slipknot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Καταλαβαινω τι λες αλλά σκεψου αυτο που θα σου πω. Γινεται μια gay parade και τη δειχνουν στις ειδησεις εμφανιζοντας κυριως ημιγυμνους με στριγκακια να χορευουν (γιατι σιγουρα θα δειξουν το πιο ακραιο). Καποια αλλη στιγμη δειχνουν ενα gay ζευγαρι να μιλαει για τα προβληματα που εχουν με τη μη νομιμοποιηση του gay γαμου. Οποτε δειχνουν δυο ατομα με νορμαλ ντυσιμο να μιλανε για τη ζωη τους... Σκεψου τωρα εναν 20αρη που δεν θελει να κρυβεται και θελει να πει στην οικογενεια του για αυτη του την ιδιαιτερότητα. Ποιο παραδειγμα θα θελει να φερουν στο νου τους οι γονεις του και γενικοτερα οι συντηριτικοι κυκλοι; το 1ο ή το 2ο; Επισης αν οντως δεν θελουν να ξεχωριζουν από το συνολο και αυτό να μην τους αντιμετοπιζει ως απόβλητους τοτε μαλλον θα πρεπει να μην προκαλουν ενα μεγαλο ποσοστο της κοινωνιας. Η προβολή ακατάλληλων εικόνων από μέσα μαζικής ενημέρωσης, ειδικά σε "επικίνδυνες" ώρες που βλέπουν και μικρά παιδιά είναι κατακριτέα. Κι εγώ δεν γουστάρω να βλέπω gay με στρινγκάκια πάνω σε άρματα το μεσημέρι όταν τρώω. Επίσης δε γουστάρω να βλέπω παρουσιάστριες "εκπομπών" τίγκα μακιγιαρισμένες να βγάζουν τα (σιλικονάτα) στήθια τους έξω. Το που έχει φτάσει το επίπεδο της τηλεόρασης και το πόση δύναμη κρύβεται σε ένα κουμπί του τηλεκοντρόλ είναι άλλο θέμα Το ότι προκαλείται ένα μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας, αν και φαίνεται να ισχύει είναι σχετικό και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Όσο με προκαλεί ένας ομοφυλόφιλος που χορεύει κουνώντας τα οπίσθια του δίπλα μου άλλο τόσο με προκαλεί η γρια που λιάζεται topless δίπλα μου στην παραλία. Το καλοκαίρι ταξίδεψα με τον οσε μέχρι τη Μαλακάσα και κατά τη διάρκεια της διαδρομής ενώ καθόμουν στην καμπίνα (ένα δωματιάκι με 6 καθίσματα και συρόμενη πόρτα, πώς λέγεται τέλος πάντων) περνάει από τον διάδρομο μια κοπέλα ντυμένη σαν αμαζόνα. Μια γιαγιά που ήταν στη καμπίνα κουνούσε το κεφάλι αρνούμενη να συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις είχε δει. Εμένα δεν μου έκανε καμία εντύπωση. Επίσης, δεν πιστεύω να υπάρχει άντρας που να δηλώνει πως έχει πρόβλημα με τις gay γυναίκες και τις ...εχμ συνευρέσεις τους. Αρκεί βέβαια να παραμένουν γυναίκες και να μην αρχίζουν να μοιάζουν επικίνδυνα με τον Κώστα τον νταλικέρη.
Chris_85 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Η χειροτερη κατηγορια για μενα και αυτοι που θελουν κρεμασμα, ειναι οι καραGay που καμουφλαρονται σε straight και στο παιζουν φιλοι..Και σε ανυποπτο χρονο εκδηλωνονται και στην πεφτουν...τους παιρνει ο διαολος μετα η οχι? Και βεβαια ενω ξερουν οτι απευθυνονται σε straight.. Όπως θέλεις.Δεν το έχω διαβάσει, μια ιδέα έριξα. Αλλά καλό θα είναι να προσέχουμε τι λέμε σε κάποια θέματα, ιδίως όταν αφορούν τους προγόνους και την ιστορία μας! Δεν το βρισκω αρνητικο αν οντως υπηρχε ομοφυλοφιλια στην Ελλαδα (που ειμαι σιγουρος οτι υπηρχε). Ισα ισα αν αποδεικνυοταν οτι ειχε ρυθμιστει το θεμα και δεν προκαλουσε κοινωνικη κατακραυγη και ρατσισμο(οπως τωρα) θα ελεγα μπραβο τους, ηταν πολυ πιο μπροστα απο μας σε οτι αφορα τα ατομικα δικαιωματα..
Timour21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Βασικα υπαρχει μια πολυ χειροτερη κατηγορια gay απ τους κραγμενους... Mου προτεινεις να αγορασω και να διαβασω βιβλιο εθνικιστη αμορφωτου και να τον εμπιστευτω για εγκυρο ιστορικο? Πλακα με κανεις φιλαρακι?? Πως μιλάς έτσι για τον Μπουμπούκο ????
freedubus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Γιατί δεν γίνονται gay parades στην Ελλάδα; Γίνεται κάθε χρόνο τέλη Ιουνίου από το 2005, με την ονομασία ATHENS PRIDE. Κλείδωμα ή αλλαγή τίτλου ;p
teo64x Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Γίνεται κάθε χρόνο από το 2005, με την ονομασία ATHENS PRIDE.Κλείδωμα ή αλλαγή τίτλου ;p Και ψηφίζω το κλείδωμα.
evabb Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Σε άλλες πρωτεύουσες του δυτικού κόσμου, γιατί γίνονται;Σας παρακαλώ απαντήστε με τεκμηρίωση χωρίς εμπάθεια και αποδεσμευμένοι από προκαταλήψεις που καθηλώνουν το ανεξίκακο πνεύμα μας. Ευχαριστώ. γτ σε αλλες χωρες ο συντηριτισμος ως προς το σεξ ειναι πολυ πιο μεγαλος απ οτι στην ελλαδα. ασε που το ολο πραμα με τα gay parades αρχισε πριν 20 χρονια και δεν υπηρχε πουθενα αλλου στον κοσμο. στην ελλαδα ηρθε μετα ως μοδα τον δυτικων οπως και ολα τα πραματα δλδ. και για να παιρνει ο κοσμακης καμια τζαμπα καποτα
frenzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 γτ σε αλλες χωρες ο συντηριτισμος ως προς το σεξ ειναι πολυ πιο μεγαλος απ οτι στην ελλαδα νομίζω τους αδικείς. Για να μην πάω μακριά ο Milk στην Ελλάδα των 70s τι τύχη θα είχε?
evabb Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 νομίζω τους αδικείς. Για να μην πάω μακριά ο Milk στην Ελλάδα των 70s τι τύχη θα είχε? το οτι απλα δεν υπηρχε μαλλον τα λεει ολα. κοιτα, ειναι μεν συντηριτικοι απο ενα σημειο και μετα ομως ειναι απλα αδιαφοροι.ειναι κοινοτυπο αλλα ειναι η αληθεια οπως και να το κανεις. η ελλαδα ειναι παντα 30 χρονια πισω απο την υπολοιπη ευρωπη, τι να κανουμε.
slipknot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 νομίζω τους αδικείς. Για να μην πάω μακριά ο Milk στην Ελλάδα των 70s τι τύχη θα είχε? Harvey Milk επί χούντας; Εκτέλεση σε κοινή θέα χαλαρά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Harvey Milk επί χούντας; Εκτέλεση σε κοινή θέα χαλαρά. μην σου πω και broadcast...
Fan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 το θεμα που θα επρεπε να μας απασχολει, ειναι γιατι γινονται ακομα "military parades" στην Eλλαδα που δεν γινονται πουθενα στον ανεπτυγμένο κόσμο Η Ιταλία, οι Η.Π.Α., η Γερμανία, η Γαλλία, η Κίνα, η Ρωσία και πολλές άλλες χώρες δεν θεωρούνται ανεπτυγμενος κόσμος; Τώρα για τη Μάλτα και το Λουξεμβούργο δεν γνωρίζω σίγουρα αλλά εάν όντως δεν γίνεται εκεί τότε ναι να καταργηθεί και στην Ελλάδα
random Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 συζητάμε ακόμα γιατι δεν γίνονται G.P, ενώ γίνονται, ή το γυρίσαμε σε καλαματιανό;
Berolinezos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Γυρεύοντας το πάτε πάλι να έχετε φασαρίες με την εκκλησία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.