Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δείτε τα 7 σε έναν άθλιο AMDX2 5200

Άθλιος ο 5200???? Σιγά μην βάζουμε και i7 για να τρέχουμε ένα λειτουργικό...

Δημοσ.

Σε σχέση με τους αντίστοιχους Intel είναι αργός,απο την άλλη όντως δεν ήθελα να γράψο αυτό.

Τρέχουν σε pc αξίας 280 ευρώ παρακαλώ και πάνε σφαιράτα!Το βίντεο αδιάψευστος μάρτυς :P

Θα μπορούσαν να πάνε και γρηγορότερα αν έκλεινα sidebar,αρχειοθέτηση κτλ

Δημοσ.
Φίλε grnrg αυτο που ουσιαστικά οραματίζεσαι ευχόμαστε όλοι να το έχουνε τα 7 αλλα τα Vista καθεάλο παρά μεταβατική έκδοση είναι απο XP σε 7, αυτό και η ίδια η MS μπορεί να στο αποδείξει με το πόσο καιρό κρατάει τα Vista, ούτε 3 χρόνια και μεταβαίνει σε νέο λειτουργικό, αν δέν είναι αυτό απόδειξει απαξίωσης (και ομωλογίας οτι τα Vista δέν προσφέρουν κάτι νέο αλλα τα έβγαλα έτσι, για να μήν με πάρει απο κάτω η πεπαλέοση των XP) απ' τον ίδιο τον δημιουργό, τί είναι ;;

Δές τα Millenium ούτε ένα έτος δέν τα κράτησε η MS, μπορεί κάποιος να ισχυριστεί οτι τα Me έδωσαν κάτι διαφορετικό απ' τα 9x (το ίδιο συμβαίνει με XP-Vista και όπως τώρα ούτε που κάν θυμόμαστε τα Me έτσι και με τα Vista σε 5-6χρόνια) απλά Aero προσφέρουν τα Vista.

Δέ νομίζω οτι για HD,BD τα Vista σου προσφέρουν native υποστήριξη, χρειάζεσαι τους κατάλληλους αποκωδικοποιητες-εφαρμογές.

Την ίδια διαδικασία που θα κάνεις στα Vista για να εγκαταστήσεις κωδικοποιητές-εφαρμογές για αναπαραγωγή ταινιών υψηλής ανάλυσης, την ίδια (και με λιγότερα κλίκ, βλέπε UAC & λοιπές .απαριές 'ασφαλείας') θα κάνεις και στα XP και θα βλέπεις στα XP HD,BD όσο για το lan share απαξιό (τα XP ανταποκρίνονται πιό γρήγορα), κάτι πραγματικά καινούριο-καινοτόμο στα Vista υπάρχει ;;

Υ.Γ.: φίλε μήν είσαι τόσο εριστικός, έχω κάνει προγράμματα σε QBasic, TurboPascal, Cobol, VisualBasic έχω δουλέψει σε native MS-DOS, Win 3x, 9x, μήπως εσύ μεγάλωσες με XP ;;

Δεν ειπα τα vista καλυτερα... ηταν μια προσπαθεια για ενα ευκολοτερο GUI... δεν πετυχε ρε παιδια... μην τρελενεστε!

Το linux ειναι πιο μπροστα, αλλα πασχει σε ποσοστο χρησης και δυσκολα καποιος θα δοκιμασει το αγνωστο χωρις γνωσεις ωστε να αυξηθει... Αλλα αν ποτε το ποσοστο φτασει αυτο της MS (90%) τοτε να ξερετε και αυτο θα ειναι επι πληρωμη...

Ειχαν καποιες βελτιωσεις τα vista σε θεματα HD ηχου και εικονας, που επρεπε απο τα XP ολα να περνουν σε 16bit/48khz γιατι οι drivers δεν καταλαβαιναν αλλο ηχο και διαφορα αλλα που μονο με tweak αλλαζαν απο exper...

Γενικα οι διαφορες στις λεπτομερειες ειχαν γινει, απλα βαρυνε πολυ το λειτουργικο και ηθελε συγχρονα PC για να τρεχει το ιδιο καλα με XP... εκει ηταν και το λαθος...

Δημοσ.
Δεν ειπα τα vista καλυτερα... ηταν μια προσπαθεια για ενα ευκολοτερο GUI... δεν πετυχε ρε παιδια... μην τρελενεστε!

Τα 7 έχουν παρόμοιο σχεδόν GUI με τα Vista,δηλαδή σου φάνηκε δύσχρηστο στο βίντεο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν περίμενα τέτοια ερώτηση απο σένα tritona :P

ααα ακυρο....!

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.
Συμφωνώ με τον parsifal.

Προσωπικά δοκίμασα την Beta των 7 και δεν μου άρεσαν σε σχέση με τα Vista. Οπότε, πείτε με ανώμαλο ή ότι άλλο θέλετε, αλλά πιστεύω ότι Updates και SPs θα πρέπει να συνεχίσουν να βγαίνουν για τα Vista.

μια απο τα ιδια και εγω...

για καποιο λογο μου αρεσουν περισσοτερο τα βιστα ακομη...

Δημοσ.
ελα ρε elven εμενα πανε ετσι τα vista στο laptop (Τ7300) με εγκατασταση εναμιση χρονου και...

και οχι ο 5200 αθλιος

υπερβαλεις

Είπα ότι δεν το έγραψα καλά,εννοούσα ότι σε Intel θα πηγαίναν καλύτερα.Εγώ φταίω που η Intel έχει βγάλει ταχύτερους επεξεργαστές;

Ένας Intel 3 χρόνων C2D είναι πιο γρήγορος,αυτό ήθελα να πω.

Η γνώμη σου για ταχύτητα δεν μετράει,θεωρείς τα svista (Chuck Norris) καλό ΟS :P

Δημοσ.
μια απο τα ιδια και εγω...

για καποιο λογο μου αρεσουν περισσοτερο τα βιστα ακομη...

Και εμένα μου αρέσουν περισσότερο. Τα 7 τα βρίσκω παραφορτωμένα στο GUI

Δημοσ.

Αρχίσαμε τα ίδια

Windows XP -> Τα 2000 είναι καλύτερα

Windows Vista ->Τα XP είναι καλύτερα

Windows 7 -> Τα Vista είναι καλύτερα.

Σε κάθε release τα ίδια

• Super Moderators
Δημοσ.
Και εμένα μου αρέσουν περισσότερο. Τα 7 τα βρίσκω παραφορτωμένα στο GUI

αγνοούμε βέβαια ότι τα 7 είναι καλύτερα σε επιδόσεις από τα Vista...μήπως το "παραφορτωμένα" είναι κάπως άκυρο? :o

Δημοσ.

Μπα όχι,το παραφορτωμένο GUI δεν σημαίνει απαραίτητα και χαμηλότερες επιδόσεις,παραφορτωμένο μπορεί να εννοεί ότι έχει πολλά εικονίδια στα παράθυρα του explorer :-)

Κάτσε να το ξαναβάλω :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...