spid_x Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Εχουμε ενα scanner Mustek 1200 UB Plus που το εχουμε αφησει αχρησιμοποιητο αρκετο καιρο. Επειδη δεν γνωριζω καθολου απο scanner...το βαλαμε σε θυρα usb εγκατασταση με το cd του (εκτος απο το photo express). Εκανα restart, Εβαλα τα προγραμματα Μustek 1200 UB Plus (panel) και μου βγαζει το μηνυμα selected image application cannot be found. Image will be savend in.... ...DO you still want to scan? Παταω ναι και βγαζει file loading failure και μετα scanner is not ready. Επισης εβαλα το ABBYY FineReader Sprint και βγαζει παλι file loading failure και μετα Can't open TWAIN source: Mustek 1200 UB Plus Τι μπορει να παιζει? Θελει μηπως ζεσταμα αρκετο? Τι αλλο μπορει να φταιει? (δεν εχω βαλει καλωδιο ρευματος.δεν βρηκα κατι! Δεν πιστευω να εχει ε??:X μονο usb ετσι?)
spid_x Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ρεύμα πρέπει να θέλει Οχι τελικα δεν θελει ρευμα. Αλλαξα θυρα κ ολα οκ
caution Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 ααα έχω μείνει πίσω... Στην εποχή μου τα scanner ήθελαν πρίζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.