Προς το περιεχόμενο

Split/Second: Velocity

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

WoW rulezzzzzzz Ghost, που λέει και ο toufas

Λίγα λόγια με το wow, μην τσατίζεις τον chill'o'rambo γιατί αλίμονο σου όταν ξανασυναντηθούμε στο bc2 - είμαι και τρελό skill μην το ξεχνάς :P

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μιας και αρκετοί μιλούν για το Blur πάντως, έχοντας παίξει και τα δύο θεωρώ ότι το Split/Second είναι ανώτερο τόσο από πλευράς gameplay όσο και ως εμπειρία γενικότερα. Το concept του με πείθει περισσότερο.

Βέβαια από την άλλη, καθ' όπως φαίνεται θα διαφωνήσω με κάμποσους αφού προσωπικά ο τίτλος των Black Rock / Disney δεν με χάλασε καθόλου -ίσα-ίσα που με ενθουσίασε. Ήταν βασικά αυτό που ήθελα από ένα arcade racing, εντυπωσιακά εφέ, ταχύτητα, arcade gameplay και κινηματογραφική δράση και τα μυαλά στο μπλέντερ.

• Moderators
Δημοσ.

Λίγα λόγια με το wow, μην τσατίζεις τον chill'o'rambo γιατί αλίμονο σου όταν ξανασυναντηθούμε στο bc2 - είμαι και τρελό skill μην το ξεχνάς :P

Ναι, έχεις ένα skill να πέφτεις στο μαχαίρι μου. :lol:

Δημοσ.
Περιμενω αποψη απο Orokusaki....θα ειναι πολυ ενδιαφερον :hehe:

Tραγικο το παιχνιδι απο πολλες αποψεις, unistal απευθειας!

Και μετα σου λενε υπαρχει πειρατια....

....απλα για να ξεχωριζουμε τις πατατες

....και βλεπω να εχει παρει κατι 8αρια και τρελενομαι

μολις επαιξα το demo.... ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ!! ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ!!! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ PIRATING!!:mad::mad::mad::mad::devil::devil::devil:

Δημοσ.
μολις επαιξα το demo.... ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ!! ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ!!! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ PIRATING!!:mad::mad::mad::mad::devil::devil::devil:

Άμα το λέει αυτό και ο ο ΣΡΕΝΤΕΡ ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΙ Ο ΑΡΧΧΗΓΟΣ ΤΩΝ FOOT NINJA!!!! καταλαβαίνετε για τι παιχνίδι μιλάμε :P

• Moderators
Δημοσ.

Όταν λέει ότι χάλια παιχνίδια που είναι PC exclusive είναι τα καλύτερα, καταλαβαίνεις πόσο κρατάω την γνώμη του τώρα. :P

Πάντως το demo που δοκίμασα μου άρεσε.

Έχει τα προβλήματα του, αλλά για ARCADE RACER δεν περίμενα πολλά παραπάνω.

Ειδικά αφού μας είχαν πει πώς θα είναι.

Δημοσ.

Ωραίο το παιχνιδάκι όμως στο very high η 5770 με ανάλυση 1680 χ 1050 τα βρίσκει λιγο σκούρα

δεν νομίζω να μασάει ο phenom x4 955 εσείς τι λέτε;

Δημοσ.

To παιχνίδι είναι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, έχουν βγει και χειρότερα.;)

Δεν το κρίνω αυστηρά... χαζεύω τα γραφικά του που είναι φοβερά.

Τρέχει μια χαρά στο Very High, αρκεί να επιλέξουμε ανάλυση 1280x720. Και στην 1360x768 είναι playable.

nz4xoz.png

- Intel Core i5-750 @ 2.8GHz

- 4GB Kingston HyperX DDR3 2000MHz

- AMD Αti RADEON HD5850 1GB @ Stock clocks

- Intel X25-M G2 80GB SSD

- Windows 7 x64 Ultimate

Very high Quality SS

Hi Quality SS

Δημοσ.

Τρέχει μια χαρά στο Very High, αρκεί να επιλέξουμε ανάλυση 1280x720. Και στην 1360x768 είναι playable.

Από ό,τι φαίνεται δηλαδή, οι άνθρωποι έκαναν καταπληκτική δουλειά. Φαντάζομαι ότι στα 640Χ480 θα τρέχει ακόμη καλύτερα, έτσι; :devil:

Δημοσ.
Από ό,τι φαίνεται δηλαδή, οι άνθρωποι έκαναν καταπληκτική δουλειά. Φαντάζομαι ότι στα 640Χ480 θα τρέχει ακόμη καλύτερα, έτσι; :devil:

Αρκεί να βρίσκεσαι λίγα χρόνια πριν την αυγή του 21ου αιώνα :o

Ειλικρινά ψάχνω στοιχείο στο οποίο το game να μην είναι GTP, πραγματικά.

• Moderators
Δημοσ.
Αρκεί να βρίσκεσαι λίγα χρόνια πριν την αυγή του 21ου αιώνα :o

Ειλικρινά ψάχνω στοιχείο στο οποίο το game να μην είναι GTP, πραγματικά.

Ok, το καταλάβαμε πια, δεν το πας. :P

Άσε εμάς που (ακόμα) περιμένουμε. :P

Δημοσ.
To παιχνίδι είναι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, έχουν βγει και χειρότερα.;)

Δεν το κρίνω αυστηρά... χαζεύω τα γραφικά του που είναι φοβερά.

nz4xoz.png

- Intel Core i5-750 @ 2.8GHz

- 4GB Kingston HyperX DDR3 2000MHz

- AMD Αti RADEON HD5850 1GB @ Stock clocks

- Intel X25-M G2 80GB SSD

- Windows 7 x64 Ultimate

Very high Quality SS

Hi Quality SS

Εγω με το πρώτο σύστημα της υπογραφής μου το τρέχω σe very high, σε ανάλυση 1680x1050 και δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό framedrop.

Σε 1920x1080 δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

Δημοσ.
Σε 1920x1080 δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

Μα γιατί;;; Έλα, δοκίμασε!..

Χωρίς πλάκα τώρα, τα γραφικά ναι, είναι πολύ εντυπωσιακά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν τα ευχαριστήθηκα, είναι too much χωρίς λόγο. Καμμιά φορά, πέρα από τον εντυπωσιασμό, πρέπει να κοιτάμε και την λειτουργικότητα και λειτουργικά δεν είναι στο ελάχιστο.

Δημοσ.

Το παιχνίδι τα σπάει... τα νεύρα.Και γαμώ τις μπούρδες...install, νομίζω δεν ασχολήθηκα πάνω απο 20' και uninstall στα καπάκια.

Οι μέρες που λιώναμε στο NFS Underground 2 δεν θα ξαναέρθουν ποτέ άραγε?Γιατί δεν βγάζουν επιτέλους έναν αξιοπρεπή τίτλο στα racing για μας τους κ@υλόγκ@υζους?

Δημοσ.

Μα και μόνος σου το είπες. 20 λεπτά. Πότε πρόλαβες να δείς αυτά που έχει να προσφέρει το παιχνίδι? Γιατί τέτοια απότομη απόρριψη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...