Προς το περιεχόμενο

Mysql backup-restore

fcmykonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με 1700 προιόντα περίπου. Εχθές έκανα backup λόγω του ότι άλλαξα server και μετά πήγα να κάνω restore. Η mysql που πήρα από το backup ήταν 70 mb περίπου μιας και απ'ότι φάνηκε μέσα αποθηκεύτηκαν και οι εικόνες.

Μετα το restore όλα είναι μια χαρά εκτός από τις εικόνες. ΟΛΕΣ οι εικόνες είτε είναι thumbnail είτε detail φαίνονται χαλασμένες-αλλοιωμένες.

Υπάρχει λύση στο πρόβλημα μου???

Έχω επισυνάψει 3 εικόνες. Η πρώτη είναι η thumbnail, η δεύτερη η detail και η τρίτη η αρχική εικόνα όπως την είχα ανεβάσει. Το λόγισμικό που χρησιμοποιώ ζητάει μια εικόνα να ανεβάσω και αυτό την φτιάχνει σαν detail-large και thumbnail.

Ευχαριστώ πολύ

thumbnaill.th.jpg

detail.th.jpg

large585grenada.th.jpg

Παρακαλώ λόγω του ότι έλυσα το πρόβλημα που αναφέρω στο θέμα, αν μπορείτε να το διαγράψετε.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Πήρα τους περισσότερους πίνακες εκτός από αυτών που αναφερόντουσαν στις εικόνες (το λογισιμικό που χρησιμοποιώ αποθηκεύει τις εικόνες στην mysql) και τους έβαλα σε ένα backup που είχα πάρει πριν μια εβδομάδα.

Αυτό είχα σαν αποτέλεσμα να μου εμφανίσει όλα τα προϊόντα ακόμα και αυτά που είχα περάσει τελευταιά. Όμως στα τελευταία προϊόντα δεν υπήρχαν οι φωτογραφίες.

Οπότε αναγκάστηκα μέσω του admin panel του λογισιμού μου να ξαναπεράσω μερικές εικόνες.

Πλέον δουλεύει μια χαρά :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...