Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To EEE PC T91 είναι ακόμα ένα νέο μοντέλο στη σειρά netbooks της ASUS. Το Τ91 διαφέρει από τα υπόλοιπα της σειράς αφού στην ουσία είναι ένας tablet υπολογιστής σε διαστάσεις netbook. Zυγίζει κάτι λιγότερο από 1 κιλό ενώ η οθόνη του περιορίζεται στις 8.9 ίντσες.

Εντύπωση μας προκάλεσε η μη ύπαρξη της tablet έκδοσης των Windows XP αλλά της απλής έκδοσης στην οποία η ASUS έχει προσθέσει δικό της λογισμικό βελτιστοποιημένο για χρήση με την επαφή των δακτύλων στην οθόνη. Η μπαταρία των 6cell υπόσχεται αυτονομία 5 ωρών ενώ θα διατεθεί και έκδοση με ενσωματωμένο GPS και δυνατότητα σύνδεσης με 3G δίκτυα.

post-331-129062989469_thumb.jpgpost-331-129062989684_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
Εντύπωση μας προκάλεσε η μη ύπαρξη της tablet έκδοσης των Windows XP αλλά της απλής έκδοσης στην οποία η ASUS έχει προσθέσει δικό της λογισμικό βελτιστοποιημένο για χρήση με την επαφή των δακτύλων στην οθόνη.

ahem, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αυτό...

δλδ πάνω σε τι βασίζεται αυτό της Asus?

Δημοσ.
ahem, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αυτό...

δλδ πάνω σε τι βασίζεται αυτό της Asus?

Στα winXP βασίζεται απλά όχι στα winXP tablet edition. Αντ' αυτού έχει φτιάξει ένα δικό της πρόγραμμα που τρέχει πάνω στα XP και είναι πιο εύκολο να κάνεις κάποιες λειτουργίες με το δάχτυλο. Για παράδειγμα ενσωματώνει έναν εντυπωσιακό program launcher. Π.χ. δες εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=-RSa7dA8U_w

Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν έχει γρήγορο επεξεργαστή. Μιας και είμαι αποφασισμένος να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι ή και το Σεπτέβριο ελπίζω να έχει βγει μέχρι τότε έκδοση με 10άρα οθόνη, dual core atom, 2gb ram και ... 500 ευρώ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...