X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 υπαρχουν script μονο φιλε μερικα εγκεκριμενα μερικα παρανομα παρολα αυτα googlare!!!
Land_Of_Banania Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ντροπή σου που ρωτάς και μόνο.... LoL, ναι θα έπρεπε να ντρέπεται.. Θα ήταν πιο έξυπνο να πληρώνει για αμβροσία.. Ελπίζω να κάνεις πλάκα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Και για πιο λόγο δε του δίνεις εδώ τις οδηγίες για το πως να το κάνει,ώστε να το κάνουν και άλλη μεθαύριο; επειδή κάνει πλάκα?
vagpap Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Υπογραφη :mister scammer Αυτό δε σας λέει κάτι????
giorgos147 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 επειδή κάνει πλάκα? Και εγώ μήπως το λέω αυτό επειδή κάνω πλάκα ; Α ρε,όλοι οι πλακατζήδες εδώ μαζευτήκαμε!!!
Giorgio97 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Που να στο στείλω Roronoakostas Ρονοακωστα
giorgos147 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Που να στο στείλω Roronoakostas Ρονοακωστα Thresh,να ένας που το πίστεψε
Roronoakostas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Στο στελνω σαν προσωπικό μυνημα μου εστειλες το username αλλα για να βαλω τους κωδικους χριαζομαι και το password..γρηγορα γιατι εχω και αλλες δουλειες,δεν εισαι μονο εσυ αυτος που θελει κωδικους..
giorgos147 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ρε giorgio μη το δώσεις...Γιατί να κάνει καλό σε σένα;Τι θα κερδίσει αυτός αν σου δώσει χρήματα κ.λπ.;
Roronoakostas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ρε giorgio μη το δώσεις...Γιατί να κάνει καλό σε σένα;Τι θα κερδίσει αυτός αν σου δώσει χρήματα κ.λπ.; ευχαριστο giorgo.. λοιπον ποιος θελει ενα ikariam account? :devil::devil: αναρωτιεμε αν μου εδωσε τους σωστους κωδικους, αλλα δεν μπενω γιατι θα ξερει την ip μου XD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.