Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με εργασία στο Matlab

animatrice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

είμαι φοιτήτρια πληροφορικής και παραδίδω εργασία μέσα στην επόμενη εβδομάδα στο matlab. Έχω πελαγώσει με τις σημειώσεις και δε βγάζω άκρη....Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει, όχι να μου κάνει την εργασία αλλά να δώσει κάποιο guideline....

Εκφώνηση:

Υλοποιείστε σε MATLAB πρόγραμμα που δέχεται είσοδο log-file (όπως το επισυναπτόμενο στην ενότητα εγγράφων του μαθήματος) και επιτρέπει τις εξής λειτουργίες:

α) Εξαγωγή σε λίστα όλων των "μοναδικών" IP διευθύνσεων (με δυνατότητα αποθήκευσης σε αρχείο). Σημειώστε ότι στα log-files η ίδια IP διεύθυνση δύναται να εμφανιστεί περισσότερες από μία φορές

β) Αναζήτηση IP διεύθυνσης στο log-file και επιστροφή όλων των γραμμών όπoυ αυτή απαντάται, με δυνατότητα αποθήκευσης των αποτελεσμάτων σε αρχείο.

γ) Εξαγωγή και αποθήκευση σε αρχείο όλων των γραμμών του log-file που ανήκουν σε δεδομένη χρονική περίοδο. Η χρονική περίοδος δίνεται από το χρήστη ως είσοδος στο πρόγραμμα.

δ) Εξαγωγή των Ν συχνότερα εμφανιζόμενων URL's στο log-file. Το N δίδεται από το χρήστη (μέγιστη τιμή 10).

:cry::fear::o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...