thanocaster Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 με το moderate search filter disabled να φανταστώ? Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.
skiabox Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Thresh : σου διεφυγε το απιστευτο σχολιο του bot!
tritonas00 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μπορει να υπάρχει το χάσμα των φύλων μέχρι τώρα και δηλαδή συμφωνα με την έρευνα εξισώνεται σε ότι αφορά θέματα δαιδικτύου? Καλο και τούτο.. Tι λεει ρε παιδια...καθε φορα δεν μπορω να καταλαβω....Ας μου εξηγησει καποιος....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Thresh : σου διεφυγε το απιστευτο σχολιο του bot! ε τι να κάνω, έχω τρελαθεί στο facepalm και μου κόβεται το οπτικό πεδιο...
dmaria4321 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Οι σχέσεις των Ελληνίδων με τους Ελληνες πότε θα βελτιωθούν? Νομίζω πως όταν οι μανούλες μας πάψουν να χώνουν παντού τη μύτη τους και να μας φουσκώνουν τα μυαλά!
teobargi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 για να γνωρισεις κοπελα που θα ταιριαζετε απ΄το ιντερνετ μαλλον ειναι δυσκολο
yiankap Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 H σχέση τους με το internet βελτιώθηκε, άντε να δούμε και η σχέση τους με την οδήγηση μπας και βελτιωθεί !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα