Προς το περιεχόμενο

Split/Second: Velocity

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μα και μόνος σου το είπες. 20 λεπτά. Πότε πρόλαβες να δείς αυτά που έχει να προσφέρει το παιχνίδι? Γιατί τέτοια απότομη απόρριψη?

Ασχολήθηκα μόνο 20' λεπτά γιατί δεν άντεξα άλλο.Εντάξει δεν είμαι αυτός που θα κρίνω ένα παιχνίδι για το αν είναι καλό ή αν είναι μούφα, γιατί το τι αρέσει στον καθένα είναι τελείως υποκειμενικό.Προτιμώ racing τύπου NFS Undergound ,carbon Dirt άντε και NFS Shift.

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά κ εγώ κανένα μισάωρο έχω καταφέρει να παίξω. Δεν τρελάθηκα απλά δεν θέλω να το απορρίψω και εντελώς :/

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τις δεν σας αρέσει (αν εξαιρέσουμε το lock στα 30fps που κάνει μπαμ, πάλι καλά τουλάχιστον που είναι constant σε 1600x1200 + very high). Κατά τα άλλα, μια χαρά arcade racer είναι και έχει αρκετή πλάκα (και σπάσιμο νεύρων όταν στο τέλος ένας αντίπαλος χρησιμοποιεί ένα power-up και τον πίνεις... στο μενού όμως είναι όλα :P)!

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω τις δεν σας αρέσει (αν εξαιρέσουμε το lock στα 30fps που κάνει μπαμ, πάλι καλά τουλάχιστον που είναι constant σε 1600x1200 + very high). Κατά τα άλλα, μια χαρά arcade racer είναι και έχει αρκετή πλάκα (και σπάσιμο νεύρων όταν στο τέλος ένας αντίπαλος χρησιμοποιεί ένα power-up και τον πίνεις... στο μενού όμως είναι όλα :P)!

-Unlicensed cars. Από μόνο του είναι αρκετό για να μην το χωνέψω.

-Υψηλότατες απαιτήσεις. Μάλλον κακογραμμένο.

-Υπερβολικά γραφικά. Πολύ γεμάτα σκηνικά, πολύ βαβούρα.

-Ουσιαστικά δεν είναι racing, ένα action με αυτοκίνητα είναι.

-Βαρετό gameplay. Θα δεις μία,δυο,τρεις φορές τα σημεία με τις ζημιές, θα τα βαρεθείς.

Γενικά, κάνει με τον λάθος τρόπο όλα όσα κάνει το Blur με τον σωστό. Δεν τρελαίνομαι για αυτά τα παιχνίδια, αλλά το Blur είναι πολύ-πολύ καλύτερο και, αντικειμενικά, είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Για απαιτήσεις μπορώ να πω ότι δεν έχω συναντήσει κάτι το ιδιαίτερο (σε αντίθεση με κάτι Conviction που έκανε τρελά dives το framerate σε αδικαιολόγητα σημεία). Μου αρέσουν τα γεμάτα του γραφικά και τα θεωρώ συν κι όχι πλην ;). Λίγο ο χειρισμός έχει θέματα (ειδικά το πότε ξεκινάει και το πότε σταματάει το drift ώστε να έχεις την γρηγορότερη ταχύτητα) αλλά είναι περισσότερο συνήθειο θα έλεγα. Και μέχρι στιγμής δεν το έχω βαρεθεί, οπότε καλά πάμε. Καλά, εδώ ούτε με το Sega Rally δεν βαριόμουν που είναι συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, με το Split Second θα βαρεθώ; :P

Όπως και να έχει όμως, I'm having a lot of fun with Split Second :-D

Δημοσ.
Γενικά, κάνει με τον λάθος τρόπο όλα όσα κάνει το Blur με τον σωστό. Δεν τρελαίνομαι για αυτά τα παιχνίδια, αλλά το Blur είναι πολύ-πολύ καλύτερο και, αντικειμενικά, είναι πολύ καλό.

Define "αντικειμενικά"... :rolleyes:

Δημοσ.
-

1)-Unlicensed cars. Από μόνο του είναι αρκετό για να μην το χωνέψω.

2)-Υψηλότατες απαιτήσεις. Μάλλον κακογραμμένο.

3)-Υπερβολικά γραφικά. Πολύ γεμάτα σκηνικά, πολύ βαβούρα.

4)-Ουσιαστικά δεν είναι racing, ένα action με αυτοκίνητα είναι.

5)-Βαρετό gameplay. Θα δεις μία,δυο,τρεις φορές τα σημεία με τις ζημιές, θα τα βαρεθείς.

4α) Χμμμμ ειμαι απο αυτους που το επαιξαν και δεν ξετρελαθηκα αλλα το δουμε αντικειμενικα :lol: ξερεις απο την αρχη τι θα συναντησεις,δεν ειπε κανενας οτι ειναι Sim ουτε καθαρα Racing ειναι κατι καινουργιο,διαφορετικο και αναλαφρο.

1)Για τα Unlicensed Cars οκ εκει εχεις καποιο δικιο αλλα στην τελικη δεν σε εμποδιζει στο Gameplay ουτε σου προσφερει κατι αν εχει το σημα της M3,AMG κλπ πχ κοιτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε η αστον μαρτιν ντιμπιες μου πεταξε κεραυνο και τρακαρε ο αλλος!!OMG! ή στην αλλη Κοιτα το X5 μου περασε απο μια πορτα εριξε τα δοκαρια του κτηριου και επεσε πανω στην Zonda που ακολουθουσε....

2)Απαιτησεις υψηλοτατες;Come onnnnnnnn σε 4670 διετιας και το παιζει αψογα!

3)Eye candies man αφου δεν εχει Μερτσιμεντες και Τσικουετσεντο τουλαχιστον να το κανουμε οοσ πιο ομορφο γινεται με τα - και τα + του.

4β)Με αυτη την λογικη και το Blur Shoot em Up με αυτοκινητα ειναι και στην τελικη αν ηθελαν να ανεβασουν λιγο το Age Group να μην βαζανε αστραπες και βροντες αλλα πολυβολα και ρουκετες.

5!) Μαλλον δεν εχεις παιξει LAN ε;:devil::devil::devil:

Δεν ποσταρα μονο για να ποσταρω,ουτε ημουν θετικος απο την αρχη με αυτο το παιχνιδι αλλα για να γεμισεις καμια ωριτσα προτιμω το Split.

Δημοσ.
Define "αντικειμενικά"... :rolleyes:

Δεν είπα ότι αντικειμενικά είναι πολύ καλύτερο από το split second, αλλά ότι, αντικειμενικά, είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Είναι αντικειμενικά πολύ καλό, γιατί δεν του λείπουν και πολλά στοιχεία που θα έπρεπε να έχει ένα arcade racing με Power ups.

@Sotosgl

Σε τί ανάλυση και με τι settings το παίζεις άψογα;

Δημοσ.
Δεν είπα ότι αντικειμενικά είναι πολύ καλύτερο από το split second, αλλά ότι, αντικειμενικά, είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Είναι αντικειμενικά πολύ καλό, γιατί δεν του λείπουν και πολλά στοιχεία που θα έπρεπε να έχει ένα arcade racing με Power ups.

@Sotosgl

Σε τί ανάλυση και με τι settings το παίζεις άψογα;

Χαχαχα απο ολα αυτα που ειπα σε αυτο σταθηκες;

1680*1050 κ Very High Vsync off αλλα με την δικια σου καρτα δεν νομιζω να ειχες καποιο προβλημα...;)

Αρα εχουμε και λεμε το Blur είναι πολύ-πολύ καλύτερο απο το Split αλλα οχι αντικειμενικα:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Χαχαχα απο ολα αυτα που ειπα σε αυτο σταθηκες;

Φυσικά, όλα τα άλλα είναι μη μετρήσιμα,ενώ αυτό είναι.

Τί να πω, μάλλον θα έχω χαλασμένη κάρτα γραφικών ή κάποιο πρόβλημα στο στήσιμο των windows μου.

Δημοσ.
Φυσικά, όλα τα άλλα είναι μη μετρήσιμα,ενώ αυτό είναι.

Τί να πω, μάλλον θα έχω χαλασμένη κάρτα γραφικών ή κάποιο πρόβλημα στο στήσιμο των windows μου.

Μαλλον....γιατι σου λεω στην αρχη επαιζα στην Normal ρυθμισεις 1280*1000κατι και στο High και παλι με ικανοποιουσαν οταν το ανεβασα για πλακα στα 1680*1050 και Very High ετρεχε ομαλα χωρις Frame Drops καλα οταν ανοιξα το Vsync γονατισε το συμπαν αλλα ισως φταιει η εγκατασταση ή οτι η καρτα μου δουλευει στα Engine 810 και Memory 2128 εχω και on την 3300series της Motherboard αλλα δεν δουλευει το Fusion με αυτη για να δικαιολογησει μεγαλυτερη αποδοση..

Δημοσ.

Μόλις άφησα το παιχνίδι.

Δεν προϊδεάστηκα από αυτά που είχα διαβάσει, με την έννοια πως δεν περίμενα τίποτα φοβερό αλλά απλά ένα ψυχαγωγικό παιχνίδι.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι πως το παιχνίδι είναι τελείως ΠΑΙΔΙΚΟ. Από αυτά που παίζαμε μικρά όταν γυρίζοντας από το σχολείο πηγαίναμε ο ένας στο σπίτι του άλλου. Τίποτα απολύτως δε με συνεπήρε και αυτό που πρέπει να κάνεις γίνεται άνετα αν συνδέσω ως χειριστήριο ένα GameBoy του '90. Ο ορισμός της απόλυτης ψευτιάς και του στημένου. Απευθύνεται αποκλειστικά σε μικρά παιδιά. Τζάμπα η συζήτηση.

Το μόνο που μου άρεσε ήταν... το μενού. Επίσης στην αρχή χάρηκα όταν - πριν παίξω ακόμα - είδα τη δυνατότητα man2man σε split screen (ό,τι πρέπει τώρα με τις wide οθόνες!) αλλά δυστυχώς είναι τόσο χάλια το παιχνίδι που ούτε γι αυτό δεν αξίζει.

Δημοσ.

Okie, παίξαμε μέχρι το Season5 και τώρα Uninstall. Δεν έχω πρόβλημα να είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Όταν όμως ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι έχουν πολύ γρηγορότερα αυτοκίνητα και δυνατότερα από το δικό μου (τα οποία είναι κλειδωμένα σε μένα παρόλο που έχω βγει σε όλους τους αγώνες και τα bonus races πρώτος), ε πολύ απλά σου λέει ότι είσαι μ@λάκας για να κάθεσαι να παίζεις. Τραγική κίνηση, απλά, τραγική!

Δημοσ.

οντως παιδια και εγω ειμαι στο 11 επεισοδιο και η δυσκολια ειναι τραγικη ειδικα στα detonators....μιλαμε εχω βγαλει καλους να χτυπησω time attack.

Δημοσ.

Blur καλυτερο απο Split Second ?

Παιδες νομιζω πως το Split Second ειναι οτι καλυτερο εχει να δειξει το συγκεκριμενο Genre παιχνιδιου τα τελευταια χρονια.

Πολυ καλα γραφικα, τρομερο concept, ελαφρυ σαν παιχνιδι και αρκετα διασκεδαστικο.

Το Blur ειναι απλα παιδικο οπως ειπε και καποιος απο πανω. Γραφικα μετρια, χρωματα παρμενα απο νηπιαγωγειο, Power Ups (?????) και βαρετο γενικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...