sofos33 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Και εκεί που είχα καταλήξει στον sony fw21e το μοντελο τελος! μου ειπαν αντικατασταθηκε με τον fw31j o οποιος ομως εχει μικροτερο επεξεργαστη και απο εδω θελω την βοηθεια σας! 1) πρεπει να με προβληματιζει ο Τ6400 στα 2.0 σε σχεση με τον Τ8400 στα 2.26; 2) γενικα την γνωμη σας για την σειρα fw 3) προτεινετε καποιο αλλο laptop; θεωρω οτι με εντυπωσιασε η οθονη και το ονομα της sony για την επιλογη μου καθως επισης και το blu - ray σε μια αρκετα καλη τιμη! εκτος αν κανω λαθος, περιμενω γνωμες,σας ευχαριστω προκαταβολικα και καλως σας βρηκα στο forum
basilis5 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Και εκεί που είχα καταλήξει στον sony fw21e το μοντελο τελος! μου ειπαν αντικατασταθηκε με τον fw31j o οποιος ομως εχει μικροτερο επεξεργαστη και απο εδω θελω την βοηθεια σας!1) πρεπει να με προβληματιζει ο Τ6400 στα 2.0 σε σχεση με τον Τ8400 στα 2.26; 2) γενικα την γνωμη σας για την σειρα fw 3) προτεινετε καποιο αλλο laptop; θεωρω οτι με εντυπωσιασε η οθονη και το ονομα της sony για την επιλογη μου καθως επισης και το blu - ray σε μια αρκετα καλη τιμη! εκτος αν κανω λαθος, περιμενω γνωμες,σας ευχαριστω προκαταβολικα και καλως σας βρηκα στο forum 1)υπαρχει οντως διαφορα στους 2 επεξεργαστες,δες κι εδω http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html δεν ειναι ομως και χαοτικ 2)κορυφαια ποιοτητα κατασκευης,κορυφαια οθονη, πανεμορφο εμφανισιακα, επιδοσεις κατωτερες του ανταγωνισμου,κορυφαια υποστηριξη εν γενη απο την σονυ,δεν υπαρχουν οδηγοι επισημα για χρ,αν θες παιχνδια δεν ειναι και οτι καλυτερο. 3)δεν ξερω να προτεινω κατι αλλο,αλλα σιγουρα αυτο που σου ειπαν δεν ισχυει,δεν αντικαθιστα το εν λογω μοντελο το προηγουμενο.ισως ειναι απο την νεα σειρα καποιο μικροτερο μοντελο παντως εγω σου λεω χτυπα το,κι εγω κατι ττοιο θα επαιρνα
dimitris489 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Εγώ έχω κακή εμπειρία με τα vaio, δεν αξίζουν τα λευτά τους και πουλάνε μόνο μάρκα. Εγώ σου προτείνω να πάρεις κάποιο HP ή DELL που θα σου κοστίσει ποιο φτηνά και θα είναι και ποιο αξιόπιστο. Έχω δοκιμάσει και HP & DELL για αυτό στα προτείνω.
panos2000gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Εγώ έχω κακή εμπειρία με τα vaio, δεν αξίζουν τα λευτά τους και πουλάνε μόνο μάρκα. Πολύ γενικό αυτό που λες...έχω δοκιμάσει πάρα πολλά vaio και μόνο καλά λόγια έχω να πω μέχρι στιγμή για την ποιότητα κατασκευής τους. Το πρόβλημα των vaio μέχρι τώρα ήταν οι υψηλές τιμές τους αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι έχουν πέσει αισθητά.
dimitris489 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δεν έχω όρεξη να κάθομαι και να λέω τα προβλήματα που αντιμετώπισα αλλά κατά την γνώμη μου πετάς χρήματα αγοράζοντας ένα vaio και δεύτερον το θεωρό μεγάλη βλακεία να αγοράσεις vaio ενώ με τα ίδια και λιγότερα χρήματα μπορείς να αγοράσεις για παράδειγμα ένα IBM, DELL ή HP που είναι αναγνωρισμένες και οι μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα της πληροφορικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.