Προς το περιεχόμενο

Ikariam Cheats

Giorgio97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εινα ετοιμο;

οχι ακομα, ειναι υπερφορτομενος ο server και μερικα εργαλεια αργουνε,αν δεν αδειασει λιγο μπορει να παρει μεχρι και 45 λεπτα ακομα :-( ..

Μολις ειναι ετοιμο θα σου στηλω μυνημα, να σου πω θελεις να διαγραψουμε και κανα account αντιπαλου?Αμα σου εχει κανει καποιος επιθεση μπωρο αν μπω και στο δικο του λογω ενος bug και να τον καταστρεψω..μονο πες μου το ονομα toy στο παιχνιδι

Δημοσ.
ενταξει περιμενω

περιμενε:P:p:p:p

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΑΑΑΑ ξεχασα να σου πω!Για να μην σε πιασουν οι διαχειριστες του παιχνιδιου που εβαλες κωδικους δεν πρεπει αν μπεις στον λογαριασμο σου μεχρι αυριο στις 4:30 το απογευμα!!!Αλλιος θα σου διαγραψουν τον λογαριασμο!!!!!!!!

Δημοσ.

Ωραία...Ξέρω και εγώ με κωδικούς να γίνομαι ο καλύτερος...Αλλά δε νομίζω οι δημιουργοί του παιχνιδιού να ήθελαν αυτό όταν το έφτιαχναν...Τέλος πάντων.

Αν δε σε διαφράψουν...Τι να πω :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Thresh,να ένας που το πίστεψε :P

αν κρίνω από το 97, μιλάμε για 12χρόνο :-(

Δημοσ.

μερικοι πρεπει να μαθουν να μην κλεβουν(εκτος και ειναι πρασινοι με ασχημοι φατσα (trolls))

απο τα λαθοι μαθενουμε :D ωπος το να μην εμπιστευομαστε αγνωστους..

Δημοσ.

Είσαι έλεος ρε φίλε...Αν νομίζεις οτι κάποιος απο εδώ μέσα θα κάτσει να ασχοληθεί με το κωδικό του παιδιού...Και ενημερωτικά...Σε βλέπω μπαναρισμένο.

Giorgio,σου άλλαξα κωδικό για να μη στο πειράξει κανείς...Σου στέλνω τον νέο με PM.

Δημοσ.
Είσαι έλεος ρε φίλε...Αν νομίζεις οτι κάποιος απο εδώ μέσα θα κάτσει να ασχοληθεί με το κωδικό του παιδιού...Και ενημερωτικά...Σε βλέπω μπαναρισμένο.

λες ε? :P εμενα απο την αλλη μου φενετε περιεργο να δινει καποιος τον κωδικο του..αλλα θα του κανο την χαρη, οσο για το ban..ehem

τελικα εδωσε τον κωδικο στα αληθεια?γιατι αν το εκανε μαλλον δεν επρεπε να του τον αλαξεις..πρεπει να μαθενουμε μερικα πραγματα εστω και με τον δυσκολο τροπο,δεν το εχασε τωρα θα χασει αλλα αυριο..

Δημοσ.

Κοίτα να δεις,ένας δωδεκάχρονος δε σκέφτεται όπως ένας εικοσάχρονος(εσύ δηλαδή...Σύμφωνα με το προφιλ σου),εγώ πάλι έστειλα μια ειδοποίειση στους διαχειριστές επειδή με έχεις νευριάσει αφάνταστα :mad:

Δημοσ.
Κοίτα να δεις,ένας δωδεκάχρονος δε σκέφτεται όπως ένας εικοσάχρονος(εσύ δηλαδή...Σύμφωνα με το προφιλ σου),εγώ πάλι έστειλα μια ειδοποίειση στους διαχειριστές επειδή με έχεις νευριάσει αφάνταστα :mad:

ε καλα εχεις δικιο σιγουρα,αλλα πρεπει να μαθενουμε και καποια πραγματα,και εγω νευριασα με τον εαυτο μου αλλα επρεπε λιγο,τεσπα ελπιζω ο μικρος να εμαθε το μαθημα του γιατι το internet δεν ειναι παντα φιλος μας και πρεπει να σεβομαστε τους αλλους

Δημοσ.
ε καλα εχεις δικιο σιγουρα,αλλα πρεπει να μαθενουμε και καποια πραγματα,και εγω νευριασα με τον εαυτο μου αλλα επρεπε λιγο,τεσπα ελπιζω ο μικρος να εμαθε το μαθημα του γιατι το internet δεν ειναι παντα φιλος μας και πρεπει να σεβομαστε τους αλλους

Ναι μπράβο προσέφερες πολλά τόσο στον ίδιο όσο και στο φόρουμ. Την επόμενη φορά που θα χρειαστείς βοήθεια από κάποιον θα πρέπει να σε αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο για να μάθεις κι εσύ αντίστοιχα το μάθημά σου. Ένα report και από μένα γιατί με εκνευρίζει απίστευτα το στυλ του εξυπνάκια που έχεις. Είναι χειρότερος ένας με το ύφος σου παρά ένας που δε νιώθει. Όχι ότι εσύ νιώθεις βέβαια ..

αναρωτιεμε αν μου εδωσε τους σωστους κωδικους, αλλα δεν μπενω γιατι θα ξερει την ip μου XD
Δημοσ.
Ναι μπράβο προσέφερες πολλά τόσο στον ίδιο όσο και στο φόρουμ. Την επόμενη φορά που θα χρειαστείς βοήθεια από κάποιον θα πρέπει να σε αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο για να μάθεις κι εσύ αντίστοιχα το μάθημά σου. Ένα report και από μένα γιατί με εκνευρίζει απίστευτα το στυλ του εξυπνάκια που έχεις. Είναι χειρότερος ένας με το ύφος σου παρά ένας που δε νιώθει. Όχι ότι εσύ νιώθεις βέβαια ..

δεν ζητησε βοηθεια, να κλεψει ζητησε

παντος το παραδεχομαι πως το παρακανα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...