Προς το περιεχόμενο

Θέλω ένα UPS, αλλά πόσα Watt ?

Nick1150

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα :-)

Δυστυχώς δεν σκαμπάζω από ηλεκτρονικά, αλλά παρ'όλαυτά θέλω ένα ups για οικιακή χρήση που να με καλύπτει για όσο γίνεται περισσότερη ώρα για τα παρακάτω:

1. PC 500W με intel core duo 2,5 Ghz (σχετικό post http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=286875 )

2. Δύο monitors TurboX 17" που καίνε 1,1Α στα 220V η μία, άρα 2,2Amps. Από τα λίγα που ξέρω και θυμάμαι από το σχολείο... volts x amps = watts, άρα 220 χ 2,2 = 484W

3. Ένα USRobitics router που καίει 1,2Α στα 12V, άρα και πάλι με τον τύπο volts x amps = watts, 12V χ 1,2 = 14,4W

4. Το Netmod του ΟΤΕ που καίει 65mA στα 220V, 220 χ 0,065 = 14,3W

5. Ένα τηλεφωνικό κέντρο Panasonic 616 το οποίο δεν ξέρω τι καίει, αλλά σίγουρα καίει ελάχιστα. Ας πούμε λοιπόν άλλα 20W και πολύ λέω.

με έναν πρόχειρο υπολογισμό λοιπόν 500 + 484 + 14,4 + 14,3 + 20 = σύνολο 1032W

Το ερώτημα μου είναι:

1. Ο παραπάνω υπολογισμός είναι σωστός ηηηηηη ;

2. Τι UPS θέλω για να μπορεί να μου κρατήσει τον παραπάνω εξοπλισμό μου ανοικτό σε διακοπή ρεύματος για 1 ώρα ;

ευχαριστώ σύντροφοι

:-)

Δημοσ.
2. Τι UPS θέλω για να μπορεί να μου κρατήσει τον παραπάνω εξοπλισμό μου ανοικτό σε διακοπή ρεύματος για 1 ώρα;

Γεννήτρια πετρελαίου. :-)

Seriously, τα UPS είναι για να κρατάνε τον υπολογιστή ανοιχτό ελάχιστα λεπτά μέχρι να προλάβεις να αποθηκεύσεις τη δουλειά που κάνεις και να τον σβήσεις. Όχι για να τον τροφοδοτούν μέχρι να ξανάρθει το ρεύμα.

Δημοσ.

κοτσάνα πέταξα εεεεε ;:-D

οκ σόρυ

απλά το pc αυτό υπάρχει μόνο για να παίζω MS Flight Simulator online και μου έχει τύχει μέχρι σήμερα 2-3 φορές την ώρα της πτήσης να κοπεί το ρεύμα με αποτέλεσμα disconnect και φυσικά δημιούργησα αντίστοιχα προβληματα στους υπόλοιπου online πιλότους και ελεγχτές εναέριας κυκλοφορίας.

Σκέφτηκα να έχω τον χρόνο να τελειώσω τουλάχιστον την πτήση και να μην χάσω τα μίλια μου :whistle:

Δηλαδή με ένα 1000άρι UPS πόσο χρόνο θα μπορέσω να κρατήσω τον παραπάνω εξοπλισμό ανοικτό ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...