8elwADSL Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Επειδη θελω να κανω αναβαθμιση στο desktop μου σκεφτομαι να αγορασω νεα RAM. Ψαχνω για 2gb DDR2 στα 1066 mhz.Εχω βρει αρκετα καλα dual channel ομως το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι μερικα ειναι buffered kai alla unbuffered.Ποια ειναι η διαφορα τους?Και πια εχει καλυτερη αποδοση?
hawkpilot Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Οι buffered μνήμες είναι πιο γρήγορες και συνήθως έχουν και διόρθωση λαθών (ECC). Διάβασε εδώ.
XronisR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Καρφωτες buffered..Απο οτι διαβασα και εγω συμφερουν...Στις τιμες τι παιζει???
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μάλλον ανάποδα τα λέτε, οι "κοινές" μνήμες είναι unbuffered.
hawkpilot Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μάλλον ανάποδα τα λέτε, οι "κοινές" μνήμες είναι unbuffered. Μα δε νομίζω ότι είπε κανείς το αντίθετο...
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Καρφωτες buffered..Απο οτι διαβασα και εγω συμφερουν...Στις τιμες τι παιζει??? Σε αυτό αναφερόμουν βασικά.
coreygaylas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 δεν νομιζω οι Non-server μητρικές να υποστηρίζουν Buffered DIMM...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.