kavaliotis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Χθες μου εκανε λαδιες το φλασακι μου και χαθηκαν ολα τα portableapps που ειχα! Εχω σε ενα φακελο ολα τα setup τους αλλα παιρνει πολυ ωρα η εγκατασταση τους και δεν μπορω να καθομαι ξανα ενα-ενα να τα κανω. Υπαρχει τιποτα που να τα κανει πχ package σε ενα αρχειο και να τα κανει μαζικο setup του στυλ τρεχω το setup, next next next με τα default options και στο τελος close και ανοιγμα του επομενου setup! Κατι βρηκα (stardust package κατι) αλλα δεν μου δουλεψε στα vista. Τα αρχειακια ολα ειναι κατεβασμενα απο το portableapps.com αν αυτο βοηθαει. Μιλαμε για περιπου 100 αρχεια οποτε δεν παιζει να κατσω να τα κανω ενα ενα!
nickarmy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 image προτινω το acronis για να μην βαριεσε μετα το φορματ
parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 kavaliotis, είσαι πολύ άτυχος: Είχαν παλιότερα silent install switch στα PAF executables, αλλά αφαίρεσαν σε κάποια φάση αυτήν τη λειτουργικότητα. Κρίμα, γιατί με ένα πολύ απλό batch file καθάριζες μπαμ-μπαμ...
kavaliotis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Στο φλασακι δεν νοοειται acronis image αφου απλα copy τα κανεις τα αρχεια και περνανε. Οχι οτι δεν βοηθαει, αλλα δεν ειναι σαν το image που παιρνεις τον υπολογιστη σου με τις ρυθμισεις κτλ, στα portableapps απλα τα κανεις αντιγραφη και μενουν και οι ρυθμισεις. Το θεμα ειναι οτι ειχα ενα παλιοτερο backup αλλα απο τοτε βγηκαν σχεδον τα μισα καινουργια οποτε ειναι ακυρο. parsifal οντως θα βοηθουσε πολυ, αλλα τωρα που δεν υπαρχει σιγουρα θα εχει μεινει καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την δουλεια.
parsifal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Υπάρχουν αρκετά automation tools, π.χ. δες το AutoIt. Αλλά η δουλειά που θα πρέπει να ρίξεις για να φτιάξεις το script της αυτόματης εγκατάστασης δεν είναι αμελητέα!
kavaliotis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Αυτο ειδα. Μου φαινεται οτι θα τα κανω ενα ενα setup τελικα... ;-(
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Αν τελικά κάνεις τα setup ένα-ένα, όταν τελειώσεις, κάνε ένα zip/rar όλον τον φάκελο με τα portables και κράτα τον σε ασφαλές μέρος. Ή μπορείς με ένα USB Image Tool (το link για το download είναι στην εικόνα Chip.de) να κρατήσεις ένα Image από το στικάκι σου και να το επαναφέρεις όποτε το χρειαστείς ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.