marioc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 λοιπον...εχω ενα νοκια ν73 και εχθες εβαλα what's up ενω eixa q-telecom.ηθελα να ενεργοποιησω την υπηρεσια wap και εστειλα μηνυμα WAPA Ν στο 1651 οπως λεει στο site της cosmote.η αποστολη του μηνυματος ομως αποτυγχανε.συγκεκριμενα μου εβγαζε μηνυμα <<αποστολη μηνυματος αδυνατη:1651>>. επισης προσπαθησα WAP στο 1651 οπως μου ειπε ενας φιλος μου αλλα τα ιδια...υστερα εκανα καποιες χειροκινητες ρυθμισεις(τις ιδιες ακριβως με του αδερφου μου που και αυτος εχει what's up,νοκια ν93 και μπαινει στο ιντερνετ δωρεαν (αυτος εχει 3G καρτα sim,δεν ξερω αν παιζει αυτο ρολο στο οτι εχει την δυνατοτητα να συνδεθει και επιπλεον δωρεαν).ακομα να σημειωσω οτι προσφατα εκανα update(δεν ξερω αν εχει σχεση).επισης εστειλα WAP στο 1333 ,το μηνυμα σταλθηκε αλλα δεν ελαβα καποιες ρυθμισεις...τι μπορω να κανω?ευχαριστω εκ των προτερων
LaryHimura Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Φίλε μου Μάριε , συνονόματε , και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω , δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το ίντερνετ . Θα σου πρότεινα να πας η στο Γερμανό η στην cosmote να στο φτιάξουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.