llouis_13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Αφού αγανάκτησα με τα vista, είπα να γυρίσω σε ΧΡ! Το πρόβλημα είναι ότι στα vista κατέβαζα σταθερά με 2,3 mb/s από ftp της οτενετ ή nvidia κτλ. ενώ στα ΧΡ πάει μέχρι 1,3 με 1,4. Θέμα με firewall ή με κάποιο πρόγραμμα δεν παίζει γιατί το δοκίμασα μετά απο φορμάτ. και χωρίς να έχω εγκαταστήσει απολύτως τίποτα. Επίσης δοκίμασα σε δύο διαφορετικά ΧΡ στο ίδιο PC με SP2 το ένα και SP3 το άλλο. Δοκίμασα και σε ubuntu και κατεβάζει με τις γνωστές ταχύτητες...2,3 με 2,4 mb/s !!! Μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει? Είναι κάτι που έχουν τα ΧΡ?
hawkpilot Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Η σύνδεση με το ADSL modem είναι USB ή ethernet?
llouis_13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Η σύνδεση με το ADSL modem είναι USB ή ethernet? Ethernet...
hawkpilot Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ethernet... Είναι λίγο παλαβό αλλά μήπως ο driver της κάρτας δικτύου δεν είναι ο κατάλληλος ή του έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις (μοιάζει σα να δουλεύει στα 10Mbps...).
llouis_13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Είναι λίγο παλαβό αλλά μήπως ο driver της κάρτας δικτύου δεν είναι ο κατάλληλος ή του έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις (μοιάζει σα να δουλεύει στα 10Mbps...). Δεν πιστεύω, δοκίμασα ακριβώς μετά από format χωρίς να έχω περάσει drivers και έκανε τα ίδια...κι εμένα τρελό μου φαίνεται...ειδικά όταν βλεπω ότι στο Linux πετάει!!
hawkpilot Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δεν πιστεύω, δοκίμασα ακριβώς μετά από format χωρίς να έχω περάσει drivers και έκανε τα ίδια...κι εμένα τρελό μου φαίνεται...ειδικά όταν βλεπω ότι στο Linux πετάει!! Μα αυτό ίσως είναι και το πρόβλημα. Η σωστή σειρά εγκατάστασης drivers ξεκινά από το chipset της μητρικής, κάρτα γραφικών, ήχου και μετά όλα τα υπόλοιπα. Μήπως τα windows δουλεύουν με "γενικούς" οδηγούς οπότε δεν εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες του hardware? Ζήτα πληροφορίες για την κάρτα δικτύου για να δεις σε ποιά ταχύτητα δουλεύει.
markelos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 ... κατέβαζα σταθερά με 2,3 mb/s ... και κατεβάζει με τις γνωστές ταχύτητες...2,3 με 2,4 mb/s ... :fear: Sorry που πετάχτηκα σαν την @@# Τυχερέ...
fastalexONE Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Τα Vista όπως και τα 7άρια έχουν πολύ περισσότερους drivers ενσωματωμένους! Είναι σωστή η άποψη ότι μάλλον τα XP έπαιζαν με γενικούς drivers ενώ τα Vista με τους σωστούς drivers οι οποίοι εγκαθίστανται αυτόματα κατά την πρώτη εκκίνηση του συστήμτος χωρίς να καταλάβει ο χρήστης και πολλά πολλά... Κατεβάστε τους σωστούς drivers για XP από το site της κατασκευάστριας αιτερίας (π.χ: ASUS) ή απο το site toυ εργοστασίου κατασκευής του chip που έχει πάνω η κάρτα δικτύου (π.χ: realtek).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.