olivetree Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Γειά σας, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω λογαριασμό στο yahoo. Χθές έφυγε email από εμένα προς όλα τα contacts μου, με τίτλο good website. Αλλά δεν το έστειλα εγώ. Κάποιος hackepse το email account μου? Το περίεργο είναι οτι σήμερα διαπίστωσα οτι έχουν σβηστεί τα πάντα από τo address book μου. Δεν έχω καμία επαφή πλέον. Τί έγινε? Και αν συμφωνείτε οτι πρόκειται για hacking. Τι φταίει που μπορώ να διορθώσω? Έχω το nod32 νσ βάλω κάτι άλλο για καλύτερη προστασία?Πώς δημιουργήθηκε το πρόβλημα?Από τι άλλο μπορεί να κινδυνεύω? Κάνω συχνά αγορές από το internet. Ta contacts μου κινδυνεύουν? Θέλω να αναφέρω όμως και το εξής περίεργο που συνέβη πριν διαπιστώσω όλα αυτά. Εκεί που έγραφα email sto yahoo κόλησε το πληκτρολόγιο και ξαφνικά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα ούτε ctr-alt-del. Πιστεύετε ότι έχει σχέση αυτό με το γεγονός που μόλις περιέγραψα? Παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος!!!! Σας ευχαριστώ
gdp77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 keylogger μυρίζομαι... Τι είναι το keylogger? Αν είναι keylogger, όλα τα στοιχεία που έχεις χρησιμοποιήσει έχουν ταξιδέψει. Οι win ειδήμονες μπορούν να σε συμβουλέψουν καλύτερα από εμένα, οπότε θα πρέπει να περιμένεις τους win guru να ποστάρουν. Τι φταίει που μπορώ να διορθώσω? Εγώ έκανα ό,τι λέει η υπογραφή μου και ησύχασα. Υ.Γ. Μη λάβεις το post μου σοβαρά υπόψη. Τα παιδιά που θα απαντήσουν μετά από εμένα ξέρουν καλύτερα. Αν λάβεις το post μου υπόψη σου, το κάνεις με προσωπική σου ευθύνη.
mikroulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Και εγώ θα έλεγα ότι είναι keylogger. Αν πράγματι βρεις ότι είναι keylogger, την πάτησες. Χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλω, στη θέση σου θα ακύρωνα κάρτες άλλαζα pin/κωδικούς το συντομότερο δυνατό.
olivetree Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 εγώ θα άλλαζα και χώρα, καλού-κακού... Ωχ σκούρα τα πράγματα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου αναλύσει με απλά λόγια τι έχει συμβεί? ο virus υπάρχει ακόμα στο P.C?Πώς τον κόλλησα, αφού δεν ανοίγω ύποπτα exe!... ένα καλό antivirus θα μπορούσε να με έχει σώσει? γενικά ο υιος μέσω yahoo πώς μπορεί να ανιχνευθεί? τέλοσπάντων θέλω πιο πολλά να μάθω γύρω από αυτό το θέμα. Any idea? Thanks
washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 ένα καλό antivirus θα μπορούσε να με έχει σώσει? και ένα καλό φορμάτ, ακόμα καλύτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.