Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με Macromedia Director

Icy81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα επίμονο πρόβλημα με τον Direktor (τόσο με την 8.5 έκδοση όσο και με την MX2004), που με βασανίζει αρκετό καιρό τώρα.

Όπως κάποιοι ξέρουν, είναι ένα σκηνοθετικό πρόγραμμα, δηλ.βάζεις μέσα ταινίες, φωτογραφίες, κείμενα, φτιάχνεις πλαίσια, κουμπιά,κτλ...και τελικώς φτιάχνεις ένα εκτελέσιμο αρχείο (.exe) μέσω της επιλογής "publish", για να το προβάλεις σε ένα οποιοδήποτε pc.

Το πρόβλημα είναι το εξής: Όταν έγραψα το αρχείο σε dvd (και φυσικά και όλους τους φακέλους που περιέχουν τα αρχεία που χρησιμοποίησα και μάλιστα ακολουθώντας την ίδια ακριβώς διαδρομή ), το έβαλα να τρέξει..μόλις πήγε να ανοίξει η εφαρμογή, άνοιξε ένα παράθυρο και με ρώτησε την προέλευση των βίντεο (ένα-ένα για όλα μου τα βίντεο που είναι περίπου 60!).

Δοκίμασα να περάσω τα αρχικά βίντεο σε εξωτερικό σκληρό που τον ονόμασα W:, αποθήκευσα το πρόγραμμα εκεί,δημιούργησα το .exe εκεί, το πέρασα σε dvd,το έβαλα στο laptop (αφού είχα αλλάξει το dvd-rom του laptop σε W και δεν εγινε απολύτως τίποτα...τα ίδια!!!Ωστόσο, το dvd στον desktop μου,δουλεύει μια χαρα...

Υ.Γ.ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ :cry: .......Ευχαριστώ προκαταβολικά

Φιλικά

Δημοσ.
έχω ένα επίμονο πρόβλημα με τον Direktor (τόσο με την 8.5 έκδοση όσο και με την MX2004), που με βασανίζει αρκετό καιρό τώρα......

..................................

.......Ευχαριστώ προκαταβολικά

Φιλικά

Επισήμανση: Το πρόγραμμα λέγεται Director και είναι πρόγραμμα δημιουργίας πολυμεσικών εφαρμογών (multimedia) και δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τη σκηνοθεσία (τουλάχιστον όχι με την κλασσική έννοια αυτής)

Προφανώς τα βιντεάκια τα χρησιμοποιείς ως εξωτερική πηγή και δεν τα έχεις κάνει εισαγωγή σε κάποιο cast library.

Είναι επίσης προφανές οτι έχεις δηλώσει απόλυτη διαδρομή (path) που συσχετίζει το project σου με αυτά τα βιντεάκια.

Λύση 1: Κάνεις embed τα βιντεάκια σε ένα cast library (εσωτερικό ή εξωτερικό, δεν έχει σημασία) και τα κουβαλάς ουσιαστικά μέσα στο project σου.

Λύση 2: Ορίζεις με Lingo μια σχετική διαδρομή (path) προς το project σου και απλά φροντίζεις στο DVD να αντιγράψεις την δομή των καταλόγων όπως ακριβώς την έχεις δηλώσει μέσα στο project.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...