mimidon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Πως το αντέχετε αυτό το λειτουργικό; Ακόμη και DirectX 10 κάρτα γραφικών που έβαλα, δεν μπήκα καν στον κόπο να αναβαθμίσω από τα XP...
klog Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μια και τα λέτε όμορφα και πολιτισμένα μπορεί κάποιος να μου πει πως τα Vista μου(64bit Ultimate) θα καταφέρουν να δουν ενα DVD-RW drive της LITE-on..... IDE(αν το γραφω λαθος συγνώμη) το οποίο το BIOS το βλέπει κανονικά????
mits@kos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Εγκατέστησες έναν driver που δίνεται μαζί με τη μητρική σε δισκέτα?
disqualified Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Πως το αντέχετε αυτό το λειτουργικό; Ακόμη και DirectX 10 κάρτα γραφικών που έβαλα, δεν μπήκα καν στον κόπο να αναβαθμίσω από τα XP... μαλλον εσυ δεν το αντεξες και εμεινες στην ασφαλεια και θαλπωρη των XP. Αληθεια αφου δεν μπηκες καν στον κοπο να αναβαθμισεις πως ρωτας εμας πως το αντεχουμε και το χρησιμοποιουμε ενω εσυ δεν το εχεις δοκιμασει οπως παραδεχτηκες? Μια και τα λέτε όμορφα και πολιτισμένα μπορεί κάποιος να μου πει πως τα Vista μου(64bit Ultimate) θα καταφέρουν να δουν ενα DVD-RW drive της LITE-on..... IDE(αν το γραφω λαθος συγνώμη) το οποίο το BIOS το βλέπει κανονικά???? εγω θυμαμαι το κορυφαιο που συνεβαινε στα XP SP2 κιολας που δεν αναγνωριζε καποια DVD drives ενω αν εβαζες χωρις SP γινοταν μια χαρα η δουλεια
FarCry Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Επισης να θυμισω οτι και 20 Services packs να βγουν για τα vista δεν προκειται ποτε να φτασουν σε επιδοσεις τα 7 για παρα πολλους λογους... ρε συ για ενα λογο δεν προκειται να γινουν σαν τα 7. γιατι αν γινει αυτο τι διαφορα θα εχουν μεταξυ τους? http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2663731&postcount=647 http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2495864&postcount=150 http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2439031&postcount=96 http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2411529&postcount=55 οταν διαβασεις αυτα τα ξαναλεμε.... respect στον SSB. αυτος πρεπει να ειναι καπου χωμενος στην m$ δε παιζει
grnrg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Κάνεις λάθος! Δεν κατακρίνω τη λογική! Κατακρίνω τους XP Users/Fans που χαίρονται πως θα σβήσουν τα Vista με τον ερχομό των 7, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως κατα 80% τα 7 είναι ίδια με τα Vista & πως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα XP! Και τα ποντικια εργαστηριων εχουν 88.5% ιδιο DNA με τον ανθρωπο αλλα βλεπεις τι διαφορα κανει το 1.5%...! Χειροτερη φαση απο ενα κακο λειτουργικο ειναι οι γνωμες χρηστων χωρις στοιχεια και εμπειρια σε κατι... (W7) Μεινε με τα XP και ασε εμας ησυχους...! Γιατι προφανως δεν εχεις ιδεα για το τι αλλαγες ΠΡΕΠΕΙ να γινουν στον κοσμο των προσωπικων υπολογιστων τα επομενα χρονια... Αν θες να τρεχεις μηχανακι 800Μhz, δε σου φταιει η εξεληξη... ή το μυαλο σου φταιει,ή η τσεπη σου... το σιγουρο ειναι οτι η MS προσπαθει, ενω εσυ μονο κρινεις... Το οτι ο πρωτος απετυχε με τα vista, δεν τον κανει χειροτερο απο εσενα... γιατι τουλαχιστο κανει κατι για αυτο... (μεσα σε 3 χρονια ετοιμασε κατι νεοτερο και προφανως καλυτερο) Καταλαβες αραχτε φιλε της καρεκλας πισω απο το μονιτορ σου? Και μενα τα vista δε μου εφεραν κατι διαφορετικο... αλλα και η εμφανιση παιζει ρολο στην ολη χρηση του μηχανηματος. Το λαθος των vista ηταν το προβλημα βαρους για τα υπαρχον μηχανακια... τα συγχρονα δεν ειχαν κανενα προβλημα... Η εμφανηση εχει παντα κοστος στις επιδωσεις. Το εχω δει το εργο απο το 1985 που ειμαι στα PC... εσυ ισως εχεις προλαβει μονο απο 98 και μετα... ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... δεν μπορεις να ζητας εξεληξεις χωρις κοστος... πρεπει να αλλαχτουν μηχανακια... Το γιατι το linux MacOS κλπ αλλα λειτουργικα τρεχουν πιο γρηγορα ειναι μεγαλη κουβεντα και σιγουρα εχει να κανει και με το λειτουργικο αλλα και με το openGL... το θεμα ειναι, χρειαζομαστε τα win για καποιους λογους... ας προσπαθουμε να γινουν καλυτερα, ακομη και με την αποχη μας απο τα vista, και να μην ειμαστε με παροπιδες σε οτι νεο ερχεται... Αλλιως αν ειχαμε μεινει με τα XP... θα γελουσε και το παρδαλο κατσικι με το GUI τους...
dhmak Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Φίλε grnrg γιά πές μου αν έχεις παρατηρήσει διαφορές στις επιδόσεις Vista - XP στις εφαρμογές που χρησιμοποιείς ;; Τα Vista φίλε μου, μόνο μούρη είναι, που πίστεψε με, το λειτουργικό δέν είναι μόνο εμφάνιση, το λειτουργικό κατα πρώτον το κρίνεις σε θέμα επιδόσεων και όταν αυτές οι επιπλέον επιδόσεις (που σίγουρα δέν υπάρχουν) κυμαίνονται σε πάρα πολύ χαμηλούς αριθμούς (απ' τους αναμενόμενους) σε σίγκρυση με το προηγούμενο λειτουργικό 6χρόνια πρίν, τί να το κάνεις ;; Απλά το αγοράζεις όχι για να βελτιώσεις τη δουλειά σου αλλα απλα για να λές οτι είσαι μοδάτος. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2009 από dhmak
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Φίλε grnrg γιά πές μου αν έχεις παρατηρήσει διαφορές στις επιδόσεις Vista - XP στις εφαρμογές που χρησιμοποιείς ;; σε benchmarks βλέπεις σίγουρα διαφορές...υπέρ των XP
grnrg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Φίλε grnrg γιά πές μου αν έχεις παρατηρήσει διαφορές στις επιδόσεις Vista - XP στις εφαρμογές που χρησιμοποιείς ;;Τα Vista φίλε μου, μόνο μούρη είναι, που πίστεψε με, το λειτουργικό δέν είναι μόνο εμφάνιση, το λειτουργικό κατα πρώτον το κρίνεις σε θέμα επιδόσεων και όταν αυτές οι επιπλέον επιδόσεις (που σίγουρα δέν υπάρχουν) κυμαίνονται σε πάρα πολύ χαμηλούς αριθμούς (απ' τους αναμενόμενους) σε σίγκρυση με το προηγούμενο λειτουργικό 6χρόνια πρίν, τί να το κάνεις ;; Απλά το αγοράζεις όχι για να βελτιώσεις τη δουλειά σου αλλα απλα για να λές οτι είσαι μοδάτος. Ενα συγχρονο λειτουργικο δεν ειναι μονο μοδα... Οταν μπεις στον κοσμο του HD, BD, λαν share κλπ θα καταλαβεις ποσο πιο απλα και ευχρηστα ειναι τα vista. Αν εσυ τη μονη διαφορα την βρισκεις στη μοδα, τοτε κακως συζητω μαζι σου μιας και οι γνωσεις σου σταματουν στην επιφανεια που βλεπεις... Δεν ειπα οτι ειναι πιο ελαφρυ... ειπα οτι κανει τις ΙΔΙΕΣ δουλειες πιο ευκολα... και πιστεψε με ενα 3% πτωση σε επιδωσεις οταν μπορει και η κουτση μαρια να κανει διαφορα στα vista ειναι προοδος... Δεν γεννηθηκαν ολοι power χρηστες... τα PC επρεπε να μπουν σε περισσοτερα σπιτια, και τα vista εκαναν την αρχη... Φυσικα εγιναν λαθη και φυσικα ειναι βαρια γιαυτο και εγω ο ιδιος ευχομαι τα 7 να προσεξουν και αυτον τον τομεα... Αντε γιατι πολυ guru το παιζετε οσοι εχετε ΧΡ και ισως ειναι και λογο ηλικιας το μολις δευτερο λειτουργικο σας... καποιοι εχουμε περασει απο περιβαλοντα dos & basic σε ρομ και διαφορα τετοια... Το μελλον ειναι ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ χρηση των H/Y για ολες τις λειτουργιες του σπιτιου/εργασιες ανθρωπου... οχι να φτιαχτει ενα τελειο λειτουργικο για λιγους... Οταν δειτε τον μεγαλο και μακρυνο στοχο, τοτε θα καταλαβετε οτι τα βηματα ειναι δυσκολα και θα υπαρξουν και ΛΑΘΗ (vista προ SP1)...
dhmak Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Φίλε grnrg αυτο που ουσιαστικά οραματίζεσαι ευχόμαστε όλοι να το έχουνε τα 7 αλλα τα Vista καθεάλο παρά μεταβατική έκδοση είναι απο XP σε 7, αυτό και η ίδια η MS μπορεί να στο αποδείξει με το πόσο καιρό κρατάει τα Vista, ούτε 3 χρόνια και μεταβαίνει σε νέο λειτουργικό, αν δέν είναι αυτό απόδειξει απαξίωσης (και ομωλογίας οτι τα Vista δέν προσφέρουν κάτι νέο αλλα τα έβγαλα έτσι, για να μήν με πάρει απο κάτω η πεπαλέοση των XP) απ' τον ίδιο τον δημιουργό, τί είναι ;; Δές τα Millenium ούτε ένα έτος δέν τα κράτησε η MS, μπορεί κάποιος να ισχυριστεί οτι τα Me έδωσαν κάτι διαφορετικό απ' τα 9x (το ίδιο συμβαίνει με XP-Vista και όπως τώρα ούτε που κάν θυμόμαστε τα Me έτσι και με τα Vista σε 5-6χρόνια) απλά Aero προσφέρουν τα Vista. Δέ νομίζω οτι για HD,BD τα Vista σου προσφέρουν native υποστήριξη, χρειάζεσαι τους κατάλληλους αποκωδικοποιητες-εφαρμογές. Την ίδια διαδικασία που θα κάνεις στα Vista για να εγκαταστήσεις κωδικοποιητές-εφαρμογές για αναπαραγωγή ταινιών υψηλής ανάλυσης, την ίδια (και με λιγότερα κλίκ, βλέπε UAC & λοιπές .απαριές 'ασφαλείας') θα κάνεις και στα XP και θα βλέπεις στα XP HD,BD όσο για το lan share απαξιό (τα XP ανταποκρίνονται πιό γρήγορα), κάτι πραγματικά καινούριο-καινοτόμο στα Vista υπάρχει ;; Υ.Γ.: φίλε μήν είσαι τόσο εριστικός, έχω κάνει προγράμματα σε QBasic, TurboPascal, Cobol, VisualBasic έχω δουλέψει σε native MS-DOS, Win 3x, 9x, μήπως εσύ μεγάλωσες με XP ;; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2009 από dhmak
stathakis21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Και τα ποντικια εργαστηριων εχουν 88.5% ιδιο DNA με τον ανθρωπο αλλα βλεπεις τι διαφορα κανει το 1.5%...! Χειροτερη φαση απο ενα κακο λειτουργικο ειναι οι γνωμες χρηστων χωρις στοιχεια και εμπειρια σε κατι... (W7) Μεινε με τα XP και ασε εμας ησυχους...! Γιατι προφανως δεν εχεις ιδεα για το τι αλλαγες ΠΡΕΠΕΙ να γινουν στον κοσμο των προσωπικων υπολογιστων τα επομενα χρονια... Αν θες να τρεχεις μηχανακι 800Μhz, δε σου φταιει η εξεληξη... ή το μυαλο σου φταιει,ή η τσεπη σου... το σιγουρο ειναι οτι η MS προσπαθει, ενω εσυ μονο κρινεις... Το οτι ο πρωτος απετυχε με τα vista, δεν τον κανει χειροτερο απο εσενα... γιατι τουλαχιστο κανει κατι για αυτο... (μεσα σε 3 χρονια ετοιμασε κατι νεοτερο και προφανως καλυτερο) Καταλαβες αραχτε φιλε της καρεκλας πισω απο το μονιτορ σου? Και μενα τα vista δε μου εφεραν κατι διαφορετικο... αλλα και η εμφανιση παιζει ρολο στην ολη χρηση του μηχανηματος. Το λαθος των vista ηταν το προβλημα βαρους για τα υπαρχον μηχανακια... τα συγχρονα δεν ειχαν κανενα προβλημα... Η εμφανηση εχει παντα κοστος στις επιδωσεις. Το εχω δει το εργο απο το 1985 που ειμαι στα PC... εσυ ισως εχεις προλαβει μονο απο 98 και μετα... ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... δεν μπορεις να ζητας εξεληξεις χωρις κοστος... πρεπει να αλλαχτουν μηχανακια... Το γιατι το linux MacOS κλπ αλλα λειτουργικα τρεχουν πιο γρηγορα ειναι μεγαλη κουβεντα και σιγουρα εχει να κανει και με το λειτουργικο αλλα και με το openGL... το θεμα ειναι, χρειαζομαστε τα win για καποιους λογους... ας προσπαθουμε να γινουν καλυτερα, ακομη και με την αποχη μας απο τα vista, και να μην ειμαστε με παροπιδες σε οτι νεο ερχεται... Αλλιως αν ειχαμε μεινει με τα XP... θα γελουσε και το παρδαλο κατσικι με το GUI τους... πραγματικα δεν καταλαβαινω ακριβως το ποστ σου...επισης δεν καταλαβα,αλλα εχεις την εντυπωση οτι το λινουξ(και το MacOS λογικα,απλα δε γνωριζω και δεν εκφερω αποψη) βρισκεται πιο πισω τεχνολογικα απο τα windows?????επισης για το openGL τι εννοεις??? η εμφανιση των Windows ειναι χροοοοοονια πισω απο την εμφανιση του λινουξ και του Mac...η εμφανιση για μενα ηταν το τυρι(για τα svista μιλαω)...οι ποροι που χρειαζονται δεν εχει καμια λογικη να πεις οτι σχετιζονται μονο με την εμφανιση(το KDE για παραδειγμα ειναι απειρως καλυτερο απο το GUI των sVista και ομως παιζει και με πολυ απλοτερα συστηματα)...
elven Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Θα κάνω ένα poll, Πόσο cool γίνεται κάποιος όταν λέει τα vista -> svista; Α)Πολύ cool ; Β)Πάρα πολύ cool ; Γ)Δεν υπάρχει πιο cool ! Κατά τα άλλα τα svista (cool) είτε με sp2 είτε με sp50 τα Windows7 δεν θα τα φτάσουν σε επιδόσεις ποτέ. Δείτε τα 7 σε έναν άθλιο AMDX2 5200,φανταστείτε πως θα ήταν σε καλύτερη CPU,και είναι ακόμα BETA!
liopyr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Θα κάνω ένα poll, Πόσο cool γίνεται κάποιος όταν λέει τα vista -> svista; Α)Πολύ cool ; Β)Πάρα πολύ cool ; Γ)Δεν υπάρχει πιο cool ! Δ) Godlike. E) Chuck Norris.
tritonas00 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δείτε τα 7 σε έναν άθλιο AMDX2 5200,φανταστείτε πως θα ήταν σε καλύτερη CPU,και είναι ακόμα BETA! Πιο build ειναι αυτο..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις