Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν γίνονται gay parades στην Ελλάδα;

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν γκουγκλισεις gay parade θα βρεις απειρους ημιγυμνους να χορευουν ή αλλους ντυμένους με ρουχα καρναβαλιου αληθεια αντιπροσωπευει αυτό τους gay? Δεν το νομιζω αντιθετα βγαζει μια εικονα εντελως αντιθετη απο την εικονα ενος φυσιολογικου ανθρωπου με διαφορετικους σεξουαλικους προσανατολισμους αρα αυτοματως δημιουργει αντιδρασεις απο πιο συντηρητικους κυκλους.

Και στο καρναβάλι χορεύουνε ξέρω γω με στολές αλλά εκεί δε μας πειράζει επειδή είναι Βραζιλιάνες. Μπορεί αντίστοιχα ο gay άντρας να θέλει να δει κάτι τέτοιο επειδή του αρέσει. Επίσης ενδέχεται όσοι είναι gay να είναι και ιδιαίτερα χαρούμενοι (μέχρι αηδίας καμιά φορά) άνθρωποι και να εκδηλώνονται κατ' αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του gay οπότε δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω λεπτομέρειες. Συγκεντρώσεις όμως κάνουν και οι νεοναζί για παράδειγμα, οι gay δε νομίζω να θέλουν να κάνουν κακό σε άτομα ή ομάδες.

Δημοσ.

Το καρναβαλι εχει σαν θεμα τη μεταμφιεση το να κανουν παρελαση οι γκει ντυμενοι καρναβαλια δεν κολλαει πουθενα... Επισης το γκει = χαρουμενος ειναι μια μα...ια που προσπαθει να περασει το χολιγουντ;

Δημοσ.

Συμφωνώ με όσα ακούστηκαν πιο πάνω.

Γιατί δεν γίνονται gay parades στην Ελλάδα;

Ένα απλό ερώτημα που αποτελεί ταυτόχρονα και την απάντηση είναι το εξής:

Γιατί να γίνουν gay parades στην Ελλάδα? Θα προσφέρουν κάτι?

Εγώ όταν έκανα παρέλαση με το σχολείο δεν έκανα ως straight, ούτε ως τίποτα άλλο εκτός από μαθητής.

Η παρέλαση και οποιαδήποτε "συλλογική δράση" πρέπει να έχει κάποιο λόγο και σκοπό ύπαρξης. Δεν είναι λίγο κουφό να γίνει παρέλαση gay μόνο και μόνο για να γίνει? Είναι.

Και κάτι ακόμα (σημαντικό!)

Γιατί οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να γίνονται τέτοιες παρελάσεις? Για ποιο λόγο θέλουν να αναδείξουν "την διαφορετικότητα"? Η προσπάθεια έντασης και δημιουργίας δύο στρατοπέδων ποιον οφελεί? Γιατί, αν θα γίνουν gay parades, πολύ πιθανό είναι να γίνουν και straight parades, άρα αυτόματα η διακρίσεις θα γιγαντωθούν.

Η προσπάθεια διαφοροποίησης των ατόμων αυτών έναντι των υπολοίπων δεν ευνοεί την ανάπτυξη ρατσιστικών τάσεων?

Την ευνοεί. Άρα, έχω την εντύπωση ότι είναι "τραβάτε με και ας κλαίω".

Δημοσ.
Επισης το γκει = χαρουμενος ειναι μια μα...ια που προσπαθει να περασει το χολιγουντ;

Νομίζω το πάνε κατά το gay = πολύχρωμος.

Anyway, ούτε εγώ βλέπω το λόγο να γίνονται οι gay parades. Αλλά δε νομίζω πως θα τους το απαγορεύσει κανείς αν το κάνουν.

Προχθές, πάντως, έγινε μια εξαιρετική ninja parade εδώ. Δεν είδα ούτε έναν ninja. Απόλυτη επιτυχία.

Κατά τα άλλα, περιμένω την παρέμβαση του αφεντικού για να τραβηχτεί το thread στο full potential.

Δημοσ.
Συμφωνώ με όσα ακούστηκαν πιο πάνω.

Ένα απλό ερώτημα που αποτελεί ταυτόχρονα και την απάντηση είναι το εξής:

Γιατί να γίνουν gay parades στην Ελλάδα? Θα προσφέρουν κάτι?

Εγώ όταν έκανα παρέλαση με το σχολείο δεν έκανα ως straight, ούτε ως τίποτα άλλο εκτός από μαθητής.

Η παρέλαση και οποιαδήποτε "συλλογική δράση" πρέπει να έχει κάποιο λόγο και σκοπό ύπαρξης. Δεν είναι λίγο κουφό να γίνει παρέλαση gay μόνο και μόνο για να γίνει? Είναι.

Και κάτι ακόμα (σημαντικό!)

Γιατί οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να γίνονται τέτοιες παρελάσεις? Για ποιο λόγο θέλουν να αναδείξουν "την διαφορετικότητα"? Η προσπάθεια έντασης και δημιουργίας δύο στρατοπέδων ποιον οφελεί? Γιατί, αν θα γίνουν gay parades, πολύ πιθανό είναι να γίνουν και straight parades, άρα αυτόματα η διακρίσεις θα γιγαντωθούν.

Αυτό δεν αποτελεί ρατσισμό και προσπάθεια διαφοροποίησης των ατόμων αυτών έναντι των υπολοίπων?Την ευνοεί. Άρα, έχω την εντύπωση ότι είναι "τραβάτε με και ας κλαίω"

Eιναι ενας τροπος να εκτονωθουν απο την καταπιεση, τον ρατσισμο και την καταπατηση των ατομικων τους δικαιωματων που υφιστανται

Δημοσ.
Το καρναβαλι εχει σαν θεμα τη μεταμφιεση το να κανουν παρελαση οι γκει ντυμενοι καρναβαλια δεν κολλαει πουθενα... Επισης το γκει = χαρουμενος ειναι μια μα...ια που προσπαθει να περασει το χολιγουντ;

Υπάρχουν και οι drag queens και σε αυτές αναφερόμουν. Σε κάτι λίγα που έχω δει από gay parades στο internet όλοι οι άλλοι εκτός των drag queens φοράνε ρούχα λιγάκι προκλητικά για τον μέσο straight άνθρωπο μεν, ανεκτά όμως δε. Εξάλλου και οι gay έχουν ένα dress code και σε μερικές περιπτώσεις βοηθάει. Για παράδειγμα αν ένας πολύ συντηρητικός (σε βαθμό δε γουστάρω να τους βλέπω, να τους μιλάω, κάψτε τους στο Άουσβιτς) άντρας πιάσει φιλία με έναν ομοφυλόφιλο και στη πορεία το μάθει, πως θα αντιδράσει; Ενώ με το ανάλογο ντύσιμο και τη συμπεριφορά του gay το καταλαβαίνει και τον αποφεύγει. Λίγο άστοχο παράδειγμα ίσως αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Η σημασία της λέξης gay παίζει να είναι μαλακία και δεν έχει σχέση με όσα έγραψα πριν. Άτομα που έχω δει είναι εκ φύσεως χαρούμενοι και πιο εκδηλωτικοί, ίσως επειδή προσπαθούν να ζήσουν σε έναν κόσμο που είναι δακτυλοδεικτούμενοι από πολλούς και στο παρελθόν έχουν περάσει και άλλα, χειρότερα.

Δημοσ.

Καταλαβαινω τι λες αλλά σκεψου αυτο που θα σου πω.

Γινεται μια gay parade και τη δειχνουν στις ειδησεις εμφανιζοντας κυριως ημιγυμνους με στριγκακια να χορευουν (γιατι σιγουρα θα δειξουν το πιο ακραιο).

Καποια αλλη στιγμη δειχνουν ενα gay ζευγαρι να μιλαει για τα προβληματα που εχουν με τη μη νομιμοποιηση του gay γαμου. Οποτε δειχνουν δυο ατομα με νορμαλ ντυσιμο να μιλανε για τη ζωη τους...

Σκεψου τωρα εναν 20αρη που δεν θελει να κρυβεται και θελει να πει στην οικογενεια του για αυτη του την ιδιαιτερότητα. Ποιο παραδειγμα θα θελει να φερουν στο νου τους οι γονεις του και γενικοτερα οι συντηριτικοι κυκλοι; το 1ο ή το 2ο;

Επισης αν οντως δεν θελουν να ξεχωριζουν από το συνολο και αυτό να μην τους αντιμετοπιζει ως απόβλητους τοτε μαλλον θα πρεπει να μην προκαλουν ενα μεγαλο ποσοστο της κοινωνιας.

Δημοσ.
Κατά τα άλλα, περιμένω την παρέμβαση του αφεντικού για να τραβηχτεί το thread στο full potential.

Κοιτα απ την Αρχαια Ελλαδα που ειχαν πηξει στους gay μεχρι και σημερα δεν εχει αλλαξει τπτ...ισως τελικα οντως να ειμαστε ''απ'ευθειας'' απογονοι!

;)

Δημοσ.

Προχθές, πάντως, έγινε μια εξαιρετική ninja parade εδώ. Δεν είδα ούτε έναν ninja. Απόλυτη επιτυχία.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν θα βοηθούσε σε τίποτα κάτι τέτοιο. Ποιό σκοπό θα εξυπηρετούσε; Και τέλος πάντων γιατί δεν κάνουμε και ένα gamers parade κάποια στιγμή; Και ένα μπλα-μπλα parade. Πιο πολύ ενδιαφέρον θα έχουν...

Οκ στους gay.

Ψόφος στους κραγμένους.

Η διαφορά είναι εμφανής και εμετική. :eek:

Δημοσ.
Κοιτα απ την Αρχαια Ελλαδα που ειχαν πηξει στους gay μεχρι και σημερα δεν εχει αλλαξει τπτ...ισως τελικα οντως να ειμαστε ''απ'ευθειας'' απογονοι!

;)

Αυτό που είπες είναι μεγάλη ανακρίβεια(φήμες που λέμε), δεν ισχύει.

Ο κάθε ένας βγαίνει και λέει ότι ο Μ.Αλέξανδρος γλυκοκοίταζε τον Ηφαιστίωνα. Αυτός που γ@μησε όλες τις ανατολίτισσες.

Πέρα από παπαριά για να περνάμε την ώρα μας δεν εμπεριέχεται σαυτό κάποια άλλη ιστορικοπολιτισμικοεθνολογική ισχύ.

Δες και εδώ, αν θέλεις αγόρασε το να το διαβάσεις να μας πεις μετά τι ισχύει και τι όχι.

Δημοσ.

Βασικα υπαρχει μια πολυ χειροτερη κατηγορια gay απ τους κραγμενους...

Mου προτεινεις να αγορασω και να διαβασω βιβλιο εθνικιστη αμορφωτου και να τον εμπιστευτω για εγκυρο ιστορικο? Πλακα με κανεις φιλαρακι?? ;)

Δημοσ.

Βασικα ποιο διαδεδομένη ηταν η παιδεραστία ειδικα στην Αρχαια Αθηνα.. Οπου οι γονεις διαλεγαν εναν παιδαγωγο για το παιδι τους..... Επισης η εννοια της ομοφυλοφιλιας τοτε ηταν πολυ διαφορετικη από τη σημερινη...

Ειμαστε ομως εντελως οφτοπικ... :-)

Δημοσ.
Mου προτεινεις να αγορασω και να διαβασω βιβλιο εθνικιστη αμορφωτου και να τον εμπιστευτω για εγκυρο ιστορικο? Πλακα με κανεις φιλαρακι?? ;)

Όπως θέλεις.

Δεν το έχω διαβάσει, μια ιδέα έριξα.

Αλλά καλό θα είναι να προσέχουμε τι λέμε σε κάποια θέματα, ιδίως όταν αφορούν τους προγόνους και την ιστορία μας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...