KARGIO Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Προ ημερων κουβεντιαζα με το γειτονα μου που εχει internet και ασυρματο router και μου ειπε οτι μπορω να το χρησιμοποιησω κι γω, δεν τον πειραζει. Το laptop μου καθε φορα που ανοιγει μουγραφει κατω δεξια οτι υπαρχει ασυρματη συνδεση και αν θελω να συνδεθω αλλα δεν εχω τους κωδικους. Ξερει κανενας ποιοι ειναι?
Susi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ο ΓείτονΑς.! μας δουλευεις μπζιλέ??? joJo... go go !! 28x2!!!
million_voices Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 εχουμε δει και καλυτερα legendary:p ρωτα τον κουμπαρο του μπατζανακη του γειτονα σου
SpY Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Προ ημερων κουβεντιαζα με το γειτονα μου που εχει internet και ασυρματο router και μου ειπε οτι μπορω να το χρησιμοποιησω κι γω, δεν τον πειραζει. αλλα δεν εχω τους κωδικους. Ξερει κανενας ποιοι ειναι? Ξανα κουβέντιασε με τον γείτονα και θα σου πεί τους κωδικούς. Παιδία εγώ κουβέντιαζα προχθές με το αφεντικό μου και μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιώ την πιστωτική του αλλα δεν ξέρω το pin του, μήπως ξέρει κανείς πιο είναι ?
million_voices Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ξανα κουβέντιασε με τον γείτονα και θα σου πεί τους κωδικούς. Παιδία εγώ κουβέντιαζα προχθές με το αφεντικό μου και μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιώ την πιστωτική του αλλα δεν ξέρω το ping του, μήπως ξέρει κανείς πιο είναι ? εξαρταται τον παροχεα,αν εχει hol αστα πικρα
washcloud Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Προ ημερων κουβεντιαζα με το γειτονα μου που εχει internet και ασυρματο router και μου ειπε οτι μπορω να το χρησιμοποιησω κι γω, δεν τον πειραζει. Το laptop μου καθε φορα που ανοιγει μουγραφει κατω δεξια οτι υπαρχει ασυρματη συνδεση και αν θελω να συνδεθω αλλα δεν εχω τους κωδικους. Ξερει κανενας ποιοι ειναι? Ο γείτονάς σου είναι κάποιος από τους Αποστόλου Παπαθανασίου Ρέππας Ρήγας ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ξερει κανενας ποιοι ειναι? όχι, τσου, nope, nah...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.