alt10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 καλησπερα, ενδιαφερομαι να αγορασω ασυρματο τηλεφωνο ... εχω ειδη 2 καλα panasonic μεσα στο ιδιο κτηριο... οι ωρες που μιλαω στο τηλ ειναι ατελειωτες... εχουμε και τηλ κεντρο στο σπιτι μ(αρα το τηλ να ειναι συμβατο) και οτι θελουμε ο ενας τν αλλο παιρνει τηλ ...+ τις εξωτερικες κλησεις π μ τ προγραμματα double play τα τηλ εχουν γινει σκουλαρικια... εγω μιλαω πανω απο 4 ωρες στο σταθερο τηλ καθημερινα καποιες φορες βαζω ανοιχτη αλλα δν βολευει και η ραδιοενεργια που τρωω τοση ωρα δν λεει + οτι πιανετε το χερι σου μετα απο 30 λεπτα... ειδα κατι τηλ που εχουν bluetooth ενσοματομενο για να μπορεις να βαλεις ακουστικο εσυ bluetooth... εγω φυσικα απο bluetooth ακουστικα συλογη εχω .... ποιο σταθερο ασυρματο θα μ προτεινατε για αυτο το σκοπο να ειναι σχετικα οικονομικο και φυσικα αν εχετε καποια αλλη λυση για το προβλημα μ ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 den einai ραδιενεργεια αλλα ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια.αν ηταν ραδιενεργεια μαλον τωρα δεν θα ζουσες για να μας γραφεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.