george1994 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Το εχει κανεις αγορασει, το εχει το eshop σε πολυ καλη τιμη αλλα θα μ'ενδιεφερε η γνωμη ενος κατοχου. FUJITSU-SIEMENS AMILO PI3540-G01 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906300
autistatito Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 φιλε τον αγορασε ο αδελφος μου χθες το μηχανημα ειναι σουπερ!! πολυ καλη προσφορα σε συγκριση με την τιμη !! αυριο το πολυ θα γνωριζω επιδοσεις αν σε ενδιαφερει πες να στειλω εντυπωσεις!!!
george1994 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 φιλε τον αγορασε ο αδελφος μου χθες το μηχανημα ειναι σουπερ!!πολυ καλη προσφορα σε συγκριση με την τιμη !! αυριο το πολυ θα γνωριζω επιδοσεις αν σε ενδιαφερει πες να στειλω εντυπωσεις!!! Να'εισαι καλα ρε φιλε, γραψε μου εντυπωσεις γιατι ενα Evo n620c που εχω μαλλον θα παραδωσει πνευμα και θα χρειαστω νεο.
autistatito Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Να'εισαι καλα ρε φιλε, γραψε μου εντυπωσεις γιατι ενα Evo n620c που εχω μαλλον θα παραδωσει πνευμα και θα χρειαστω νεο. το μηχανημα ειναι σουπερ αψογη εμφανιση και λειτουργικα απιαστο για την τιμη του ειναι πραγματικα ονειρο....νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη ευκαιρεια για να αλλαξεις το παλιο σου! καλοριζικος!!!!:-)
treloxakeras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Όλα καλά είναι αυτά ρε παιδία αλλά αν σας χαλάσει θα κάνετε πάνω από 15 μέρες να το πάρετε στην καλύτερη περίπτωση:mad:
hasiotis_john Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Πολύ καλό laptop ... το πήρε και ένας φίλος μου! Με μέτριες ρυθμίσεις , παίζει μια χαρά και μερικά ολοκαίνουργια παιχνίδια που δοκιμάσαμε!!
michalis2610 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Με 585 ευρώ αγοράζεις το LENOVO THINKPAD R61 που είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά, με εφάμιλες επιδόσεις (ελαφρώς χειρότερο επεξεργαστή/καλύτερη κάρτα γραφικών. Βλέπε εδώ κ εδώ), ματ οθόνη και ένα έτος επιπλέον εγγύηση. Παρόλα αυτά υστερεί σε σχέση με το FS από άποψη συνδεσιμότητας, σε περίπτωση που είναι θέμα. Προσωπικά θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Αν όμως προτιμάς το FS φαντάζομαι έχεις υπόψη σου το newsletter από όπου το δίνουν με 609 ευρώ.
furious99 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 3,2 κιλα ειναι βαρυ για 15αρι (συνηθως ειναι στα 2,7 κιλα). Παντως ειναι δυνατο συστημα και η τιμη καλη...
borbou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Φιλε μου το αγορασα και εγω το λαπτοπ απο το eshop αφου το θεωρησα καλη προσφορα στα 609euros και αποτι κοιταξα στο multirama το εχουν 799euros και στο you.gr 749. Απο εμφανιση ειναι ωραιο και απο επιδοσεις αν και δεν το εχω δοκιμασει ακομα αρκετα πιστευω καλο ειναι. Ολα καλα μεχρι στιγμης αλλα μικροφωνο και καμερα δεν λειτουργουν.... Πηρα στο σερβις της F-S και μου ειπαν να το παω απο κει να το κοιταξουν... μια χαρα ευγενικοι μου ακουστηκαν στο τηλεφωνο απλα δεν ξερω αν θα τους το παω ποτε θα μου το επιστρεψουν... Τι να σου πω μπορει να μου ετυχε εμενα να ηταν προβληματικο, κατα τ'αλλα και αποτι μου εχουν πει και αλλοι καλα ειναι τα amilo. Όλα καλά είναι αυτά ρε παιδία αλλά αν σας χαλάσει θα κάνετε πάνω από 15 μέρες να το πάρετε στην καλύτερη περίπτωση:mad: Αληθεια???? την πατησαμε δηλαδη με το σερβις εεεε???
george1994 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Με 585 ευρώ αγοράζεις το LENOVO THINKPAD R61 που είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά, με εφάμιλες επιδόσεις (ελαφρώς χειρότερο επεξεργαστή/καλύτερη κάρτα γραφικών. Βλέπε εδώ κ εδώ), ματ οθόνη και ένα έτος επιπλέον εγγύηση. Παρόλα αυτά υστερεί σε σχέση με το FS από άποψη συνδεσιμότητας, σε περίπτωση που είναι θέμα. Προσωπικά θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Αν όμως προτιμάς το FS φαντάζομαι έχεις υπόψη σου το newsletter από όπου το δίνουν με 609 ευρώ. Κοιταξα τα λινκς που δεινεις και ειναι καταποπιστικοτατα, αυτο που βλεπω ειναι οτι στα σαιτς(του skroutz) την καρτα γραφικων την δινουνε με 128MB ενω στο λινκ που δεινεις την εχει 256MB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.