EXPHARTION Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Γεια σας έχω το JDownloader την ελληνική έκδοση και θέλω να μάθω πως θα βάλω τα links μου σε ταυτόχρονες λήψεις όλα μαζί είμαι free user. 1. Θέλω να μου πείτε τι να κάνω ως Free User. 2.Και ως Premium User. Βασικά είμαι Free αλλά λένε διάφοροι ότι όταν είσαι Free User κάνεις άλλα και Premium άλλα δεν κατάλαβα τίποτα από όσα λένε για αυτό θέλω να μου πείτε εσείς τι ακριβώς θα κάνω για να βάλω τα links μου σε ταυτόχρονες λήψεις. Γιατί ρωτάω και λένε για κάτι IP Modem Router Επανασυνδέσεις και έγω δεν ξέρω τι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
flik Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Αν είσαι free user, η rapidshare σε περιορίζει στη ταχύτητα (ανάλογα με την περίοδο βάζει και κάποιο όριο, το οποίο αλλάζει απο καιρό σε καιρό), μετά απο κάποια λήψη δεν μπορείς να αρχίσεις την επόμενη κατευθείαν, γιατί αναγνωρίζει την διεύθυνση ip σου που έχεις πάρει απο τον πάροχο internet σου, αλλά έχει χρονική καθυστέρηση, η οποία πάλι δεν έχει σταθερή τιμή. Τώρα δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να είναι στο 15λεπτο, ας με διορθώσε κάποιος που είναι free user. Κάποτε ήταν και 1+ ώρα μετά απο κατέβασμα αρχείου 100mb. Τέλος δεν μπορείς να κατεβάσεις πολλαπλά αρχεία ταυτόχρονα. Τον περιορισμό χρονικής καθυστέρησης μπορείς να τον προσπεράσεις με το JDownlader η το cryptload. Τι κάνουν αυτά; Διαθέτουν αυτοματισμούς. Δηλαδή βάζεις εσύ πολλά links και αρχίζουν απο το πρωτο. Αν με το που κατέβαινε πήγαιναν στο 2ο, θα έπαιρναν σήμα απο την rapid, οτι εσύ (η ΙP σου δλδ) έχεις μόλις κατεβάσει ένα αρχείο, περίμενε. Και αυτό που κάνουν είναι να επανεκκινούν το modem ή το modem-router σου, ότι έχεις. Στις ρυθμίσεις των προγραμμάτων θα υπάρχει μια λίστα, διαλέγεις το δικό σου. Έτσι αποσυνδέεσαι και ξανασυνδέεσαι μα αποτέλεσμα να "πετάς" την παλιά ip σου και να παίρνεις καινούρια. Οπότε πλέον μπορείς να κατεβάσεις αμέσως το 2ο, κοκ. Οπότε απο 15λεπτο η καθυστέρηση γίνεται 1λεπτη. Κάποτε ήταν πιο δύσκολη η διαδικασία γιατί είχαν και κωδικό που έπρεπε να εισάγεις για να κατεβάσεις κάτι. Και άλλαζαν και την γραμματοσειρά τους, οπότε έπρεπε να αλλάζουν και την μέθοδο οπτικής αναγνώρισης που διέθεταν τα προγράμματα. Για πολλά αρχεία ταυτόχρον δεν γίνεται τίποτα, και δεν θα γίνει ποτέ. Θα έλεγα οτι συμφέρει να μάθεις ένα απο τα προγράμματα αν δεν έχεις πολύ γρήγορο internet, γιατί το όριο συνήθως στην ταχύτητα δεν είναι κάτω απο 200 KB/s. Νομίζω παλι, έχω καιρό να κατεβάσω ως free. Αν έχει καλή γραμμή και θες να την αξιοποιήσεις τότε premium ή συνεχίζεις με rapid σε αργές ταχύτητες και με την όποια ταλαιπωρία έχουν τα εν λόγω προγράμματα. Πιστεύω πιο εύκολο είναι το cryptload.
Βασίλειος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν κάνεις καλά... Πρώτα - πρώτα, προγράμματα αυτού του είδους (JDownloader, Cryptload κ.α), σκοπό έχουν να αποκωδικοποιήσουν διάφορα links, τα οποία για λόγους προστασίας, οι διάφοροι uploaders έχουν κρυπτογραφήσει σε μορφές, που ένα απλό κατέβασμα από file sharing hosts, τύπου rapidshare, δεν είναι αρκετό, ώστε ο τελικός χρήστης να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο των αρχείων. Αυτά τα προγράμματα, εν ολίγοις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ downloaders, με τα οποία μπορούμε να παρακάμψουμε την διαδικασία αποσύνδεσης και επανασύνδεσης στο rapidshare, για να κατεβάσουμε τα αρχεία που θέλουμε. Αυτό, δεν αποφεύγεται. Με μια εξαίρεση: ο uploader ανεβάζει ένα αρχείο τύπου .dlc, το οποίο είναι αρχείο περιεχομένων (container file) και ΟΧΙ το τελικό αρχείο που θα μας επιτρέψει να δούμε την ταινία που κατεβάσαμε ή οτιδήποτε άλλο. Εμείς, έχοντας τη διεύθυνση στην οποία φιλοξενείται αυτό το αρχείο (της μορφής, http://rapidshare.com/files/1897636, συνήθως), κατεβάζουμε αυτό το αρχείο, το οποίο είναι και πολύ μικρό, κάποια kb. Μετά, έχοντας στον υπολογιστή μας και το JDownloader ή άλλο ανάλογο πρόγραμμα, ανοίγουμε αυτό το αρχείο, το οποίο ανοίγει ΜΟΝΟ με αυτά τα προγράμματα, και τότε εμφανίζονται τα links που περιέχει, τα οποία είναι τα links που θα φορτώσουμε, ώστε κατεβάζοντας και το τελευταίο, να έχουμε ολόκληρη την ταινία μας ή ό,τι τελος πάντων κατεβάζουμε. Ανοίγουμε τον JDownloader και πατάμε, File -> Add -> Load container. Τα links που περιέχονται στο .dlc αρχείο, μεταφέρονται μέσα στον link collector. Πατάμε start, και το download ξεκινάει. Τώρα, αφού γίνουν όλα αυτά, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Μόνο να έχεις τον υπολογιστή σου ανοικτό για κάμποσες ώρες, μέχρι να κατέβει και το τελευταίο RAR. To πρόγραμμα, κάθε φορά που θα τελειώνει ένα download, θα περιμένει 15-20 λεπτά μέχρι να πάρει καινούργια IP και θα συνεχίζει με το επόμενο αρχείο. Έτσι, μπορείς να φύγεις, να το αφήσεις και αυτό θα σου κατεβάσει όλα τα αρχεία, χωρίς την ανάγκη της αποσύνδεσης και επανασύνδεσης κάθε φορά που κάποιο download ολοκληρώνεται. Αυτό κάνουν αυτά τα προγράμματα. Για να γίνει όμως έτσι, απαιτείται να προϋπάρχει το container file, αυτό με την .dlc κατάληξη, επειδή ο μοναδικός λόγος ύπαρξης αυτών των προγραμμάτων είναι να αποκωδικοποιούν τέτοια αρχεία και όχι να παρακάμπτουν την μεταχείριση που έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι free users από το rapidshare. Και, βέβαια, σε καμία περίπτωση, δεν είναι η λύση για το συνεχές κατέβασμα αρχείων από αυτές τις ιστοσελίδες. Τέτοια λύση, ακόμα, δεν υπάρχει. Βασίλειος
EXPHARTION Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μάλιστα δηλαδή αυτές οι εικόνες που έβλεπα ήταν ψεύτικες; Αρχείο zip. Free&PremiumUser.zip
Βασίλειος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Όχι βέβαια, καθόλου ψεύτικες... Αυτός ο χρήστης που πόσταρε αυτά τα screenshots, έχει ήδη ανοίξει το container file και έχει φορτώσει στον JDownloader τα links που υπήρχαν μέσα στο container. Έτσι, γι' αυτόν έχει ήδη αρχίσει το κατέβασμα των αρχείων που αυτό το container περιείχε. Δεν μπορώ να γίνω πιο απλοϊκός, λυπάμαι. Εν πάση περιπτώσει, προκειμένου να επιτύχεις να κατεβάζεις αρχεία από σελίδες σαν το rapidshare χωρίς διακοπή, αυτός που έχει ανεβάσει τα αρχεία αυτά, πρέπει να τα έχει συμπυκνώσει μέσα σε ένα αρχείο που η κατάληξή του θα είναι .dlc. Πχ. http//rapidshare.com/pinkpantherlinks.dlc/123456. Τότε, αφού ξέρεις ότι το αρχείο αυτό υπάρχει, το κατεβάζεις από το rapidshare, το ανοίγεις με το JDownloader με τον τρόπο που σου περιγράφω παραπάνω και το αφήνεις να κατεβάσει την ταινία, ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να είσαι εκεί για να αποσυνδέεις και να επανασυνδέεις τον υπολογιστή σου προκειμένου να παίρνεις κάθε τόσο καινούργια IP. Αυτό είναι όλο. Αν έχεις ακόμα απορίες, στη διάθεσή σου. Βασίλειος
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Αν προσέξεις καλύτερα τις εικόνες, σαν free user κατεβάζει μόνο ένα αρχείο από το Megupload, κανένα από rapidshare, ένα από τους υπόλοιπους servers και 4 από mediafire (τι προτότυπο). Το mediafire σε αφήνει έτσι κι αλλιώς να κατεβάζεις παραπάνω από ένα αρχείο την φορά. Στην εικόνα για Premium έχει πολλά links από rapid (χαίρω πολύ).
flik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Βασίλη γιατί αναφέρεις συνέχεια το container file. Χωρίς αυτό, με απλό copy paste πολλαπλών συνδέσμων δεν γίνεται δουλειά. Εγώ πριν κάτι μήνες έτσι έκανα. Άλλαξαν τα πράγματα; Συγγνώμη αν ανέφερεις κατι στα ποστ σου, δυστυχώς δεν είχα χρόνο και καθαρό μυαλό να τα διαβάσω τώρα....
Βασίλειος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Τις τελευταίες 3-4 μέρες, όχι. Το copy - paste δεν δουλεύει στους free. Δεν ξέρω αν άλλαξε τίποτε στο μεταξύ... Βασίλειος
BELL Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 δλδ για να καταλαβω και γω ρε παιδια, αυτο το dlc αρχειο, το κατεβαζεις απο το rapidshare και μετα το ανοιγεις με την επιλογη open containers?ρωταω γιατι εμενα δε βγαζει τπτ αν κανω copy-paste το λινκ με την καταληξη dlc το βλεπω μετα στο add links αλλα στη συνεχεια οταν κανει downloading κατεβαζει μονο αυτα τα δυο kb
talisman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Γεια σας έχω το JDownloader την ελληνική έκδοση και θέλω να μάθω πως θα βάλω τα links μου σε ταυτόχρονες λήψεις όλα μαζί είμαι free user.1. Θέλω να μου πείτε τι να κάνω ως Free User. 2.Και ως Premium User. Βασικά είμαι Free αλλά λένε διάφοροι ότι όταν είσαι Free User κάνεις άλλα και Premium άλλα δεν κατάλαβα τίποτα από όσα λένε για αυτό θέλω να μου πείτε εσείς τι ακριβώς θα κάνω για να βάλω τα links μου σε ταυτόχρονες λήψεις. Γιατί ρωτάω και λένε για κάτι IP Modem Router Επανασυνδέσεις και έγω δεν ξέρω τι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D Καταρχην αυτα που ειπε ο φιλος flik ειναι απολυτως σωστα .Ο συνονοματος Βασιλειος τα εχει λιγο μπερδεμενα στο ποιος ειναι ο σκοπος των containers.Αυτα δημιουργηθηκαν για να κρυπτογραφηθουν τα αρχεια και να μην γινονται report στο rapid και σβηνονται Για αυτο και δεν θα δειτε τετοια αρχεια σε αλλους file hoster. Οσο για το θεμα των ταυτοχρονων ληψεων γινεται αν σε ενα αρχειο τεσσαρων parts υπαρχουν mirror link (αρκετα δημοφιλη σε ξενα sites ) και βαλεις διαφορετικο file hoster σε καθενα απο αυτα.
Βασίλειος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Το πιθανότερο είναι το .dlc που κατέβασες, αν το κατέβασες από rapidshare, να είναι συμπιεσμένο σε .rar. Αποσυμπίεσέ το, και ακολούθησε την διαδρομή που ακολουθείς κάθε φορά που είναι να φορτώσεις links στο JDownloader. Το μέγεθος του container, είναι φυσικό να είναι τόσο μικρό, αφού περιέχει μόνο links. Αν, εν πάση περιπτώσει, δεν ανοίγει, δοκίμασε να κατεβάσεις το .dlc, ΜΕ το JDownloader. Αφού το πρόγραμμα κατεβάσει το container, το αναγνωρίζει ως τέτοιο και προωθεί κατ' ευθείαν τα περιεχόμενα στη θέση "Add Links".
BELL Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 οριστε τι μου βγαζει αν κανω open conteiner το ιδιο μην βγαζει κ με αλλο αρχειο
Βασίλειος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Προφανώς, κάτι δεν κάνεις καλά. Αν δεν είναι κάτι "ιδιαίτερο" η ταινία που προσπαθείς να κατεβάσεις και μπορείς να εκθέσεις σε δημόσια θέα τα links, ανέβασε το container εδώ στο forum (κάνε ένα συνημμένο) να προσπαθήσουμε να το φορτώσουμε στα δικά μας JDownloaders προκειμένου να σχηματίσουμε άποψη, αν πρόκειται για κατεστραμμένα αρχεία (broken links), ή αν δουλεύουν. Αν πάλι, δεν αισθάνεσαι άνετα με το να ανεβάσεις τα αρχεία στο forum, είμαι στη διάθεσή σου, αν χρειάζεσαι τη βοήθειά μου. Επικοινώνησε μαζί μου. Βασίλειος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.