Lost.. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Παιδια καλησπερα σας, Ειμαι καινουριος στο φορουμ αλλα αρκετα φιλος (κολλητος θα ελεγα) με τα advnture ganes! Προχθες κρασαρε ο υπολογιτης μου με αποτελεσμα να μη μου αναγνωριζει το saved game που ειχα κανει.:mad: Μπορει καποιος να βοηθησει? Εχει κανενας απο εσας saved game του Lost Crown? Eιχα φτασει στο σημειο οπου η Nanny Noah με κερναγε τσαι (!!) και μου εξηγουσε τι ακριβως ειναι το May Day Fair..(το σκηνικο ακριβως μετα το Net Hut) Eυχαριστω προκαταβολικα!
chek2fire Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Κατέβασε από εδώ τα save αν και νομίζω ότι είναι λίγο πριν το τέλος. Αυτά που βρίσκονται στον φάκελο πρέπει να είναι πιο παλιά. Εχει περάσει καιρός που το έχω παίξει και δεν θυμάμαι ακριβώς. Πάντως εκεί που είσαι είναι ακόμα αρχή και δεν ξέρω αν σου κάνουν τα δικά μου save http://rapidshare.com/files/206756462/the_lost_crown.rar.html Φοβερό game και ένα από τα καλύτερα adventure που έχω παίξει το τελευταίο καιρό και με μερικές στιγμές αρκετά σουρεαλιστικές. Αξίζει να το ξαναρχίσεις και να το τερματήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.