Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αντιμετώπιση ιού!

louiza5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βοηθειααα

απο χθες εχω ενα σοβαρο θεμα στο λαπτοπ μου.προσπαθησα να ανοιξω καποιες σελιδες και δεν μπορω και μετα αποφασισα να κανω μια επαναφορα συστηματος η οποια δεν προχωραει και δεν μπορει να γινει.εχω antivirus to nod 32 σκαναρα σημερα τους δισκους αλλα δεν βρεθηκε καποια απειλη.μετα κατεβασα το malwarebytes' anti-malware το οποιο δεν μπορω να τρεξω για να σκαναρω.κατεβασα και ενα ακομα spyware doctor το οποιο δεν μου εμφανιζεται καν.οποτε εχω τσακωσει στανδαρ ιο αλλα δεν ξερω τι να κανω απο εδω και περα και ειναι και σαββατο βραδυ ρε παιδια.αν μπορει καποιος να με βοιθησει περιμενω με ανυπομονησια!!ευχαριστω αν κατσατε να διαβασατε ολο αυτο το κατεβατο!!!καλο βραδυ σε ολους

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ αλλα μου λεει οτι δεν μπορει να εμφανιστει η σελιδα....αχ αχ μπελα σαββατιατικο..

Δημοσ.
και μετα αποφασισα να κανω μια επαναφορα συστηματος η οποια δεν προχωραει

Εννοείς ότι προσπάθησες να επαναφέρεις το σύστημα με τα restore dvd που έχεις? Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος ιός να μπορεί να εμποδίσει αυτή τη διαδικασία... Αν θες να ανοίξεις κάποιες σελίδες, μπορείς να τρέξεις ένα ubuntu live cd. Για τα υπόλοιπα θέματα θα σε βοηθήσουν οι windows guru.

Δημοσ.

1)δοκιμασε αλλο προγραμμα περιηγησης

2) το ενα αντιβιοτικο βρισκει το άλλο σαν ιο

3) όταν δενν εισαι σιγουρος δεν κοπανας καμια 50 αντιβ βάζεις κατευθείαν το northon trial

Δημοσ.
Θα σε παραπέμψω σε επαγγελματίες :)

Κάνε εγγραφή στο παρακάτω forum, και ψάξε για βοήθεια εκεί:

Άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις?

http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2574399&postcount=15

Άσε που αυτό που λες είναι καθαρά προσβλητικό για κάποιους συμφορουμίτες σου και για το Insomnia το ίδιο.

@louiza5:

Από τα ελάχιστα που αναφέρεις δεν καταλαβαίνω γιατί συμπέρανες πως έχεις κάποιο ιό που ευθύνεται για το άνοιγμα των σελίδων.

Δημοσ.

οχι απλα απο τα εργαλεια του συστηματος προσπαθησα να κανω επαναφορα για να πας στο προηγουμενο σημειο αναφορας.οποτε nick army λες να κατεβασω το northon trial?

Δημοσ.

pcharon

τι αλλο μπορει να ειναι αν δεν ειναι ιος?απλα να σοθ πς χτηεσ ιτηελα να κατεβασα ενα προγραμα το οποιο μου εγραφε κατα την εκτελεση οτι δεν ειναι αξιοπιστος ο εκδοτης και εγω πατησα οκ.οποτε απο εκει μου ηρθε η σκεψη του ιου.

Δημοσ.
Άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις?

http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2574399&postcount=15

Άσε που αυτό που λες είναι καθαρά προσβλητικό για κάποιους συμφορουμίτες σου και για το Insomnia το ίδιο.

@louiza5:

Από τα ελάχιστα που αναφέρεις δεν καταλαβαίνω γιατί συμπέρανες πως έχεις κάποιο ιό που ευθύνεται για το άνοιγμα των σελίδων.

Θα συμφωνήσω.Εγώ τουλάχιστον προσβλήθηκα :mad:(ναι...Αλήθεια λέω)

Σε κάνω μια αναφορά,έτσι για το γαμώτο.Τι ρόλο παίζουμε εμείς εδώ δηλαδή; :mad:

Δημοσ.

βρε παιδια νομιζω οτι ο nick army απλα ηθελε να βοηθησει.δεν νομιζω οτι ειναι δικαιο να το σφυροκοπειται ετσι!

η ταπεινη αποψη.

giorgos 147

εχεις να μου προτινεις κατι εσυ ?

Δημοσ.

Δε γνωρίζω και πολλά απο windows,είμαι πιο πολύ web και hardware...

Τώρα για αυτό,για δοκίμασε αν μπορείς να μπεις σε ιστοσελίδες με ασφαλή λειτουργία.

Δημοσ.

Ειρήνη υμίν συμφορουμίτες. Εντάξει, ήταν κάπως άκομψο αλλά δε μας είπε και καμπούρηδες ο άνθρωπος.

Επικεντρωθείτε στο "problem at hand"...

Δημοσ.
Ειρήνη υμίν συμφορουμίτες. Εντάξει, ήταν κάπως άκομψο αλλά δε μας είπε και καμπούρηδες ο άνθρωπος.

[offtopic]Μπορούσε απλά να έλεγε "ρώτα και εδώ.Ξέρουν απο τέτοια".'Οχι να πει αυτοί είναι επαγγελματίες... :-)[/offtopic]

Δημοσ.
τι αλλο μπορει να ειναι αν δεν ειναι ιος?απλα να σοθ πς χτηεσ ιτηελα να κατεβασα ενα προγραμα το οποιο μου εγραφε κατα την εκτελεση οτι δεν ειναι αξιοπιστος ο εκδοτης και εγω πατησα οκ.οποτε απο εκει μου ηρθε η σκεψη του ιου.

Αυτό το ρωτάει για όλα τα προγράμματα που κατεβάζεις αν πας να τα τρέξεις.

Αν από τη στιγμή που εγκατέστησες το πρόγραμμα, αμέσως μετά παρατήρησες δυσλειτουργία τότε μπορείς να το υποπτεύεσαι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό.

Τα στοιχεία που δίνεις σε συνδυασμό με το γεγνονός πως δεν είμαστε μπροστά στον υπολογιστή σου και δεν μπορούμε να ξέρουμε τί δουλεύει και τί όχι, τί κατέβασες κτλ, τουλάχιστον εμένα δεν μου επιτρέπει να σου πω τί φταίει για το πρόβλημα (βασικά, ούτε το πρόβλημα κατάλαβα).

Εντάξει, ήταν κάπως άκομψο αλλά δε μας είπε και καμπούρηδες ο άνθρωπος.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά μας είπε (δεύτερη φορά κιόλας, την πρώτη του το συγχώρεσα, αλλά το έχει σύστημα προφανώς). :mad:

Δημοσ.

το προβλημα ειναι¨

1.δεν μπορω να ανοιξω καποια web site

2. <τα antispy που κατεβασα δεν ανοιγουν καν( δεν τρεχουν)

3.ηθελα να κανω επαναφορα συστηματοσ και δεν μπορεσα δεν προχωραει.

4. και σερνεται γενιακ το λαπτοπακι μου.

ελπιζω να εδωσα καποια στοιχεια

με εχει ψιλοπανικοβαλει παντως η κατασταση.ευχαριστω

3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...