Προς το περιεχόμενο

Φαίνονται κινέζικα και όχι οι "τύποι"...

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα, ανοίγω ένα αρχείο word, σας παραθέτω το link παρακάτω για να το δείτε και εσείς

στατιστική.doc (μεγέθος 795kb)

Αφού το δείτε κοιτάχτε και στην παρακάτω εικόνα το πως μου εμφανίζεται εμένα

picture1iph.jpg

Χρησιμοποιώ ελληνικά windows xp home edition και στις ρυθμίσεις γλώσσας/περιοχής έχω επιλέξει όλα ελληνικά και εννοείται πως έχω και την ελληνική γλώσσα διαθέσιμή ως γλώσσα γραφής. Επανεγκατέστησα το office 2003 αλλά δεν βλέπω να βελτιώνεται το κάτι. Γνωρίζει κάποιος περί τίνος πρόκειται?

Ευχαριστώ...:-)

Δημοσ.
Καλησπέρα. Μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα, ανοίγω ένα αρχείο word, σας παραθέτω το link παρακάτω για να το δείτε και εσείς

στατιστική.doc (μεγέθος 795kb)

Αφού το δείτε κοιτάχτε και στην παρακάτω εικόνα το πως μου εμφανίζεται εμένα

picture1iph.jpg

Χρησιμοποιώ ελληνικά windows xp home edition και στις ρυθμίσεις γλώσσας/περιοχής έχω επιλέξει όλα ελληνικά και εννοείται πως έχω και την ελληνική γλώσσα διαθέσιμή ως γλώσσα γραφής. Επανεγκατέστησα το office 2003 αλλά δεν βλέπω να βελτιώνεται το κάτι. Γνωρίζει κάποιος περί τίνος πρόκειται?

Ευχαριστώ...:-)

Εμένα το δείχνει οκ. Κάποια λάθος ρύθμιση στην κωδικοποίηση κειμένου πρέπει να έχεις...

Δημοσ.

Στο Office XP που έχω, στο μενού Εργαλεία->Γλώσσα έχει κάτι επιλογές. Δεν ξέρω στο 2007 και το αρχείο, το ανέβασες σαν free user αντί για Collector και τώρα έχει σβηστεί.

Προτίμησε το MediaFire για free uploads, δεν είναι τόσο απαιτητικό σαν το rapid.

Δημοσ.
http://www.mediafire.com/?sharekey=2449ad2e1de53f28aaca48175a79d1c3b6755d539127edf9c95965eaa7bc68bc

ορίστε το λινκ, το θέμα είναι ότι μου το κάνει μόνο με αυτό το αρχείο...κανένα άλλο στα ελληνικά...

Στο OfficeXP μου το ανοίγει κι εμένα κανονικά.

post-63324-12906299052_thumb.jpg

Όταν πάω να το σώσω όμως μου το δίνει σαν Office 95 document.

Στο έσωσα σαν OfficeXP document.

Για κατέβασε το παρακάτω zip και δες αν αυτό στο ανοίγει κανονικά.

Statistiki_6_edit.zip

Δημοσ.

Τι να πω.

Αυτό που σκέφτομαι είναι η λανθασμένη υποστήριξη για παλαιότερες εκδόσεις, όπως στην περίπτωσή σου για Office 95.

Αν αυτό που σου έδωσα σωσμένο σε Office 2002 (XP δλδ) στο δείχνει εντάξει, άστο έτσι.

Δεν ξέρω αν στο 2003, κάνεις Άνοιγμα και στα φίλτρα από κάτω επιλέξεις Word 6.0/95 και το φορτώσεις έτσι, μήπως στο ανοίξει σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...