Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την εγγραφή μουσικής σε cd και ήθελα να με βοηθήσετε.

θέλω να γράψω σε cd mp3 τραγούδια από τον υπολογιστή. ποιο πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσω για την εγγραφή, τι cd πρέπει να χρησιμοποιήσω, και αν το cd θα παίζει σε οποιοδήποτε cd player. θέλω να δημιουργήσω ένα audio cd.

Δημοσ.

Καλώς ήρθες στο Insomnia. Μετακίνησα το μήνυμά σου σε νέο θέμα, καθώς στο θέμα που το δημοσίευσες αρχικά δεν είχε λάβει απάντηση ακόμη ο δημιουργός του. Όταν συμβαίνει αυτό και δημοσιεύεται νέα ερώτηση στο ίδιο θέμα, αυτό θεωρείται αγένεια σε όρους «φορουμικούς» (thread hijacking).

Για αυτά που ρωτάς τώρα. Θα χρειαστείς:

1.
Μία συσκευή CD recorder ή DVD recorder στον Η/Υ σου

2.
Ένα ή περισσότερα άγραφα CD (δεν είναι ανάγκη να αναγράφουν πάνω Audio, και απλά άδεια CD δεδομένων κάνουν)

3.
Ένα πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD, που να έχει τη δυνατότητα δημιουργίας Audio CD και επίσης δυνατότητα αποκωδικοποίησης αρχείων MP3

Θεωρώντας πως οι 2 πρώτες προϋποθέσεις πληρούνται ήδη, πάμε στην : Υπάρχουν πολλά προγράμματα που έχουν τις προαναφερόμενες δυνατότητες και το ευχάριστο είναι πως αρκετά διατίθενται και εντελώς δωρεάν (νόμιμα). Ένα τέτοιο π.χ. είναι το Burrrn, που μπορείς να κατεβάσεις από εδώ. Ο χειρισμός του είναι πολύ εύκολος. Κάνεις Add τα αρχεία που θέλεις, με τη σειρά που θέλεις, ορίζεις ταχύτητα εγγραφής και κάνεις κλικ στο κουμπάκι Burrrn.

Τα Audio CDs εννοείται πως παίζουν σε οποιοδήποτε CD player. Επίσης, είναι καλό να ορίσεις στο πρόγραμμα ταχύτητα εγγραφής χαμηλότερη από τη μέγιστη δυνατή, ώστε να μειωθεί η πιθανότητα προβλημάτων αναπαραγωγής σε παλιές/ταλαιπωρημένες/ιδιότροπες συσκευές. Π.χ. ταχύτητα εγγραφής 16x ή ακόμη και 4x, για να είσαι σίγουρος(-η).

Δημοσ.

καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.

προσπάθησα να κατεβάσω το burrrn αλλά μου βγαίνει μήνυμα οτι έγινε φραγή της λήψης από την πολιτική ζώνης ασφαλείας της burrrn.net.

μήπως φταίει ο υπολογιστής μου? απενεργοποίησα και το antivirus αλλά βγαίνει το ίδιο μήνυμα.

Δημοσ.

δοκίμασα και καετβαίνει κανονικά...αν θέλεις κάνε ακόμα μια προσπάθεια. Αυτός είναι ακριβώς ο σύνδεσμος του προγράμματος http://www.burrrn.net/download/burrrn_package.exe

Εναλλακτικά, αν ο υπολογιστής σου διαθέτει nero burn rom μπορείς να επιλέξεις οτι θέλεις να φτιάξεις cd μουσικής και απλά να σύρεις μέσα στο πρόγραμμα τα τραγούδια που θέλεις.

Δημοσ.
προσπάθησα να κατεβάσω το burrrn αλλά μου βγαίνει μήνυμα οτι έγινε φραγή της λήψης από την πολιτική ζώνης ασφαλείας της burrrn.net.

μήπως φταίει ο υπολογιστής μου? απενεργοποίησα και το antivirus αλλά βγαίνει το ίδιο μήνυμα.

Αυτό οφείλεται στις ρυθμίσεις ασφαλείας των Windows. Διάβασε στο παρακάτω link τί πρέπει να κάνεις:

>http://support.mozilla.com/pl/kb/unable+to+download+or+save+files#Reset_system_Internet_security_settings

Δημοσ.

κατάφερα να γράψω το πρώτο μου cd, τελικά το έκανα με το nero σαν data cd. ήταν πολύ απλό, απλά με είχε μπερδέψει το γεγονός ότι τα τραγούδια είναι mp3. σας ευχαριστώ πολύ όλους.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ένα πολύ καλό και δωρεάν πρόγραμμα είναι το BurnAware

Kαλησπερα σε ολους οσους εχουν απαντησει σε αυτο το θεμα.Ο λογος που γραφτηκα σε αυτο το foroym αρχικα ηταν για να σου πω alexxx ευχαριστω για το προγραμμα που εδωσες ειναι απο τα καλυτερα που ειδα και το ποιο ευκολο!Και παλι ευχαριστω καλη συνεχεια σε ολους!

Δημοσ.

Βασικά στο pc σου μέσα αν έχεις win7 πρέπει να έχεις μέσα το Roxio οπότε και τη δουλειά σου θα τη κάνει χωρίς να πεδεύεσε

Δημοσ.

Βασικά στο pc σου μέσα αν έχεις win7 πρέπει να έχεις μέσα το Roxio οπότε και τη δουλειά σου θα τη κάνει χωρίς να πεδεύεσε

οχι υποχρεωτικα

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ένα προβληματάκι. υπΆΡΧΕΙ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ mac που να μετατρέπει νεα κομμάτι mp3 σε audio cd; Σε αυτό το θέμα εδώ δεν βρήκα τίποτε στα link's που παρατέθηκαν. Παραλίγο να κολλήσω και ιούς!!!!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Homecinemakias είπε

Ένα προβληματάκι. υπΆΡΧΕΙ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ mac που να μετατρέπει νεα κομμάτι mp3 σε audio cd; Σε αυτό το θέμα εδώ δεν βρήκα τίποτε στα link's που παρατέθηκαν. Παραλίγο να κολλήσω και ιούς!!!!

Δες εδώ

https://www.wikihow.com/Burn-a-CD-Using-Mac-OS-X

καλό θα είναι να ανοίξεις νέο θέμα γιατί είναι από το 2009 και η επόμενη αναφορά είναι το 2013 , επίσης είναι για Windows το θέμα 😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...