Antwni Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Παιδιά διέγραψα καταλάθος κάτι αρχεία με ένα batch:mrgreen: μήπως ξέρετε εάν γίνετε να τα ανακτήσω!!Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για αυτό Το ξέρω ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές αλλά θέλω να μου πείτε το καλύτερο και ας είναι εμπορικό!!
nickarmy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 εμπορικο ακουω και μου αρέσει η ιδεα του hack (xxexe) search and recover απόλυτο
Iron_man21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 http://www.kaldata.net/comments.php?id=27889&catid=1&highlight=recover+
konstadis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 δλδ ρε παιδια με αυτο το προγραμμα μπορει ν διαγραψω (shift+delete) ενα οποιοδηποτε αρχειο στο pc μου (π.χ ενα αρχειο word) κ με αυτο το προγραμμα να το ανακτησω? εχω π.χ διαγραψει ενα αρχειο word πριν απο ενα μηνα. αμα κανω τωρα το προγραμμα install θα μπορεσω να το ανακτησω? περιεργο μου ακουγεται
FallenAngelGR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Παιδια με ενδιαφερει και μενα πολυ αφτο το θεμα απαντηστε!!!
Antwni Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 εμπορικο ακουω και μου αρέσει η ιδεα του hack (xxexe) search and recover απόλυτο Δεν βρήκα κάτι!!Αλλά θα ξαναδοκιμάσω αργότερα!! Είναι batch file λογικά θα μπορεί να το βρει έτσι δεν είναι!!
FallenAngelGR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Σχετικα με το περιεργο σου. Το ηξερς οτι τα αρχεια στην πραγματικοτητα ποτε δεν διαγραφονται απο τον δισκο? Μπορει να γραφτουν αλα απο πανω αλλα και παλι μπορεις να βρεις αρχεια μετα απο αρκετα format. Σε εταιριες με το αζημιωτο βεβαια!
konstadis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 ναι αυτο το εχω σε ταινιες... αλλα μου φαινεται εξαιρετικα περιεργο... μακαρι να υπηρχε σε φρεε μορφη
alkapone1959 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 καλό ειναι το undelete παιδιά και ειναι freeware..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.