drioraen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια εχω μια απορια σε τι ειδους απατης αποσκοπουν τετοια μυνηματα spam? Greetings From queen, It was very great when i got your profiles and i felt a great interested on you which really gave me a nice pleasure to communicate with you if you will have same feelings with me, here is my email address where you can contact me, ([email protected]) have a nice day as i am waiting to hear from you. please send me mail to my box so i will send you my pic ok This is my mail ([email protected]) ok yours in love queen =================================== Χαιρετίσματα από τη βασίλισσα, Θα ήταν πολύ μεγάλη όταν πήρα τα προφίλ σας και ένιωσα μια μεγάλη ενδιαφέρονται πραγματικά για σας που μου έδωσε μια ωραία χαρά να επικοινωνήσει μαζί σας όταν θα έχετε ίδια συναισθήματα με μένα, εδώ είναι το email διεύθυνση όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, ([email protected]) Καλή σου μέρα, όπως είμαι σε αναμονή για να ακούσω από εσάς. Παρακαλώ να μου στέλνετε mail για να μου θέση γι 'αυτό θα σας στείλει μου pic ok Αυτό είναι το mail ([email protected]) ok στην δική σας αγάπη βασίλισσα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Παραθέτω από τους Όρους Χρήσης του Insomnia: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: * ... * Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα. * ... Το παρόν θέμα κλειδώνεται, λόγω μη περιγραφικού τίτλου. Μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα, στον τίτλο του οποίου εν συντομία και με σαφήνεια θα περιγράφεις το πρόβλημα ή την ερώτησή σου. Έτσι βοηθάς τον ίδιο τον εαυτό σου, αφού υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ανοίξουν και να διαβάσουν το θέμα μέλη που γνωρίζουν την απάντηση και/ή μπορούν να σε συμβουλέψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.