Προς το περιεχόμενο

[INFO] Mandriva 2009 Spring

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παιδιά μη ξεχαστε να ριξετε μια ματια στο errata, για διαφορα γνωστα προβλήματα όπως συμβατοτητα καρτων ΑTI με xorg 1.6

http://wiki.mandriva.com/en/2009.1_Errata

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα, να ρωτησω, για να περασω την 2009.1 αλλαζω μονο το "/" ή και το home?Aπλα ρωταω γτ το home εχει πολυ σαβουρα μεσα και μηπως ειναι καλο να το καθαριζα και αυτο απο τα hidden folders που εχει...και τελος εχουν λυθει τα προβληματα και κυριως στον ηχο που ειχε η 2009 οταν πρωτοβγηκε?Απλα λογω ελλειψης χρονου η 2009 ειχε πολλα bugs και με κουρασε και γυρισα παλι σε 2008.1 που ηταν βραχος...κατα τα αλλα ηταν απιστευτη :-D:P

θα σου προταθει upgrade κατω δεξια με ενα μπλε βελάκι.

Θα σου κατεβασει γυρω στα 3.8 Gb, οποτε καλυτερα να εχεις adsl συνδεση

επειδή με το μπλέ βελάκι δεν γίνεται(δινω τον κωδικό και δεν τον αναγνωρίζει και στην τριτη προσπαθεια δινει σφαλμα)μεσω κονσολας γινεται?

τελικα την περασα απο την αρχη

αλλα:

1ον το Luna δεν παιζει....λεει λειπει το luna svg

2ον το eyes δεν φορτωνει αλλα μυνημα δεν βλεπω

3ον η αλεπου δεν εχει το χρωμα που εχω δωσει σε ολη την μαντριβα με το θεμα μου,για την ακριβεια το ειχε στην αρχη αλλα μετα χωρις να αλλαξω τιποτα εφυγε

Μετα το τελειωμα της μπαρας στο live cd 2009.1 μου βγαζει το σημα της nvidia και μετα κολλαει σε black screen με μια μπαρα πανω αριστερα που δεν αναβοσβηνει.Στο cdrom το λαμπακι αναβει μονιμα αλλα δειχνει να σταματαει να διαβαζει.το ctrl+alt+f7/f1 δεν δουλευουν...

ξερει κανεις γτ?την 2009 την φορτωνε κανονικα...

δεν μπορω να βαλω το vurtualbox της sun στον server kernel που τρεχω...ενω εχω βαλει τα απαραιτητα πακετα το μυνημα ειναι :

Error! Your kernel source for kernel 2.6.29.1-server-4mnb cannot be found at

/lib/modules/2.6.29.1-server-4mnb/build or /lib/modules/2.6.29.1-server-4mnb/source.

You can use the --kernelsourcedir option to tell DKMS where it's located.

Failed to install using DKMS, attempting to install without

Makefile:140: *** Error: unable to find the sources of your current Linux kernel. Specify KERN_DIR=<directory> and run Make again. Stop.

τελικα την περασα απο την αρχη

αλλα:

1ον το Luna δεν παιζει....λεει λειπει το luna svg

2ον το eyes δεν φορτωνει αλλα μυνημα δεν βλεπω

3ον η αλεπου δεν εχει το χρωμα που εχω δωσει σε ολη την μαντριβα με το θεμα μου,για την ακριβεια το ειχε στην αρχη αλλα μετα χωρις να αλλαξω τιποτα εφυγε

γιαυτα λεω!

τον virtualbox τον ρυθμισα

Το luna και το eyes , μολις τα δοκιμασα χωρις κανενα προβλημα

ποιες εκδόσεις των πακετων έχεις;

4.2.2 κανονικα

στο Luna βγαζει οτι λειπει το αρχειο luna.svg

και στο eyes δειχνει οτι εχει φορτωθει αλλα στην οθονη οση ωρα και να περιμενεις δεν εμφανιζεται τιποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...