Προς το περιεχόμενο

xp και vista

dimar01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια. Εχω εναν sata 160 gb με Xp κι εναν ata 320gb ελευθερο. Μπορω σ' ενα partition του 2ου δισκου να βαλω vista και να ειναι dual boot Το συστημα ή πρεπει υποχρεωτικα τα Vista να μπουν σε partition του 1ου δισκου;

Δημοσ.

καλύτερα θα ήταν να έβαζες τα vista σε pαrtition του πρώτου δίσκου και να έχεις τον δεύτερο για τα αρχεία σου,ωστε να είναι κοινά και στα δύο λειτουργικά.τώρα αν θες να βάλεις τα vista στο δεύτερο,νομίζω γίνεται,και δεν θα υπάρχει πρόβλημα.αλλά καλύτερα να πάρεις και άλλες απαντήσεις

Δημοσ.
Μπορω σ' ενα partition του 2ου δισκου να βαλω vista και να ειναι dual boot

Και βέβαια γίνεται και μάλιστα είναι το σωστό , πρώτα το παλιό (Xp) και

μετά το καινούργιο (Vista).

Δημοσ.
Και βέβαια γίνεται και μάλιστα είναι το σωστό , πρώτα το παλιό (Xp) και

μετά το καινούργιο (Vista).

Σωστός, πάντα εγκαθιστούμε πρώτα το παλαιότερο σε ηλικία λειτουργικό.

Άν και είμαι εναντίον τέτοιων εγκαταστάσεων αν οπωσδήποτε θέλεις να την κάνεις μάλλον είναι προτιμότερο να έχεις και τα δύο λειτουργικά στον ίδιο δίσκο (εννοείται σε διαφορετικό φάκελο εγκατάστασης) και να έχεις τον 2ο σαν αποθ. χώρο.

Εγώ θα σου πρότεινα, αν σε εξυπηρετεί, να βάλεις 3-4 GB συνολική RAM (αν δεν έχεις) και να τρέχεις τα XP με Virtual PC (δωρεάν από την M$) εκτός και θέλεις να παίζεις παιχνίδια. Με αυτή τη λύση δεν υπάρχει περίπτωση να μπλέξουν τα λειτουργικά και μπορείς να τα τρέχεις ταυτόχρονα όποτε θέλεις

Δημοσ.

OK, και τα 2 λειτουργικά στον 1ο και data στον 2ο. Προσωρινά μέχρι να δω πιο λέει περισσότερο. Thanks για τις απαντήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...