w4tt4n4b3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Στα XP home 32 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το εν λόγω πρόγραμμα. Μόλις όμως το εγκαθιστώ στα Xp Pro 64 εμφανίζεται κάπως έτσι Έχω επιλέξει τα ελληνικά ως γλώσσα για non Unicode 8 προγράμματα. Το πρόγραμμα κατά λάθος επιλέγει τα βουλγάρικα σαν γλώσσα. Ευτυχώς ρυθμίζεται...
lefi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Τι εννοείς ευτηχώς ρυθμίζεται; Το πρόγραμμα είναι στα βουλγάρικα, ελληνικά ή αγγλικά;
w4tt4n4b3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Τι εννοείς ευτηχώς ρυθμίζεται; Το πρόγραμμα είναι στα βουλγάρικα, ελληνικά ή αγγλικά; Ακόμα και να στα XP 64 σου εμφανίζεται όπως στην παραπάνω εικόνα στα βουλγάρικα μπορείς να το διορθώσεις και να βάλεις τη γλώσσα που θέλεις... Δες τη φωτο
parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Με ποια έκδοση του προγράμματος συμβαίνουν αυτά; Εγώ δε συνάντησα ποτέ τέτοιο πρόβλημα στο MP3Gain...
w4tt4n4b3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Με ποια έκδοση του προγράμματος συμβαίνουν αυτά; Εγώ δε συνάντησα ποτέ τέτοιο πρόβλημα στο MP3Gain... Σε μένα λέει mp3 gain 1.3.4 Back end (mpegain.exe) 1.4.6. Έχω XP pro 64.
parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Εμ, τώρα το θυμήθηκα. Δεν το έβαλα με τον installer, αλλά από το ZIP. Και παλιότερα που χρησιμοποιούσα τον installer όμως, δε θυμάμαι ποτέ να το έκανε. Ίσως κάτι άλλαξαν στις νεότερες εκδόσεις του installer...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.