[email protected] Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Καταρχάς Καλημέρα σας, Έχω ξεκινήσει να πειραματίζομαι σε Perl Σκριπτάκια, Και Διαβάζω βιβλία (κυρίως ότι υπάρχει από E-books) αλλά δεν βρήκα κάποιο tutorial ή έστω κάποιον ν μου εξηγήσει κατανοητά πως μπορώ να εκτελώ PHP κώδικα μέσα στον Perl Κωδικά μου... Έχω καταλάβει πώς μπορώ να εκτελώ το αντίστροφο (PERL inside PHP) Μέχρι τώρα έχω κατανοήσει ότι είναι απαραίτητος ο παρακάτω κώδικας στις "επικεφαλίδες" μόλις ξεκινά δηλαδή το PERL Script μου: > use strict; use CGT; use PHP::Interpreter; my php = PHP::Interpreter new(); #και για να συμπεριλάβω μεταβλητές που υπάρχουν σε ένα PHP αρχείο μου δηλώνω επίσης ... include_php_vars('file.php'); #ακόμα.. #έστω αφηρημένα παραδείγματα... php->a_function_name_that_is_included_in_my_php_file(a_PERL_Variable); #και αν θέλω να εκτελέσω απλό PHP κώδικα... print php->eval("echo 'That's is A real Example for Insomniacs :P'"); Αυτό όμως που δεν έχω βρει είναι πώς θα μπορούσα μέσα στην PERL να κάνω κάτι αντίστιχο: $a_Perl_Variable = $a_php_variable; $a_Perl_variable = $a_Session_php_variable; #A Global variable έστω $_SESSION['user'] $a_PHP_variable = $a_PERl_variable_or_function; Πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια ... Και αν έστω δεν υπάρχει κάποιος που θα μπορεί να μου το εξηγήσει παρακαλώ κάποιο tutorial ή e-book για να διαβάσω Πραγματικά σας Ευχαριστώ.. Με σώζεται..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.