Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Για να το δω κι εγώ και θα γράψω. (αύριο μάλλον) ΥΓ. Μ'αρέσει που βλέπετε τόσα βίντεο που είναι αρκετά για να καταλάβετε πώς θα είναι το παιχνίδι, αλλά μόλις το ακουμπήσετε λες και πέσατε από το φεγγάρι...
chill Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 ΥΓ. Μ'αρέσει που βλέπετε τόσα βίντεο που είναι αρκετά για να καταλάβετε πώς θα είναι το παιχνίδι, αλλά μόλις το ακουμπήσετε λες και πέσατε από το φεγγάρι... Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με το game, εντελώς συμπτωματικά το δοκίμασα κοιτώντας μερικά reviews. Παντού 7.5+ για ένα παιχνίδι που imo αξίζει μπιλοζίρια. Δηλαδή έλεος, το παιχνίδι είναι πραγματικά ΑΘΛΙΟ!!!!! Έβαλα λίγο dirt2 να έρθω στα ίσια μου αλλά μάλλον το βράδυ πρέπει να χώσω και λίγο Statham από το death race για να ξεχάσω παντελώς το waste of bandwidth και την ώρα που το testαρα
Titanomaxos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 αλλά μάλλον το βράδυ πρέπει να χώσω και λίγο Statham από το death race για να ξεχάσω παντελώς το waste of bandwidth και την ώρα που το testαρα :lol:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ε οκ, πας και το συγκρίνεις με Dirt2. Όπως λέγαμε εμείς HAWX με Lock On ένα παράδειγμα.
Sotosgl Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Οκ ειναι βλακεια παιζεις μονο με 6 κουμπια και ειναι ο λογος που ακουω NFS και μου σηκωνεται η τριχα μπλα μπλα μπλα. Τι αλλο σε Racing εχετε να προτεινετε αυτης της περιοδου; Καλο το DIRT 2 καλο το G.R.I.D αλλα με εχει κουρασει η επαναληψη και η αναμονη μεχρι να βγει ενας τιτλος της προκοπης. (Μην αρχισετε παιξε Simulators Τοca κλπ) Πριν λιγο τερματισα το πρωτο Chapter και ηταν κατι το διαφορετικο(οχι οτι θα βαλω τωρα να παιξω και το 2ο) αλλα μην περιμενετε το τελειο Sim απο την Disney!
chill Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ε οκ, πας και το συγκρίνεις με Dirt2. Δεν το σύγκρινα, απλά το έβαλα μια ωρίτσα να έλθω στα ίσια μου γιατί έπαθα σοκ από το split......ποιο split δηλαδή /SPIT είναι το παιχνίδι Και σωστά έπραξα γιατί το dirt2 το είχα αφήσει κάπου στο 50 level, ξαναπωρώθηκα και ήρθε επιτέλους νομίζω η ώρα να το τερματίσω. Τι αλλο σε Racing εχετε να προτεινετε αυτης της περιοδου; Έρχεται το blur σε λίγο καιρό ("έσκασε" ήδη για failbox, οπότε μπορεί να έχουμε άποψη και εντός της ημέρας) αλλά από την Activision δεν έχω την παραμικρή απαίτηση. Προσωπικά το επόμενο racing που περιμένω είναι και πάλι από την codemasters----)F1 2010 και εν συνεχεία το Gran Turismo 5 στο μπλειστατιο θρι Μέχρι τότε DIRT 2 δαγκωτό
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Καλά, ξέρω πώς εσύ ό,τι παιχνίδι με δεις να παίζω, με κράζεις. Μόνο στο BC2 δεν μου το έχεις κάνει ακόμα. μην περιμενετε το τελειο Sim απο την Disney! Blackrock Studios αν δεν κάνω λάθος. Η Disney είναι η publisher.
chill Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Καλά, ξέρω πώς εσύ ό,τι παιχνίδι με δεις να παίζω, με κράζεις. Μόνο στο BC2 δεν μου το έχεις κάνει ακόμα. ΜΟΥΦΑ το bc2, απαράδεκτο. Call of μπούτι και τα μυαλά στα κάγκελα . . . . . . Νot Ε όταν παίζεις κάτι splinάντερο cell τι θες να σου πω δηλαδή? Blackrock Studios αν δεν κάνω λάθος. Η Disney είναι η publisher. Αυτή η disney καλό θα ήταν να μείνει στα μικυμαους και να αφήσει το publish στα games. Τα δυο που θυμάμαι πρόσφατα το /spit και το pure ήταν....pure crap.
kostacurtas Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αυτή η disney καλό θα ήταν να μείνει στα μικυμαους και να αφήσει το publish στα games. Τα δυο που θυμάμαι πρόσφατα το /spit και το pure ήταν....pure crap. Και τα δύο αυτά τα παιχνίδια τα έφτιαξε η Black Rock Studio. Και το Blur που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες μια από τα ίδια (χάλια) φαίνεται...
Sotosgl Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Έρχεται το blur σε λίγο καιρό ("έσκασε" ήδη για failbox, οπότε μπορεί να έχουμε άποψη και εντός της ημέρας) αλλά από την Activision δεν έχω την παραμικρή απαίτηση. Χααχαχαχα ειδα βιντεακια για το Blur ε ενταξει αυτο δεν θα το κατεβασω ουψ αγορασω ουτε για αστειο! Χιλιες φορες να παιζω Split μεχρι να μου καει τελειως ο εγκεφαλος παρα να οδηγαω και να βγαινουν αστραπες και πυρινικες βομβες απο τα πιτσιλιστιρια! Μου αρεσει που λενε οτι αυτα τα 2 παιχνιδια θα φερουν την επανασταση στα Racing Games.
chill Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μου αρεσει που λενε οτι αυτα τα 2 παιχνιδια θα φερουν την επανασταση στα Racing Games. Όταν κάποιος λαδώνει (συγνώμη αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να δικαιολογήσω τις βαθμολογίες του spit) και σπέρνει hype (μανούλα η acti, η πατάτα το mwii πούλησε σαν ζεστό ψωμάκι.....ακόμα και dlc με 5 χάρτες προς 15 ευρώ) αυτά τα αποτελέσματα έχουμε. Το blur μου θυμίζει mario kart, χωρίς τον mario (αντί για μπανανόφλουδες έχει λάδια π.χ. u get the point πως είναι). Αλλά ok κάνω κράτει αυτό θα το θάψω στο topic του σε λίγες ημέρες
inexhale Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Το split/second το περιμενω συντομα κ βλεπουμε. Το προηγουμε παιχνιδι τους, το pure, σαν gameplay κατι πηγε να πει αλλα με τα bugs που ειχε ηταν unplayable. Το blur ειναι σαν gotham racing on LSD και μου φαινεται καλυτερο αλλα μια δοκιμη θα μας πεισει
Mallibu Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ψιλοδιασκεδαστικό παιχνιδάκι είναι,για κανα μισάωρο χαλάρωσης είναι ότι πρέπει. Παρεπιπτόντως σε high details τρέχει κλειδωμένο στα 30 καρέ,και cpu/gpu usage δεν πάνε πάνω απο 30%,ενω στο very high πάει με 7-8 fps με 100% gpu usage... κακογραμμένο ή απλά η 4870 δεν τραβάει πλέον;
Voodooman Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ψιλοδιασκεδαστικό παιχνιδάκι είναι,για κανα μισάωρο χαλάρωσης είναι ότι πρέπει.Παρεπιπτόντως σε high details τρέχει κλειδωμένο στα 30 καρέ,και cpu/gpu usage δεν πάνε πάνω απο 30%,ενω στο very high πάει με 7-8 fps με 100% gpu usage... κακογραμμένο ή απλά η 4870 δεν τραβάει πλέον; Για κανένα μισάωρο χαλάρωσης συνολικά εννοείς, έτσι;;; Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς, παρά μόνο για να δεις τις καταστροφές. Δεν είναι racing, γιατί δεν σε νοιάζει να οδηγήσεις σωστά και γρήγορα, αλλά να κάνεις ζημιά στους άλλους. Ωραίες οι καταστροφές, αλλά τα γραφικά είναι απίστευτα βαβουριάρικα, δεν καταλαβαίνω τί βλέπω. Το Flatout (το 1) παραμένει εύκολα ο βασιλιάς του είδους. Oύτε το δικό μου μηχάνημα το παίζει στα 1920Χ1080 στο very high...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ε όταν παίζεις κάτι splinάντερο cell τι θες να σου πω δηλαδή. Πώς το προσπέρασα χωρίς να το δω. Εδώ εσύ παίζεις World of WussCraft.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.