Προς το περιεχόμενο

Split/Second: Velocity

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
I'll stick to SPLIT.

BANANA SPLIT!

(σόρρυ, δεν μπορούσα να αντισταθώ. :P)

Πρέπει να δω το βίντεο με το survival γιατί δεν θυμάμαι τί παίζει εκεί.

Αλλά τώρα στην δουλειά δεν γίνεται εύκολα με ήχο...

Όσο το να περνάς πάντα από το εμπόδιο, ναι, δεν θα γίνεται κάθε φορά, αλλά θα ήθελα να είχε κι ένα μικρό randomiser στο πώς γίνεται το script.

Όσο για τα πράσινα/κόκκινα/κίτρινα/μπλε powerups στο Αιγαίο, με ξενίζουν κι εμένα μιας και είναι πολύ pew pew.

Κάνουν ζημιά πάντως. :P

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην EU το βρήκα στο CoolShop για 25 e. Έχει αγοράσει κανείς από αυτό το κατάστημα;

Είναι περίεργο πάντως που τα μεγάλα μαγαζιά (game, play, amazon) δεν έχουν την pc version =/

---------- Προσθήκη στις 23:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:51 ----------

Στην EU το βρήκα στο CoolShop για 25 e. Έχει αγοράσει κανείς από αυτό το κατάστημα;

Είναι περίεργο πάντως που τα μεγάλα μαγαζιά (game, play, amazon) δεν έχουν την pc version =/

Γράψτε άκυρο, δεν στέλνουν εκτός UK... :-(

Δημοσ.
Κανένα άλλο μέρος για digital download βρήκε κανείς;

Είδα το D2D, αλλά είναι για ορισμένες χώρες της Ευρώπης. (blah!)

Μπα... δεν ξέρω τι παίζει, το πιο πιθανό επειδή στην EU μπήκε υπότιτλος στο παιχνίδι (aka Split/Second: Velocity) να μην έφθασε το stock για PC version :rolleyes:

Από την άλλη είδα ότι η τιμή είναι η ίδια οnline και πιο ακριβά, δλδ 40 λίρες (~45e).

Θα το χτυπήσω μάλλον από εδώ (40e από eshop, multirama, δεν ξέρω αν το φέρει ο παπασωτηρίου) να ενισχύσω και την εθνική οικονομία :P

• Moderators
Δημοσ.

Ξέρεις αν θα το φέρουν σίγουρα;

Γιατί τελικά πιο πολύ αυτό βλέπω (κυρίως ακούω γιατί μου άρεσε η μουσική του από gameplay videos), παρά το Blur. :P

Δημοσ.
Ξέρεις αν θα το φέρουν σίγουρα;

Γιατί τελικά πιο πολύ αυτό βλέπω (κυρίως ακούω γιατί μου άρεσε η μουσική του από gameplay videos), παρά το Blur. :P

έτσι λέει ο μπαρμπά-skroutz :rolleyes:

Δημοσ.

[ame]http://www.gametrailers.com/video/360-canyon-split-second/100314[/ame]

^^ τα ξέσκισε τα πάντα όλα προς το τέλος ή μου φαίνεται ;)

[ame]http://www.gametrailers.com/video/360-power-split-second/100312[/ame]

[ame]http://www.gametrailers.com/video/360-survival-split-second/100310[/ame]

[ame]http://www.gametrailers.com/video/360-airstrike-split-second/100307[/ame]

Από τα βίντεο συμπεραίνω ότι όντως ο nr.1 στόχος παραμένει (να βγεις 1ος - να κάνεις μία ωραία κούρσα) και τα events είναι το γαρνίρισμα. :-)

• Moderators
Δημοσ.

Καλά, αν δεν ήταν ο στόχος σου να βγεις No.1 τότε τί racing θα ήταν; :P

Anyways, αν παίζεις, να κάνουμε κόντρες. ;)

Να δούμε τι port θα είναι όμως, γιατό το Video Review του Gamespot λέει ότι έχει προβλήματα (στα κουμπιά που δείχνει τουλάχιστον).

Δημοσ.
Καλά, αν δεν ήταν ο στόχος σου να βγεις No.1 τότε τί racing θα ήταν; :P

Anyways, αν παίζεις, να κάνουμε κόντρες. ;)

Να δούμε τι port θα είναι όμως, γιατό το Video Review του Gamespot λέει ότι έχει προβλήματα (στα κουμπιά που δείχνει τουλάχιστον).

έκανε video review κι όλας το gamespot; Σήμερα κυκλοφορούσε στην US, πότε πρόλαβαν...

Πάντως για τα controls σκεφτόμουν από παλιά να πάρω άν pc xbox controller (έχει και wireless είδα), ίσως ήρθε η ώρα :rolleyes:

Δημοσ.
αλλά πόσο θα αντέξει και το Split/Second με τα μπαμ/μπουμ; :P

Γιατί αν και τα κάνεις όταν θες εσύ, είναι scripted 100%.

Δηλαδή "θα ρίξω το αεροπλάνο σε αυτόν", ο αλλος "α, πέφτει το αεροπλάνο, ας πάω στην άκρη του διαδρόμου που δεν πέφτει ποτέ.".

http://www.gamespot.com/pc/driving/splitsecond/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary%3Bread-review

"...You'll whoop for joy when you demolish four opponents at once as they pass under a fuel station and moan aloud when a falling concrete beam crushes your vehicle like a beer can. These jolts are electrifying, but they aren't lasting ones. Once you learn the tracks and the tricks, the excitement dies away. Then, you realize that underneath the booms and bangs is a solid but one-dimensional racer that relies almost completely on a single mechanic."

Μάλλον επιβεβαιώνεσαι, τουλάχιστον με βάση αυτόν που έγραψε το review. :fear:

• Moderators
Δημοσ.
Μάλλον επιβεβαιώνεσαι, τουλάχιστον με βάση αυτόν που έγραψε το review. :fear:

Από την άλλη όμως, σε κάθε racing μαθαίνεις τις πίστες και απ'ότι έβλεπα, δεν νομίζω να μπορεί πάντα και 100% να αποφεύγει όλες τις παγίδες κάποιος.

Ακόμα κι αν δεν τον διαλύσουν, οι εκρήξεις τον στέλνουν πιο πέρα.

Για να δούμε τί θα λέει online κυρίως.

Δημοσ.

Μταξύ μας το Gamespot είναι λίγο fail στα reviews και γενικά σαν gaming site. Έχει χρόνια που σταμάτησα να το βλέπω. Κυρίως παρακολουθώ το GT και μετά το IGN.

Το one-dimensional δεν κατάλαβα βέβαια... το multi-dimensional πως ορίζεται; :rolleyes:

Δημοσ.
Το one-dimensional δεν κατάλαβα βέβαια... το multi-dimensional πως ορίζεται; :rolleyes:

Μάλλον εννοεί πως υπάρχει ουσιαστικά ένας συγκεκριμένος τρόπος να περνάς την πίστα και όχι εναλλακτικές (το αν έχει δίκιο κιόλας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν ξέρω).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...