telegamesvg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Γνωριζει κανεις περισσοτερες πληροφοριες για αυτον τον υπολογιστη? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1225588&catalog=20
Micre Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Κοιταξε, υπάρχουν 2 πράγματα που πρέπει να ξέρεις. Με σειρά σημαντικότητας. 1)Το λειτουργικό είναι 64 - bit, αυτό σημαίνει ότι το register είναι διπλάσιο από αυτό του υπολογιστή που πιθανόν χρησιμοποιείς τώρα. Με άλλα λόγια, ένα 64bitο σύστημα σου προσφέρει "ανεβασμένες" ταχύτητες. Όμως μπορεί να αντιμετωπίσεις προβήματα με σύνδεση συσκευών μιας και συνήθως οι drivers φτιάχνονται για 32bitα συστήματα. 2) Αυτός ο υπολογιστής αποτελεί ένα all-in-οne solution. Σου προσφέρει οθόνης αφής, media center, bluray driver, tv tuner κοκ. Γι αυτό και δεν έχει τα τέλεια χαρακτηριστικά (βλέπε επεξεργστής - μέτριος). Συμπερασματικά, λέω, είναι ένας designατος υπολογιστής, που καλύπτει όλες τις ανάγκες σου με ποιότητα πάνω από το μέσο όρο. Για 1500 ευρώ (τα οποία άνετα διαπραγματεύσαι) λέω ότι αξίζει. ΥΓ: Πες μου τι ακριβώς ψάχνεις να σου πω αν σου κάνει.
aris_ray Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 μπορει καποιος να με βοηθησει σχετικα με το recovery?? καποιος που να το εχει. μου βγαζει error μολις παει να ολοκληρωσει το πρωτο dvd(συνολικα θελει 3dvd).
telegamesvg Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δεν μου παει στο μυαλο κατι συγκεκριμενο , αλλα ισως αν δοκιμαζες αλλη μαρκα dvd δισκακι .... Αν εχεις βρει εντωμεταξυ την λυση καλο ειναι να την μοιραστεις μαζι μας .. Αληθεια γνωριζει κανεις αν χει ερθει και στην χωρα μας το νεο μοντελο με την 25,5" οθονη HP Touchsmart IQ800 ?
saronic Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 μπορει καποιος να με βοηθησεισχετικα με το recovery?? καποιος που να το εχει. μου βγαζει error μολις παει να ολοκληρωσει το πρωτο dvd(συνολικα θελει 3dvd). Εμενα δεν μου εκανε κανενα προβλημα με τα dvd... δοκιμασε και με κανενα αλλο dvd..ισως να φταιει αυτο...
aris_ray Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 τελικα το προβλημα ητανε τα dvd που ειχα. πηγα πηρα αλλα πιο καλα και ολα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.