dxunt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Γεια, Χθες αγορασα το roadfinder pns 143 ( http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=51091 ). Οι χαρτες που εχει μεσα ειναι καλοι? Διαβασα καπου στο forum οτι μερικοι βαζουν destinator.Τι ειναι αυτο?Ειναι καλυτερο?Και πως το εγκαθιστω?Ειμαι λιγο ασχετος απο gps για αυτο ρωταω. Ευχαριστω.
babisgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Το πήρα πριν απο 3-4 μέρες απο Κωτσόβολο.Η τιμη είναι σούπερ..109ε για την κατηγορία του. (μεγάλη οθόνη) Του έχω περάσει ήδη Destinator7,Destinator8,Igo8,Sygicdrive,MioMap2008, και 1-2 ακόμα.Ολα μου πέζουν αψογα..το μηχανάκι είναι ακρετα γρήγορο και εχει πολυ καλη ευεσθησία η οθόνη στην αφή.Για τα λεφτα του δεν πέζεται.
dxunt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Το πήρα πριν απο 3-4 μέρες απο Κωτσόβολο.Η τιμη είναι σούπερ..109ε για την κατηγορία του. (μεγάλη οθόνη)Του έχω περάσει ήδη Destinator7,Destinator8,Igo8,Sygicdrive,MioMap2008, και 1-2 ακόμα.Ολα μου πέζουν αψογα..το μηχανάκι είναι ακρετα γρήγορο και εχει πολυ καλη ευεσθησία η οθόνη στην αφή.Για τα λεφτα του δεν πέζεται. Ρε φιλε μπορεις να με βοηθησεις.....? Πως τα κανες ολα αυτα?
odytsak Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Για να περάσεις άλλα προγράμματα πλοήγησης θα πρέπει πρώτα να το ξεκλειδώσεις. Ρίξε λίγο διάβασμα και θα τα καταφέρεις. Στο thread υπάρχει αναφορά για το μικρό αδελφάκι του (135) αλλά υπάρχουν πληροφορίες και για το 143. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=214770
dxunt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Για να περάσεις άλλα προγράμματα πλοήγησης θα πρέπει πρώτα να το ξεκλειδώσεις. Ρίξε λίγο διάβασμα και θα τα καταφέρεις. Στο thread υπάρχει αναφορά για το μικρό αδελφάκι του (135) αλλά υπάρχουν πληροφορίες και για το 143. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=214770 Ok φιλος.Ευχαριστω.
ipal Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 εμενα παλι μονο το Igo8 (καμια φορα κολλαει απο ram).Destinator7 βγαζει διαφορα errors... Destinator8 τι λεει? Το πήρα πριν απο 3-4 μέρες απο Κωτσόβολο.Η τιμη είναι σούπερ..109ε για την κατηγορία του. (μεγάλη οθόνη)Του έχω περάσει ήδη Destinator7,Destinator8,Igo8,Sygicdrive,MioMap2008, και 1-2 ακόμα.Ολα μου πέζουν αψογα..το μηχανάκι είναι ακρετα γρήγορο και εχει πολυ καλη ευεσθησία η οθόνη στην αφή.Για τα λεφτα του δεν πέζεται.
kingdragon Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Kαπου σε ένα άλλο forum διάβασα ότι σε αντίθεση με τα PNS 135 που μπορείς να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να βγάζει προβλήματα (είμαι κάτοχος εδώ και 7 μήνες περίπου ενός τέτοιου και του έχω περάσει τα πάντα) τα PNS 143 ενώ είναι πιο ισχυρά και ευκρινέστερα πρέπει κατά την αγορά κανείς να προσέξει στο πίσω μέρος της συσκευής ο σειριακός αριθμός να έχει τα τελευταία 4 ψηφία μεγαλύτερα από 1078 γιατί τα πρώτα ήταν προβληματικά. Π.χ. αν είναι ο αριυμός S/N: PNS021456091078 τότε έχει πρόβλημα Ότι μικρότερο είναι εκδόσεις με προβλήματα! Είμαι κάτοχος επίσης 2 PNS 143 αλλά ακόμα δεν τα έχω πειράξει!
depydimi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Γεια σας ειμαι νεο μελος του forum και θα ήθελα την βοηθεια σας Εχω το pns143 και σήμερα αποφασισα να κάνω αναβαθμιση. Μου εβγαλε όμως μήνυμα ότι ο χαρτης δεν ειναι συμβατος με την εκδοση του λογισμικού Τι να κάνω? helpppppppp? Σημερα φευγω και δεν ξέρω τι να κάνω Ευχαριστώ εκ των προτέρων
tsounami Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 παιδια καλησπερα!ξερει κανεις που μπορω να βρω drivers για το sygic drive roadfinder pns 143 η 135;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.