fasmatikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Γειά σας, μόλις παρέλαβα το acer 2930z ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906648 ) είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Laptop (επιδόσεις/τιμή)...Αυτό που με απογοήτευσε λίγο είναι ότι δεν μπορών να επέμβω, μέσω Bios, στην μνήμη της κάρτας γραφικών και να την αυξήσω!!!! έχει την (GMA) 4500MHD που έχει 64mb dedicated μνήμη αλλά κατα τα άλλα είναι έχει shared μνήμη (από την μνήμη του συστήματος)... στο site της acer [http://acer.gr/acer/product.do?link=oln23g.redirect&changedAlts=&kcond5e.c2att92=170&CRC=2584994269] αναφέρει: " Mobile Intel® GM45 Express Chipset with integrated 3D graphics, featuring Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD (Intel® GMA 4500MHD) with up to 1759 MB of Intel® Dynamic Video Memory Technology 5.0 (64 MB of dedicated video memory, up to 1695 MB of shared system memory*), supporting Microsoft® DirectX® 10" ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ?/?? πώς μπορώ να αυξήσω την μνήμη της κάρτας γραφικών?????Το Bios δεν με αφήνει.......Πείτε μου τι να κάνω.....
basilis5 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 μολις βαλεις την μεγιστη μνημη που υποστηριζει η μητρικη σου, το λαπτοπ αυτοματα θα τραβαει οσο λεει στις προδιαγραφες απο την ραμ για να συμπληρωνει στην καρτα γραφικων. να κατεβασεις και ενημερωμενους οδηγους για τα γραφικα για μεγιστη υποστηριξη της ραμ
fasmatikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 μολις βαλεις την μεγιστη μνημη που υποστηριζει η μητρικη σου, το λαπτοπ αυτοματα θα τραβαει οσο λεει στις προδιαγραφες απο την ραμ για να συμπληρωνει στην καρτα γραφικων.να κατεβασεις και ενημερωμενους οδηγους για τα γραφικα για μεγιστη υποστηριξη της ραμ ευχαριστώ bill! θα παραγγείλω άλλα 2gb και ελπίζω να επιβεβαιωθείς!!!!!!
basilis5 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 ευχαριστώ bill! θα παραγγείλω άλλα 2gb και ελπίζω να επιβεβαιωθείς!!!!!! φιλε μου καταρχην σιγουρευσου πως εχεις 1+2048 μνημη και οχι 2 *1024 επειτα, να ξερεις πως το 32βιτ λειτουργικο βλεπει κατι λιγοτερο απο 3,5 γιγα μνημη, αλλα δεν ξερω στην περιπτωση που εχεις 4, αν η μνημη που τραβαει η καρτα γραφικων ξεκινα να αφαιρειται απο τα 4 ή σπο τα 3, κατι τελος, με το τσιπ που λες πως εχει η καρτα, σε παιχνδια λογικα θα δεις μια αισθητη διαφορα,αλλα και παλι παραμενει αδυναμο τσιπ για παιχνιδια (αν γι αυτο θες την μεγιστη αξιοποιηση της καρτας γραφικων σου) οπως και να χει, με αλλα 2 γιγα το μηχανημα σου, με βιστα πανω θα ανασανει σημαντικα
fasmatikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 φιλε μου καταρχην σιγουρευσου πως εχεις 1+2048 μνημη και οχι 2 *1024 επειτα, να ξερεις πως το 32βιτ λειτουργικο βλεπει κατι λιγοτερο απο 3,5 γιγα μνημη, αλλα δεν ξερω στην περιπτωση που εχεις 4, αν η μνημη που τραβαει η καρτα γραφικων ξεκινα να αφαιρειται απο τα 4 ή σπο τα 3, κατι τελος, με το τσιπ που λες πως εχει η καρτα, σε παιχνδια λογικα θα δεις μια αισθητη διαφορα,αλλα και παλι παραμενει αδυναμο τσιπ για παιχνιδια (αν γι αυτο θες την μεγιστη αξιοποιηση της καρτας γραφικων σου) οπως και να χει, με αλλα 2 γιγα το μηχανημα σου, με βιστα πανω θα ανασανει σημαντικα Γεια σου bill, έχω 1*2048...το άνοιξα από κάτω και το είδα....τώρα όσο για το απο που ξεκινά να αφαιρείται η μνήμη (3,5gb ή 4gb) τι να σου πώ....δεν γνωρίζω...δεν χάνω κάτι όμως να δοκιμάσω....ούτως ή άλλως είναι πλέον πολύ φθηνές οι μνήμες για laptop....οπότε είδωμεν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.