stambo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 γεια σας δοκίμασα πρόσφατα να γράψω ταινιούλες για dvd με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενω οταν γράφω το dvd και το δοκιμάζω πρώτα στο pc μου παιζει κανονικα με τους υποτιτλους ολα μια χαρα!αφου το βαλω σε dvd player (μια μμμκια το united παίζει αλλα μου κανει κολληματα!! βγαζει τετραγωνακια και στος τελος περιπου των ταινιων. παιζει ρολο το dvd?? τα cd dvd?? μια ταινια μου την επεξε κανονικα. αλλά καποιες αλλες τζιφος τα ιδια!! *εχω κανει τις απαραίτητες ρυθμισεις απο οδηγο. pc: quad 2.88, 4GB,nividia 9800 gtx 1GB,
Eluminator_91 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Κι εγω αντιμετωπιζω προβληματα με το συγκεκριμενο προγραμμα..π.χ. χθες το βραδυ που εβαλα να γραψω μια ταινια με υποτιτλους στ τελος μου εβγαλε επιτηχης ολοκληρωση (ή οτι τελος παντων γραφει..δν θυμαμαι καλα..) και οταν πηγα να την βαλω στο dvd palyer (TOSHIBA) εβγαζε error..ενω οταν ξανακανα την ιδια διαδικασια (αφου το πρωτο dvd πηγε αχρηστο..) το δευτερο επαιζε κανονικοτατα.. Τωρα υπαρχουν διαφορες εκδοχες για το τι φταιει..: 1. το αδειο dvd δισκακι 2.το DVD PLAYER 3.Ακομη και το convertxtodvd Επισης θα σου προτεινα να μην παιρνεις τα φθηνα dvd-rw δισκακια..καλυτερα να το πληρωνεις λιγο παραπανω και να σου βγαινει σε καλο.. P.S. φιλε εχεις πολυ γ****το υπολογιστη..
stambo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 και να φανταστείς δεν μου ειναι αρκετός ο υπολογιστής για επεξεργασία βίντεο λες να δοκιμάσω κανένα δισκάκι ε?? αλλα στο pc παιζει τελος παντον θα δοκιμάσω κανένα αλλο δισκάκι να δω που πιστεύω πως αυτο ειναι.. 5 ευρα τα 10 :P
inrainbows Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Φίλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ, (δες εδώ : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304337) και είμαι για να αγοράσω καινούργιο player. Έκανα όλες τις πιθανές δοκιμές, πηγα τα δισκάκια σε άλλους και όλα οκ, και στο pc μου επίσης όλα παίζουν κανονικά. Το δε αστείο είναι ότι και στο player, άλλες ταινίες παίζουν κανονικότατα. Τον πετάς τώρα?
stambo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Φίλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ, (δες εδώ : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304337) και είμαι για να αγοράσω καινούργιο player. Έκανα όλες τις πιθανές δοκιμές, πηγα τα δισκάκια σε άλλους και όλα οκ, και στο pc μου επίσης όλα παίζουν κανονικά. Το δε αστείο είναι ότι και στο player, άλλες ταινίες παίζουν κανονικότατα. Τον πετάς τώρα? τα player εχουν προβλημα παρε κανενα των 100 ευρω εγω αυτο εκανα χιχιχ
Axelfc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Και σιγουρέψου πως έχεις την τελευταία έκδοση του ConvertXtoDVD. Βγάζουν πολύ συχνά updates με bug fixes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.