StrEaMLiNe Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα,έχω αγοράσει το Lenovo R61 και θα ήθελα να ρωτήσω για αυτά τα ηχεία αξίζουν ή όχι για τα λεφτά τους?Επίσης θα ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση και να βάλω μια ram ακόμα,αυτή την στιγμή έχω 2gb και έλεγα να βάλω άλλο 1gb αξίζει? και αν ναι προτείνετε κάποια.Ευχαριστώ Το λειτουργικό είναι Windows Vista Home Basic 32-bit. Αν το θέμα είναι σε λάθος ενότητα παρακαλώ να μεταφερθεί.
kotetsi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Τα ηχεία δεν πιστεύω ότι αξίζουν τα χρήματά τους διότι η απόδοσή τους δε θα είναι καλύτερη από αυτά που είναι ενσωματωμένα στο λάπτοπ σου. Καλύτερα να επενδύσεις σε ένα καλό ζευγάρι ακουστικά αλλιώς σε ηχεία που να έχουν δικό τους τροφοδοτικό (και φυσικά πολύ μεγαλύτερη απόδοση).
@topos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Τα ηχεία δεν πιστεύω ότι αξίζουν τα χρήματά τους διότι η απόδοσή τους δε θα είναι καλύτερη από αυτά που είναι ενσωματωμένα στο λάπτοπ σου. Καλύτερα να επενδύσεις σε ένα καλό ζευγάρι ακουστικά αλλιώς σε ηχεία που να έχουν δικό τους τροφοδοτικό (και φυσικά πολύ μεγαλύτερη απόδοση). +1(χαρακτηρες)
michalis2610 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Είμαι ακριβώς της ίδιας άποψης σχετικά με τα ηχεία. Ένα αξιοπρεπές αυτόνομο σετ έστω και 2.0 είναι πολύ καλύτερο από ένα usb. Αν έχεις χώρο τα Logitech X-230 είναι εξαιρετική επιλογή. Αν θέλεις 2.0 τα Creative Speakers T10 είναι επίσης πολύ καλά αν και λίγο τσιμπημένα σε τιμή κατά τη γνώμη μου. Τα επίσης δημοφιλή LOGITECH LS11 είναι σε πολύ καλή τιμή αλλά με πιο μέτριο ήχο. Για μνήμη φυσικά και δεν θα βάλεις 1 αλλά 2GB. Ανάλογα με τη μέγιστη συχνότητα μνήμης που υποστηρίζει ο φορητός σου (667/800 ΜΗζ) αγοράζεις μια εκ των δύο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554739 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553205
remalis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Βασικά για τα ηχεία πιστέυω ότι επειδή είναι για φορητό, λογικά θα έχουν πολυ χαμηλή ένταση τα ηχεία του φορητού και θα θέλει κάποια φορητά ηχεία για να μπορεί να δει και μια ταινία. Γι'αυτό προτείνει με usb. Εγώ πάντως πιστεύω ότι γι'αυτο το πράγμα 40Ε είναι παρα πολλά. Εγώ θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο σε περίπτωση που το θες μόνο γι'αυτό που είπα. Για την μνήμη. Καταρχην αν θες να βρεις αμέσως τι μνήμες παίρνει το pc σου και πόσο και βαριέσαι να ψάχνεις manual, μπες στο http://www.crucial.com/eu και βάλε το μοντέλο σου και σου βγάζει ακριβώς. Τώρα να ρωτήσω κάτι?? Πως γίνεται μνήμη DDR2 - 1Gb να έχει ίδια τιμή σε 800Mhz(PC6400) και στα 667Mhz (PC 5300)?? Τι παίζει μ'αυτήν τη συχνότητα. Όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα δεν είναι??
StrEaMLiNe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέσα απο το cpu-z μου βγάζει αυτό εδώ δεν ξέρω αν μπορείτε να καταλάβετε σε τι συχνότητα είναι. Επίσης μ' αύτο το τεστ μου βγάζει αυτή εδώ ότι είναι συμβατή.
XronisR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Τώρα οι μνήμες σου δουλεύουν στα 665.4 ΜΗΖ(332.7χ2).Κανονικά θα πρέπει να βάλεις την ίδια συχνότητα αλλά δεν ξέρω αν η μητρική σου υποστηρίζει παραπάνω ταχύτητα(800 ΜΗΖ) ώστε να βάλεις πιο γρήγορες μνήμες..Το τέστ έδωσε για 800 ΜΗΖ αλλά αληθεύει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.