paschalia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Καλημέρα . Γνωρίζει κανείς αν το συγκεκριμένο θεατρικό έργο υπάρχει σε τηλεοπτική βέρσιον ? Με κουστούμια εποχής φυσικά και όχι κάποια μεταλλαγμένη έκδοση του .. (Αν έχετε δει το έργο που παιζόταν-παίζεται με την Καραμπέτη θα καταλάβετε τι έννοω) .
frenzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 τηλεοπτική ή κινηματογραφική? Γιατί θα σου πω τη βερσιόν του Τζεφιρέλλι με Λιζ Ταίηλορ - Ρίτσαρντ Μπάρτον
paschalia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 * Διόρθωση : Σε βέρσιον της μικρής ή της μεγάλης οθόνης . Επίσης, μπορώ να την βρω σε κάποιο ντιβινταδικο-βιντεοκλαμπ ? Το έργο γενικώς και σε οποιαδήπότε βέρσιον του . Φρενζι, ναι μου κάνει . Ιδιαιτέρως μάλιστα, αν μπορέσω να την βρω προς αγορά ή ενοικίαση .
frenzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 * Διόρθωση : Σε βέρσιον της μικρής ή της μεγάλης οθόνης . Επίσης, μπορώ να την βρω σε κάποιο ντιβινταδικο-βιντεοκλαμπ ? Το έργο γενικώς και σε οποιαδήπότε βέρσιον του . Φρενζι, ναι μου κάνει . Ιδιαιτέρως μάλιστα, αν μπορέσω να την βρω προς αγορά ή ενοικίαση . Έχω σταματήσει πολύ καιρό να προσπαθώ να αγοράσω παλιές ταινίες. Καμιά φορά η πειρατία είναι μονόδρομος. Αλλά ειλικρινά δεν ξέρω http://www.amazon.com/Taming-Shrew-Elizabeth-Taylor/dp/B00000JL7T
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.