BELL Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 δεν μπορεσα να βρω το αρχειο που ηθελα αλλα σου παραθετω ενα λινκ που στη στην αρχη του τοπικ εχει ενα αρχειο dlc το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα κ μ'αυτο
Βασίλειος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω τι συμβαίνει....Δουλεύουν όλα άψογα. Σου παραθέτω και δυο screenshots: Εδώ είναι μόλις πάτησα "Open containers". Βρήκε αμέσως το αρχείο και μου ζητάει να το ανοίξω.... Και εδώ είναι το αρχείο έτοιμο να ξεκινήσει το download. Φαίνεται και το μέγεθός του... Δεν μπορώ, εν τούτοις, να ξέρω τι δεν κάνεις σωστά ή τι λείπει και δεν σου ανοίγει τα αρχεία. Αν μπορέσεις να εντοπίσεις κάτι, στη διάθεσή σου να το συζητήσουμε. Βασίλειος
BELL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 αφου επικολλω την διαδρομη dls στον browser κατεβαινει μεσω RS κ μετα το αρχειο αυτο το κανω open container σωστα? ε αμεσως μετα μου βγαζει κατω χαμηλα μια κοκκινη μπαρα (αν προσεξες απο την φωτο που παρεθεσα)
accipio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δοκίμασα το αρχείο dlc στο οποίο παραπέμπεις, και σε μένα ανοίγει κανονικά με το JDownloader (έχω την έκδοση 0.6.193) χωρίς μήνυμα λάθους. Άρα κάτι δεν πάει καλά με την εγκατάσταση του JDownloader στο σύστημά σου. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις με μια φρέσκια εγκατάσταση, στην πιο πρόσφατη έκδοση.
Βασίλειος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Τι να σου πω....δοκίμασε αυτό που προτείνει ο accipio. Βλέπω ότι η version που χρησιμοποιείς είναι η 0.6.111. Αναβαθμίσου στην 0.6.193, και πάλι εδώ είμαστε....
BELL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 problem solved. μια ενημερωση ηθελε στην τελευταια εκδοση. ευχαριστω για τον χρονο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.