παθαινει τπτ,το πολυ να κανει shutdown

Δημοσ.

Νομιζω οτι αν δεν ειχε κουμπωσει καλα η ψυκτρα σε καποιο σημειο θα ειχε μεγαλη διαφορα στους πυρηνες.

+1 για τους Nexus

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...