FallenAngelGR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Κατεβασα κατι σε μορφη (onoma).cbr Τι ειναι αυτα? Προγραμμα να τα ανοιξω? Αν ειναι πειρατικο πες το μου μην το κλεισεις το θεμα!!!
wert Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Κατεβασα κατι σε μορφη (onoma).cbr Τι ειναι αυτα? Προγραμμα να τα ανοιξω? Αν ειναι πειρατικο πες το μου μην το κλεισεις το θεμα!!! Πριν τα κατεβάσεις γιατί δεν ρωτούσες; Πρόκειται για Comic Book ένα ή πολλά. Εσύ ξέρεις τι έκανες. Λεπτομέρειες στο http://en.wikipedia.org/wiki/Comic_Book_Archive_file Ανοίγουν με το πρόγραμμα CDisplay.
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Και ναι, είναι μονόφθαλμα με έναν παπαγάλο στον ώμο και γάντζο αντί για χέρι. Το CDisplay όμως είναι free.
roi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Χαιρετω. Κατεβασα ενα κομικ σε κομματια και εχω τα αρχεια οπως ειναι στην επισυναπτομενη εικονα. Ξερω πως τα cbr τα μετονομαζεις σε rar και τα αποσυμπιεζεις,αλλα εδω προκειται για multi volume αρχειο που δεν ειναι rar, ωστε να αποσυμπιεστει το περιεχομενο με ενα δεξι κλικ σε καποιο απο αυτα. Ξερει κανεις τι ακριβως πρεπει να κανει κανεις σε τετοιου ειδους multi volume cbr αρχεια?Τα μετονομαζει ενα προς ενα?Ποια ακριβως ειναι η διαδικασια? Ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μπορείς να δοκιμάσεις με το 7zip δεξί κλικ αποσυμπίεση αν τα βλέπει σωστά,αν όχι είναι αρχεία από το hjsplit
roi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Σε ευχαριστω. Το hjsplit το ειχα ξεχασει. Ωστοσο, τοσο το 7zip οσο και το hjsplit φτιαχνουν ενα cbr που δεν ανοιγει, οποτε μαλλον εχουν προβλημα τα επιμερους αρχεια, που μαλλον ειναι κατεστραμμενα.
TheELF Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Έκανες διπλό κλικ πάνω στο .001 που έχει διαφορετικό εικονίδιο να δεις μπας και κάνει κάτι;;;
roi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ανοιγει ο Universal Extractor και βγαζει σφαλμα. Στο εν λογω αρχειο,με δεξι κλικ και επιλεγοντας 7zip/extract here μου δημιουργει ενα αρχειο cbr το οποιο ομως ειναι κατεστραμμενο και δεν ανοιγει με κανεναν γνωστο cbr reader. Το ιδιο προβληματικο αρχειο cbr μου δημιουργειται κανοντας χρηση του join απο το hjsplit. Δεν ανοιγει. Με δεξι κλικ στο .000 αρχειο και επιλεγοντας 7zip/extract here παιρνω γυρω στις 6-7 εικονες μονο και με την τελευταια απο αυτες κατεστραμμενη. Δεν ξερω ποσες αλλες πρεπει να υπαρχουν και πως να τις παρω. Τουλ. ας επαιρνα το κομικ σε εικονες. Μετα θα μπορουσα ευκολα να τις κανω ενα pdf.
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Είναι συμπιεσμένο με το winrar 5. Έτσι βγάζει τα split files στις τελευταίες εκδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα