Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν γίνονται gay parades στην Ελλάδα;

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μοσκίτω οι ανόσιες, έκφυλες, ποταπές, σιχαμερές και αποκρουστικές σου διαστροφές δεν αφορούν το υγιές μας φόρουμ. Παρακαλώ να συνεχίσετε ontopic στηλιτεύοντας εκ αρείας θέσεως τα φρικτά αυτά untermenschlich αποβράσματα που μιαίνουν την καθαρότητα, ορθότητα, φυσιολογικότητα και ηθική του ετεροφυλόφιλου σεξουαλικού πράττειν, του μέγιστου αγαθού, υπερβαίνοντος νοημοσύνης, καλλιέργειας, καλωσύνης, κοινωνικής αποδοτικότητας και εμβρίθειας νου.

Διότι δεν είναι το να συνουσιάζεις θηλυκά το δυσκολότερο, το μέγιστο και ύψιστο, το άγιο, φέρον κάματον και ίδρωταν στοιχείο που μας καθορίζει άξιους να ζούμε;;;

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Chris_85 πραγματικά μαρέσεις!

Είπες όσα είπες περί επιστημόνων, μη αντικειμενικών ιστορικών, καθηγητών πανεπιστημίων και ότι για να έχει άποψη ο "επιστήμονας" θα πρέπει να έχει κάνει δημοσιεύσεις σε διεθνή έγκυρα επιστημονικά περιοδικά, να ασχολείται με πάθος με την επιστήμη του, να έχει πάρε δώσε με συναδέλφους του καθηγητές, να είναι επιστήμονας παγκοσμίου φήμης με όλη τη σημασία της λέξης.

Συμφωνώ μαζί σου!

Λίγο πιο μετά, παραθέτεις απόσπασμα της Wikipedia, για κάτι τόσο αμφιλεγόμενο που με κάνει να αναρωτιέμαι κατά πόσο διαβάζες αυτά που έγραψες πιο πάνω. Είναι δυνατόν να μιλάς για "αντικειμενικότητα", "επιστημονική ισχύ", "εγκυρότητα" και να στηρίζεις την άποψη (επιχείρημα) σου με παράθεση αποσπάσματος από τη Wikipedia? Πραγματικά λυπάμαι, γιατί το είχες πάει καλά στην αρχή.

Με συγχωρείς φίλε Chris_85 αλλά δεν νομίζω ότι είσαι συνεπής στις σκέψεις και τα λόγια σου.

Κατά τα άλλα όπως είπα συμφωνώ με τα περί της αναγκαιότητας ύπαρξης "έγκυρων" επιστημόνων.

Δημοσ.

Λίγο πιο μετά, παραθέτεις απόσπασμα της Wikipedia, για κάτι τόσο αμφιλεγόμενο που με κάνει να αναρωτιέμαι κατά πόσο διαβάζες αυτά που έγραψες πιο πάνω. Είναι δυνατόν να μιλάς για "αντικειμενικότητα", "επιστημονική ισχύ", "εγκυρότητα" και να στηρίζεις την άποψη (επιχείρημα) σου με παράθεση αποσπάσματος από τη Wikipedia? Πραγματικά λυπάμαι, γιατί το είχες πάει καλά στην αρχή.

Δεν εχω καμια αποψη/επιχειρημα για την υπαρξη η οχι της ομοφυλοφιλιας στην Αρχαια Ελλαδα γιατι απλουστατα δεν εχω καμια γνωση επ'αυτου του ζητηματος. Το μονο που λεω ειναι οτι οπως ολοι μας, εχω ακουσει τη ''φημη'' οτι υπηρχε και εχω δει μερικα αγγεια με ομοφυλοφιλικες παραστασεις.(το ποστ #24 ηταν εντελως προβοκατορικο και θπερβολικο για τα παει το thread στο full potential!)

Η αναφορα στη wiki εγινε γιατι νομιζα οτι θα ενδιεφερε το τι γραφει η μεγαλυτερη ηλεκτρονικη εγκυκλοπαιδεια και για να συζητησουμε επι της ουσιας για το θεμα και οχι να αναλωνομαστε σε προσωπικες αντιπαραθεσεις.

Ουδεποτε ειπα οτι ασπαζομαι ως εγκυρη και αξιοπιστη την εν λογω πηγη.

Δημοσ.

Οκ, αλλά όταν πρεσβεύεις την "εγκυρότητα" δεν μπορεί αμέσως μετά να παραθέτεις wikipedia!

Το κακό με τις "φήμες" ξέρεις πιο είναι? Ότι πολλαπλασιάζονται σαν τον καρκίνο. Όλοι μας τις αναπαράγουμε ως φήμες και στο τέλος μετατρέπονται σε άποψη.

Την γνώμη σου την είπες πιο πάνω, γιαυτό δεν σε ρώτησα.

Δημοσ.

Κοιτα εγω λεω οτι δεν εχω αποψη με την εννοια οτι δε μπορω να αποδειξω αυτο που πιστευω μια που ουτε ιστορικος ειμαι, ουτε εχω μελετησει το ζητημα, ουτε μ ενδιαφερει να το κανω σε τετοιο βαθμο ωστε ν αρχισω να διαβαζω αρχαια κειμενα, κτλ..

2 πραγματα λεω:

1ον οτι (εμενα τουλαχιστον) μου φαινεται λογικο να υπηρχαν στην αρχαια Ελλαδα ομοφυλοφιλικες σχεσεις, μια που το σεξ ειναι καθαρα θεμα προσωπικης επιλογης, σε ολα τα μηκη και τα πλατη του πλανητη, ανα τους αιωνες.

2ον θα με τιμουσε πολυ περισσοτερο σαν Ελληνα αν αποδεικνυοταν πως εαν οντως υπηρχε ομοφυλοφιλια, ειχε ρυθμιστει το ζητημα στην τοτε κοινωνια χωρις ρατσισμο, υπερβολες και με ενσωματωση των ομοφυλοφιλων στην κοινωνια, απ το να πρεσβευω οτι ουδεποτε υπηρξε αρχαιος Ελληνας ομοφυλοφιλος.

Αυτο δεν θα εδειχνε οτι η η αρχαιοελληνικη κοινωνια ειναι πιο μπροστα ακομα και απο τη δικη μας, σε οτι αφορα τα ατομικα δικαιωματα?

Γιατι δηλαδη να προσπαθω να πεισω οτι κανενας Αρχαιος προγονος δεν ηταν ομοφυλοφιλος? Τι κερδιζω αν περασω μια τοσο απολυτη αποψη και τι πραγματικα σ ενοχλει στο τι αυτες οι φημες μπορει να ειναι αληθινες?

Δημοσ.
Γιατί δεν γίνονται gay parades στην Ελλάδα;

Μαζευονται καθε κυριακη στα διαφορων αθληματων γηπεδα.

Εξ'ού και ο σκοπος τους να μαμησουν εκαστη ομας την αλλη.

Καθαρη ομοφυλοφιλια να μαζευονται χωρις κανενα ουσιαστικο οφελος χιλιαδες ανδρων σε ενα περιορισμενο χωρο για να παρακολουθησουν 22,10 κτλ αναλογως του αθληματος αλλους νεαρους ανδρες με σορτσακια κτλ.

Αλλα ποιος ειμαι εγω να κρινω που το αγαπημενο μου αθλημα στο οποιο παω φανατικα ειναι αυτο του κωλου aka γυναικειο bitch τρολλευ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...