random Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 γιατι; απειλείται η αποκλειστικότητά της; στα Grand Prix
afentiko7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 η ελλαδα ειναι παντα 30 χρονια πισω απο την υπολοιπη ευρωπη, τι να κανουμε. Μπα, στις εθνικές επαναστάσεις του 19ου αιώνα πρόλαβε κ ούγρους κ Ιταλούς κ Γερμανούς. Πάντως δεν θεωρώ πρόοδο, την αλλαγή μιας ισχύουσας νοοτροπίας. Ούτε και οπισθοδρομισμό. Mου προτεινεις να αγορασω και να διαβασω βιβλιο εθνικιστη αμορφωτου και να τον εμπιστευτω για εγκυρο ιστορικο? Πλακα με κανεις φιλαρακι?? Εθνικιστής δεν είναι, με την καμία. Αμόρφωτος γιατί να είναι? Α το βρήκα. Γιατί είναι δεξιός και ως γνωστόν, πας δεξιός αμόρφωτος. Στο βιβλίο του λοιπόν ο άδωνις έκανε κάτι πολύ απλό. Πήρε ότι αρχαίες παραστάσεις, βρήκε και προσπάθησε να δει σε πόσες εμφανίζονται ομοφυλοφιλικές πράξεις. το ποσοστό ήταν κοντά στο 0%. Αρα η ομοφυλοφιλια ήταν άγνωστη στην αρχαία Ελλάδα. Ειδικά στη Σπαρτη, που δεν είχε το φλωροκαθεστώς της Αθήνας. Επί του θέματος. Ασφαλώς και είναι δικαιωμα του καθενός να διαδηλώνει (για μένα όχι, αλλά για το σύνταγμα και το σύνταγμα είναι πάνω από μενα). Οταν διαφωνεί με κάτι. Στην Ελλάδα, δεν σε κυνηγανε αν είσαι ομοφυλόφιλος. Ούτε σου απαγορευουν να βρεις δουλειά. Μέχρι και πρωθυπουργό σε κάνουνε ή δήμαρχο. Οπότε δεν βρίσκω το λόγο να κάνουν πορεία. Θα μου πεις ναι ρε φίλε, αλλά η εκκλησία δεν τους παντρεύει. Ε χαιρω πολύ αφού η εκκλησία δεν τους δέχεται, ας μην την δεχτούν και αυτοί. Δε με θες μια, δε σε θέλω 2. Ναι αλλά θα με πεις, δεν μπορώ να υιοθετήσω παιδί. Ε πρώτον το παιδί το ρώτησες? Μπορεί να του βγουν ψυχολογικά όταν μεγαλώσει, γι' αυτό πρώτα εξετάζουμε τις κανονικές οικογενειες και αν καμία δε το δεχτεί, τότε να το πάρουν οι γκευ, από το να μείνει στο ίδρυμα. Το θέμα είναι ότι τα όποια αιτήματα των γκευ, αφενός μεν αποπροσανατολίζουν, αφετέρου πολλοί αριστεροί πέφτουν στην παγίδα και αντί να ασχολούνται με ταξικά ζητήματα, ασχολούνται με τρίχες
random Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 δηλαδή, αν μπορούσαμε να ρίξουμε μια ματιά σε όλα τα έργα Ελλήνων ζωγράφων, γλυπτών, σκιτσογράφων μεταξύ 1910-2010, και βρίσκαμε ποσοστό αποικονιζόμενων "ομοφυλοφιλικών πράξεων" επι του συνόλου, κοντά στο 0.01%, θα συμπεράναμε ασφαλώς, οτι ούτε και στον τρέχοντα αιώνα ειναι πολλοί. εμ... μετά πως θελετε να κάνουν και παρελάσεις. Ουτε ταξί δεν γεμίζουν.
Teaser Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 random(), εκείνη την εποχή όμως απεικόνιζαν αυτά που έβλεπαν και αυτά που συνέβαιναν, ενώ τώρα κανείς δεν θα το έκανε.
insomniaK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Και ο Τσαρούχης, αυτό έκανε... Ναύτες να δει το μάτι σου... Και κάτι ακόμα, τον Δία, την Αθηνά, τον Ήφαιστο πόσο συχνά τους έβλεπαν, που αποτελούν κύρια θέματα ζωγραφικής των αγγείων;
Chris_85 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Η Ιταλία, οι Η.Π.Α., η Γερμανία, η Γαλλία, η Κίνα, η Ρωσία και πολλές άλλες χώρες δεν θεωρούνται ανεπτυγμενος κόσμος; Τώρα για τη Μάλτα και το Λουξεμβούργο δεν γνωρίζω σίγουρα αλλά εάν όντως δεν γίνεται εκεί τότε ναι να καταργηθεί και στην Ελλάδα Oτι να ναι. Στην Γερμανια στη Γαλλια στις ΗΠΑ σαφως και δεν γινονται με το μιλιταριστικο και εθνικιστικο χαρακτηρα που γινονται στην Ελλαδα. Καμια σχεση ομως. Στη Γερμανια δε, δεν εχω πετυχει στρατιωτικη παρελαση ουτε για δειγμα. Οσο για την ΚΙνα και τη Ρωσσια δεν ξερω τι γινεται εκει, αλλα για μενα σαφως και δεν ειναι οι χωρες προτυπο οσο αφορα την αναπτυξη
Teaser Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Η Ρωσία είναι κάτι ψίχουλα λιγότερο από υπερδύναμη και η Κίνα είναι η πιο ταχέως αναπτυσσόμενη χώρα του κόσμου.
Chris_85 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Εθνικιστής δεν είναι' date=' με την καμία. Αμόρφωτος γιατί να είναι? Α το βρήκα. Γιατί είναι δεξιός και ως γνωστόν, πας δεξιός αμόρφωτος. Στο βιβλίο του λοιπόν ο άδωνις έκανε κάτι πολύ απλό. Πήρε ότι αρχαίες παραστάσεις, βρήκε και προσπάθησε να δει σε πόσες εμφανίζονται ομοφυλοφιλικές πράξεις. το ποσοστό ήταν κοντά στο 0%. Αρα η ομοφυλοφιλια ήταν άγνωστη στην αρχαία Ελλάδα. Ειδικά στη Σπαρτη, που δεν είχε το φλωροκαθεστώς της Αθήνας.[/quote'] Το εθνικιστης ειναι οτι πιο ηπιο μπορεις να πεις για τον Μπουμπουκο. Αμορφωτος γιατι το να μπορεις και να εχεις γνωμη σε κατι καθαρα επιστημονικο και εξειδικευμενο και η γνωμη σου αυτη να μπορει να επηρεασει και αλλους επιστημονες και τον απλο λαο με την εγκυροτητα και την επιστημονικοτητα της, πρεπει να εχεις σπουδασει σε βαθος το αντικειμενο σου, να εχεις πολλες δημοσιευσεις σε παγκοσμιου φημης επιστημονικα περιοδικα, να εχεις ασχοληθει με παθος με την επιστημη σου για πολλα χρονια, να εχεις αναγνωρισμενο συγγραφικο εργο, να εισαι αναγνωρισμενη προσωπικοτητα στον επιστημονικο κοσμο(καθηγητης Πανεπ., συνεδρος σε πολλα επιστημονικα συνεδρια) και και και... Το να εχεις τελειωσει μια σχολη του κ**ου κυριολεκτικα, 4ετης διαρκειας και μετα να παραδιδεις καθημερινα μαθηματα λαικισμου, εθνικισμου ξαι τηλεπωλησεων, ε αυτο για μενα δε σε κανει αξιοπιστο επιστημονα για να θεωρησω ενα απο τα ''εργα'' σου αξιο αναφορας για να δεχτω κατι, απο πλευρας εγκυροτητας. Για τη γιαγια μου μπορει να αρκει το παραπανω, οποιοσδηποτε εχει μια στοιχειωδη μορφωση, εχει δει πως λειτουργει η επιστημονικη κοινοτητα και ξερει τι φοβερα μυαλα ειναι αυτα που ξεχωριζουν, νομιζω θα συμφωνησει μαζι μου. Η Ρωσία είναι κάτι ψίχουλα λιγότερο από υπερδύναμη και η Κίνα είναι η πιο ταχαίως αναπτυσσόμενη χώρα του κόσμου. Ναι ξερεις δε μιλαμε για οικονομικη αναπτυξη...
argyris22 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 αν γινοτανε gay parade,μετα θα γινοντουσαν πιο πολλοι και στο τελος θα γινοντουσαν τελειως απελευθερωμενοι,και θα καταντουσαμε σαν την αγγλια δεν εχω κατι προσωπικο με τους gay,αλλα οι περισοτεροι ειναι θρασυς και αηδιαζω στη σκεψη στο τι κανουνε,αφου δεν με ενοχλουν δεν εχω προβλημα αλλα δεν θελω να πολλαπλασιαστουν,οσο ρατσιστικο ακουγεται
pournaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 αν γινοτανε gay parade,μετα θα γινοντουσαν πιο πολλοι και στο τελος θα γινοντουσαν τελειως απελευθερωμενοι,και θα καταντουσαμε σαν την αγγλια δεν εχω κατι προσωπικο με τους gay,αλλα οι περισοτεροι ειναι θρασυς και αηδιαζω στη σκεψη στο τι κανουνε,αφου δεν με ενοχλουν δεν εχω προβλημα αλλα δεν θελω να πολλαπλασιαστουν,οσο ρατσιστικο ακουγεται Μην ανησυχεις, δεν ειναι κολλητικο...
Toufas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 brotip: ο ελληνας ενοχλειτε απο τους gay αλλα παει τις λεσβιες στις τσοντες
evabb Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 brotip: ο ελληνας ενοχλειτε απο τους gay αλλα παει τις λεσβιες στις τσοντες :lol::lol: +1000
Chris_85 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 brotip: ο ελληνας ενοχλειτε απο τους gay αλλα παει τις λεσβιες στις τσοντες Επειδη δεν ειχε τη ''χαρα'' να γνωρισει πραγματικες λεσβιες απο κοντα, να δει πως ειναι.
argyris22 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Επειδη δεν ειχε τη ''χαρα'' να γνωρισει πραγματικες λεσβιες απο κοντα, να δει πως ειναι. τα καλυτερα κοριτσια ειναι,εγω ειχα flatmate,pop corn και η τσοντα αρχιζει
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ο Έλληνας ενοχλείται από τους <<πούστηδες>> και όχι από τους gay. Δηλαδή,θεωρεί γελοία και αστεία τη συμπεριφορά των πιο γνωστών <<ανδρών>> gay,όπως την εκφράζουν οι Κωστέτσοι,Γαβαλάδες,Σαμαράδες και παλαιότερα ο <<με λένε Ελλάδα>>.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.