Προς το περιεχόμενο

best value for money επεξεργαστής

kprimax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος είναι ο καλύτερος επεξεργαστής της INTEL σε σχέση τιμής απόδοσης? Να έχει λογικές επιδόσεις σε όλα, χωρίς να χρειάζεται να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Δημοσ.

i7-920. Αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω.

Εμενα μου εφεξε και τον πηρα σε box συσκευασια με 209 ευρω.

Ομως για να χτισεις ενα συστημα θες επισης MB και RAM οποτε το συνολο δεν συμφερει καθολου...

Δημοσ.

Intel Q6600 από μένα... κάπου διάβασα κιόλας ότι λόγω της ζήτησης δεν θα αποσυρθεί από την αγορά... ίσως ο πιο πετυχημένος τετραπήρυνος

Δημοσ.
Intel Q6600 από μένα... κάπου διάβασα κιόλας ότι λόγω της ζήτησης δεν θα αποσυρθεί από την αγορά... ίσως ο πιο πετυχημένος τετραπήρυνος

Παραειναι παλιος αυτος...

Δημοσ.

Για εμενα(αν και θα επρεπες να ορισεις καποιο εύρος τιμης)μαλλον ειναι ο e5200(65υρω) μιας και με ελαχιστα χρηματα παιρνεις κατι που απο κατασκευης (12,5 multi/200fsb) εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να σου δωσει το μεγιστο με πολυ φτηνο hardware.

Αν ομως μου μιλαγες για πλατφορμα μαλλον θα σου ελεγα για τον 7750x2 be,που δεν θα σου δωσει max αυτα που θα σου δωσει ενας καλος e5200(3,8+) αλλα θα εχεις μεγαλυτερη αναβαθμισημοτητα εαν επενδυσεις σε ΑΜ3 μητρικη.

Αν μιλαμε για αυξημενο budget θα σου λεγα II X3 720...

Κλοκαρετε καλα,και παιζει να σου κατσει κομματι με μη ελλατωματικο 4ο πυρηνα.

Παραειναι παλιος αυτος...

Kαι τι σημαινει αυτο?

Kαλη τιμη κ καλο overclockability.

Tι αλλο να ζητησεις?

Δημοσ.

έχω E5200 και είναι άριστος. τον έχω φτάσει και 4GHz αλλα με αυξημένη τάση και πολλή ζεστη, οποτε τον έχω στα 3.5 για τώρα. έχω επίσης X2 4850e, ότι πιο οικονομικό για media center και όχι μονο. "βλεφαριαζω" επίσης τον X3 710 (γιατί όχι τον 710 που είναι και φθηνότερος?)

Δημοσ.
(γιατί όχι τον 710 που είναι και φθηνότερος?)

Γιατί ο 720 έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή. Χθες μου ήρθε από το e-shop και είναι η σωστή παρτίδα.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρώτα πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις για τι χρήση τον θέλεις.

Δεύτερο, ενας επεξεργαστής απο μόνος του δεν ειναι τίποτε, θα πρέπει να πάρεις και κάρτα γραφικών με σχέση τιμής- απόδοσης που εξαρτάται πάλι απο την χρήση που θα κάνεις.

Συν τις μνήμες( παλι με το ιδιο σκεπτικό).:shifty:

Και κυριότερο απο όλα:cry: πόσο αντέχει η τσέπη σου:cry:

:mrgreen:

Δημοσ.

Από άποψη επιδόσεων, φαντάζομαι θα πάει:

7750 > 5050 > 4850.

Από άποψη απόδοσης/τιμής πώς θεωρείτε ότι πάει? Ο πιο αδύναμος από αυτούς είναι αρκετός για htpc?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...