k_dinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Προφανως τα εχεις δοκιμασει και εχεις δοκιμασει και την RTM των 7 και ΔΕΝ σε καλυψε οποτε θα περιμενεις το sp1 για 7!Ωραια λογικη. Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ειναι τοσο τελεια που δεν θα βγει ΠΟΤΕ Service Pack? Το οτι θα βγει καποτε ειναι σιγουρο και για να βγει θα διορθωνει καποια πραγματα. Απο την στιγμη που με καλυπτουν ακόμα τα XP, δεν θα τρεξω να παρω τα 7 την πρωτη μερα που θα κυκλοφορίσουν. Και θέλω πρωτα θα δω τα Vista SP2. Αν ειναι να κραζουμε ενα λειτουργικο, ας το εχουμε δοκιμάσει πρώτα
tritonas00 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ειναι τοσο τελεια που δεν θα βγει ΠΟΤΕ Service Pack?Το οτι θα βγει καποτε ειναι σιγουρο και για να βγει θα διορθωνει καποια πραγματα. Απο την στιγμη που με καλυπτουν ακόμα τα XP, δεν θα τρεξω να παρω τα 7 την πρωτη μερα που θα κυκλοφορίσουν. Και θέλω πρωτα θα δω τα Vista SP2. Αν ειναι να κραζουμε ενα λειτουργικο, ας το εχουμε δοκιμάσει πρώτα Eτσι οπως τα λες ενταξει αλλα το να λες οτι δεν τα βαζεις αν δεν βγει το πρωτο sp ακουγεται καπως..... Να σε πω..απο windows 2000 γιατι αλλαξες σε Xp?
Vasilisxd Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) LOL λές και τα Windows 7 δεν θα είναι ένα μεγάλο μπαχαλο , ναι η Microsoft έμαθε απο τα λάθη της με τα Vista και τα Windows 7 είναι πλέον γραμμένα απο την αρχή χωρίς χρήση VisualBasic , μόνο με C++++++++ Μουαχαχα !!! Εξέλιξη των Vista είναι , πάρτε το χαμπάρι. Τα Windows2000 προσωπικά τα αποχωρίστικα όταν βγήκε το SP1 για XP. +1 και απο εμένα στην αναμονή για Windows 7 Sp1 και γενικά κάθε SP για καλό... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2009 από Vasilisxd
jonkal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ερώτησης τα έχει περάσει τελικά κανείς στο PC του ή απλά θα περιμένουμε την τελική έκδοση? Γιατί στο τέλος προβλέπω να βάλουμε τα 7 και ακόμη δεν θα έχουμε περάσει SP2 στα Vista!!!!
million_voices Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ερώτησης τα έχει περάσει τελικά κανείς στο PC του ή απλά θα περιμένουμε την τελική έκδοση? Γιατί στο τέλος προβλέπω να βάλουμε τα 7 και ακόμη δεν θα έχουμε περάσει SP2 στα Vista!!!! μονο οι καργα geeks και ο tritonas:-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 οι περισσότεροι με VMware πιστεύω...σιγά μην φτιάχνουμε partitions
ntg1980 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Eτσι οπως τα λες ενταξει αλλα το να λες οτι δεν τα βαζεις αν δεν βγει το πρωτο sp ακουγεται καπως..... Να σε πω..απο windows 2000 γιατι αλλαξες σε Xp? Θέσε καλύτερα την ερώτηση... "k_dinos από Windows 98 γιατί άλλαξες σε XP, όταν στο ξεκίνημα τους τα XP όχι απλά κράχτηκαν από όλους, αλλά είχαν και το μαύρο τους το χάλι ως το SP2"? Διότι κακά τα ψέματα, τα XP ως λειτουργικό στρώσανε με το SP2... Υπο αυτή τη λογική θα έπρεπε να αλλάζουμε Windows μετά από 3 χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας τους! Αλλά τι το συζητάμε? Η αναβαθμισμένη έκδοση των Vista που ονομάστηκε Windows 7, δεν θα είναι XP... E Y T Y X Ω Σ ! !
tritonas00 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Θέσε καλύτερα την ερώτηση..."k_dinos από Windows 98 γιατί άλλαξες σε XP, όταν στο ξεκίνημα τους τα XP όχι απλά κράχτηκαν από όλους, αλλά είχαν και το μαύρο τους το χάλι ως το SP2"? Διότι κακά τα ψέματα, τα XP ως λειτουργικό στρώσανε με το SP2... Υπο αυτή τη λογική θα έπρεπε να αλλάζουμε Windows μετά από 3 χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας τους! Αλλά τι το συζητάμε? Η αναβαθμισμένη έκδοση των Vista που ονομάστηκε Windows 7, δεν θα είναι XP... E Y T Y X Ω Σ ! ! Οχι τον ρωτησα γιατι αλλαξε απο 2000 σε ΧP γιατι με τα 2000 μπορει να κανει ΟΤΙ κανει και στα XP και με πολυ λιγοτερους πορους και πολυ καλυτερες επιδοσεις.....Μηπως αλλαξε επειδη ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΙ??????ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑ ΛΟΛ Αν ΟΛΟΙ ειχαν debian θα εβαζε debian.!!!!!!!!! μονο οι καργα geeks και ο tritonas:-D Yeap ...you spoked the obvious !!:p:p
mits@kos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Εγώ πάντως θα αφήσω τα ΧΡ SP3 (τα οποία εδώ και τόσο καιρό έχουν αποδειχθεί 99% trouble-free) για τα Vista x64 SP2 όταν με το καλό βγεί η Final... Για 7 θα κινηθώ αφού περάσει μισός και πλέον χρόνος και διαβάσω αναλυτικό feedback...
k_dinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Υπο αυτή τη λογική θα έπρεπε να αλλάζουμε Windows μετά από 3 χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας τους!Αλλά τι το συζητάμε? Η αναβαθμισμένη έκδοση των Vista που ονομάστηκε Windows 7, δεν θα είναι XP... E Y T Y X Ω Σ ! ! Τα Vista κυκλοφορησαν αρχες του 2007 και τα 7 θα βγουνε το 10 (εκτος και αν νομίζεις οτι αυτη τη φορα θα πεσει μεσα η Microsoft στο χρονοδιάγραμα). Και απο τη στιγμη που λες οτι τα 7 ειναι SP των vista τοτε ειναι σαν να ακολουθεις τη λογικη που κατακρίνεις Οχι τον ρωτησα γιατι αλλαξε απο 2000 σε ΧP γιατι με τα 2000 μπορει να κανει ΟΤΙ κανει και στα XP και με πολυ λιγοτερους πορους και πολυ καλυτερες επιδοσεις.....Μηπως αλλαξε επειδη ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΙ??????ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑ ΛΟΛ Αν ΟΛΟΙ ειχαν debian θα εβαζε debian.!!!!!!!!! Θα σου απαντήσω απλα και οχι ειρωνικα. Σωστα μάντεψε ο ntg1980 οτι στα XP πηγα απο τα Winows98 και οχι απο τα 2000, και μαλιστα οταν ειχε βγει το SP1 Τα 98 οταν ειχαν κοληματα δεν μπορουσες να κανεις τιποτα στο pc, πατουσες το reset και ευχοσουν να πανε ολα καλα. Τα ΧΡ δεν μου εχουν crashαρει σε τετοιο βαθμο σχεδον ποτε. Τοσο απλα. Το ολο σκηνικο με την αγωνια και τη βιασυνη μου θυμίζει τη στιγμη στο αεροπλάνο που μολις προσγειωθει πεταγονται ολοι στο διαδρομο να πιασουν σειρα, για να περιμενουν 15 λεπτα ορθιοι απλως για να μπουνε πρωτοι στο λεωφορειο που θα ερθει να τους παρει, και στη συνέχεια θα στριμωχτουνε αλλα 50 ατομα απο πανω τους. Οσοι εμειναν στα καθίσματά τους θα μπουν στο επομενο αλλα δεν θα ταλαιπωρηθουν καθόλου. Οποιος καταλαβε το παράδειγμα εχει καλως, οποιος σκεφτει οτι τωρα υπαρχουν οι φυσουνες δεν εχω να πω κατι παραπάνω.. Και κατι τελευταιο που θελω να σας ρωτησω και τους 2: Τα winows που αλλαζετε καθε χρόνο τα αγοράζετε ή τα κατεβάζετε σπασμένα??? Αν ηταν να τα πληρωνετε θα το σκεφτοσασταν πολυ περισσοτερο και σιγουρα δεν θα ειχατε περασει απο ολες τις εκδοσεις που εχουν κυκλοφορισει μεχρι σημερα
tritonas00 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Και κατι τελευταιο που θελω να σας ρωτησω και τους 2: Τα winows που αλλαζετε καθε χρόνο τα αγοράζετε ή τα κατεβάζετε σπασμένα??? Αν ηταν να τα πληρωνετε θα το σκεφτοσασταν πολυ περισσοτερο και σιγουρα δεν θα ειχατε περασει απο ολες τις εκδοσεις που εχουν κυκλοφορισει μεχρι σημερα Δηλαδη ας πουμε σε χαλαει να τα δοκιμασεις για μια βδομαδα οταν βγουν χωρις να τα ενεργοποιησεις?Αν δεν σου κανουν μεινε στα vista και αν σε ικανοποιησουν τα κρατας... Επισης να θυμισω οτι και 20 Services packs να βγουν για τα vista δεν προκειται ποτε να φτασουν σε επιδοσεις τα 7 για παρα πολλους λογους... http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2663731&postcount=647 http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2495864&postcount=150 http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2439031&postcount=96 http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2411529&postcount=55 οταν διαβασεις αυτα τα ξαναλεμε.... Δεν προκειται να τα βαλω οταν βγουν επειδη εχουν την superbar 10 διαφορετικα εικονιδια.....αλλα για τα κατω απτο καπο...και μαλιστα αυτες οι κατω απτο καπο αλλαγες ειναι που τα κανουν πιο γρηγορα απο τα βιστα σε μετριο hardware....
ntg1980 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Τα Vista κυκλοφορησαν αρχες του 2007 και τα 7 θα βγουνε το 10 (εκτος και αν νομίζεις οτι αυτη τη φορα θα πεσει μεσα η Microsoft στο χρονοδιάγραμα). Και απο τη στιγμη που λες οτι τα 7 ειναι SP των vista τοτε ειναι σαν να ακολουθεις τη λογικη που κατακρίνεις Κάνεις λάθος! Δεν κατακρίνω τη λογική! Κατακρίνω τους XP Users/Fans που χαίρονται πως θα σβήσουν τα Vista με τον ερχομό των 7, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως κατα 80% τα 7 είναι ίδια με τα Vista & πως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα XP! Είναι ξεκάθαρο πoιο λειτουργικό είναι αυτό που βγαίνει απ'τη μέση και ποιό είναι αυτό που μένει... είτε τελικά παραμείνει Vista, είτε 7! Τα 98 οταν ειχαν κοληματα δεν μπορουσες να κανεις τιποτα στο pc, πατουσες το reset και ευχοσουν να πανε ολα καλα. Αυτό που γράφεις είναι ένα κοινό μεταξύ Windows 98 & XP, που άλλωστε μοιάζουν απίστευτα σαν λειτουργικά... όπως μοιάζουν τα Vista με τα 7! Αν έπιασες το υποννούμενο που αφορά το πρώτο quote, θα κατάλαβες ακριβώς τι εννοώ... Τα ΧΡ δεν μου εχουν crashαρει σε τετοιο βαθμο σχεδον ποτε. Τοσο απλα. Σε τέτοιο βαθμό σίγουρα όχι, αλλά... όταν crashάρει ένα πρόγραμμα στα XP, ύστερα και να το "βγάλεις απ'τη μέση" με alt-Ctrl-Del, βλέπεις όλο το λειτουργικό να σκονταύτει και να λειτουργεί επί το πλήστον αργά! Αυτό σε επόμενα λειτουργικά της Microsoft έπαψε πλέον να συμβαίνει... Το ολο σκηνικο με την αγωνια και τη βιασυνη μου θυμίζει τη στιγμη στο αεροπλάνο που μολις προσγειωθει πεταγονται ολοι στο διαδρομο να πιασουν σειρα, για να περιμενουν 15 λεπτα ορθιοι απλως για να μπουνε πρωτοι στο λεωφορειο που θα ερθει να τους παρει, και στη συνέχεια θα στριμωχτουνε αλλα 50 ατομα απο πανω τους. Μόνο που η πτήση Vista έχει προγειωθεί με Airbus, ενώ τα Boing/XP απλά θεωρούνται παλιότερα και συνεχίζουν να προσγειώνονται όπως τα Vista, έχοντας κερδίσει ένα μεγάλο ποσοστό "ιστορίας", χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι αυτομάτως καλύτερα αεροπλάνα από τα Airbus... διότι κακά τα ψέματα, δεν είναι! Οσοι εμειναν στα καθίσματά τους θα μπουν στο επομενο αλλα δεν θα ταλαιπωρηθουν καθόλου. Δεν πέταξε ακόμη κανένας σε κανονικό ταξίδι με 7! Αλλά τουλάχιστον τολμήσαμε να σηκωθούμε από τις θέσεις μας στο Airbus έστω και στο δεύτερο λεοφωρείο... Μήπως κάποιοι ακόμα κάθονται στις θέσεις τους μέχρι που να βγεί και ο πιλότος από τη πτήση της Boing? Οποιος καταλαβε το παράδειγμα εχει καλως, οποιος σκεφτει οτι τωρα υπαρχουν οι φυσουνες δεν εχω να πω κατι παραπάνω.. Επειδή τελείωσα αεροπορικές σπουδές, χαίρομαι που αναφέρεις τις φυσούνες! Θα μπορούσα παρόλα αυτά άνετα να επεκταθώ στα ελικοφόρα (καθότι μας αφορά το αεροπλάνο στο οποίο πετάμε και όχι ο τρόπος με τον οποίο θα κατεβούμε), αλλά ούτε εγώ θα πω κάτι παραπάνω.. Και κατι τελευταιο που θελω να σας ρωτησω και τους 2: Τα winows που αλλαζετε καθε χρόνο τα αγοράζετε ή τα κατεβάζετε σπασμένα??? Αν ηταν να τα πληρωνετε θα το σκεφτοσασταν πολυ περισσοτερο και σιγουρα δεν θα ειχατε περασει απο ολες τις εκδοσεις που εχουν κυκλοφορισει μεχρι σημερα Windows 98 είχε ο πρώτος μου υπολογιστής τον οποίο κράτησα 2 χρόνια. Windows XP ο δεύτερος & ο τρίτος, τους οποίους κράτησα ως το 2007, & Windows Vista ο τρίτος που έχω ως σήμερα! Κι επειδή κράτησα το κάθε "προεγκατεστημένο" λειτουργικό σε ισάξιο χρονικό διάστημα, μπορώ να έχω μια γνώμη παραπάνω ώστε να επιμένω πως όσα είδα στα Vista, τα XP θα τα ονειρεύονται! Πάντως το να βάλω XP στο σημερινό μηχάνημα που πετάει με τα Vista, θα ήταν σαν να έβαζα σε Merzedes κασετόφωνο (W98) αντί για CD/mp3 (Vista)! Όσοι βολεύεστε με απλό CDPlayer (WXP), περί ορέξεως.. κολοκυθόπιτα!
dhmak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μάλλον φίλε ntg1980 με τα XP ή έχεις εμπάθεια ή κάποιο κομμάτι hardware δυσλειτουργούσε με αποτέλεσμα τα XP να φαίνονται ελεεινά. Κατα πρώτον φίλε μου, τα XP ή 2000 δέν έχουν καμία σχέση με τα Win9x, τα 9x στηρίζονται σε DOS (γι' αυτό κιόλας με το παραμικρό πρόβλημα το περιβάλλον έβγαινε σε DOS) τα 2000/XP απο την άλλη στηρίχτηκαν στα πάλε ποτέ και κατα γενική ομολογία σταθερά WindowsNT με παρελκόμενο το DOS. Οπότε φίλε μου όποια σύγκριση 9x με 2000/XP (DOS-NT) είναι απλώς ατυχής. Κοίταξε δέν λέω οτι τα 2000/XP είναι ο ορισμός της σταθερότητας γιατί θα ήμουνα απόλυτως (και ψέυτης) αλλα όχι και να συγκρίνουμε ανόμια πράγματα. Τα XP μετά το SP2 στρώσαν κατα πολύ (τα 2000 δέν τα έχω χρησιμοποιήσει). Η κατακραυγή με τα Vista έγκαιται στο ότι 6 χρόνια μετά τα XP η Microsoft έβγαλε ένα λογισμικό μόνο με εμφάνιση χωρίς να κάνει μετάβαση σε κάποια νέα τεχνολογία πυρήνα (όπως DOS σε NT), αλλα θα μου πείς τα NT τα είχει βγάλει παράλληλα με τα 9x, οπότε δέν έκανε κάτι τρομερό απλώς τ' αντικατέστησε αλλα απ' την άλλη 6 ολόκληρα χρόνια δέν δούλευε καμία νέα τεχνολογία, μάλλον στέγνωσε απο ιδέες και μας έβγαλε κάποιο αλλιώτικης σχεδίασης γιατί κάτι έπρεπε να βγάλει.
ntg1980 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μάλλον φίλε ntg1980 με τα XP ή έχεις εμπάθεια ή κάποιο κομμάτι hardware δυσλειτουργούσε με αποτέλεσμα τα XP να φαίνονται ελεεινά.Κατα πρώτον φίλε μου, τα XP ή 2000 δέν έχουν καμία σχέση με τα Win9x, τα 9x στηρίζονται σε DOS (γι' αυτό κιόλας με το παραμικρό πρόβλημα το περιβάλλον έβγαινε σε DOS) τα 2000/XP απο την άλλη στηρίχτηκαν στα πάλε ποτέ και κατα γενική ομολογία σταθερά WindowsNT με παρελκόμενο το DOS. Οπότε φίλε μου όποια σύγκριση 9x με 2000/XP (DOS-NT) είναι απλώς ατυχής. Κοίταξε δέν λέω οτι τα 2000/XP είναι ο ορισμός της σταθερότητας γιατί θα ήμουνα απόλυτως (και ψέυτης) αλλα όχι και να συγκρίνουμε ανόμια πράγματα. Τα XP μετά το SP2 στρώσαν κατα πολύ (τα 2000 δέν τα έχω χρησιμοποιήσει). Η κατακραυγή με τα Vista έγκαιται στο ότι 6 χρόνια μετά τα XP η Microsoft έβγαλε ένα λογισμικό μόνο με εμφάνιση χωρίς να κάνει μετάβαση σε κάποια νέα τεχνολογία πυρήνα (όπως DOS σε NT), αλλα θα μου πείς τα NT τα είχει βγάλει παράλληλα με τα 9x, οπότε δέν έκανε κάτι τρομερό απλώς τ' αντικατέστησε αλλα απ' την άλλη 6 ολόκληρα χρόνια δέν δούλευε καμία νέα τεχνολογία, μάλλον στέγνωσε απο ιδέες και μας έβγαλε κάποιο αλλιώτικης σχεδίασης γιατί κάτι έπρεπε να βγάλει. Όταν λέω πως τα Windows 98 μοιάζουν στα XP, εννοώ ως προς την εμφάνιση τους και όχι ως προς την λειτουργία DOS! Και κακά τα ψέματα, το περιβάλλον XP & 98 μοιάζει! Ό,τι αφορά την εμπάθεια μου απέναντι στα XP, κάθε άλλο παρα τα αντιπαθώ. Είναι ένα αξιοσέβαστο λειτουργικό σύστημα και άκρως πετυχημένο ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ!! Απλά θεωρώ τα Vista σήμερα καλύτερα και τα βάζω με όσους θεωρούνε τα Vista παντελώς άχρηστα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι!
k_dinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Επισης να θυμισω οτι και 20 Services packs να βγουν για τα vista δεν προκειται ποτε να φτασουν σε επιδοσεις τα 7 για παρα πολλους λογους... http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2663731&postcount=647 http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2495864&postcount=150 http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2439031&postcount=96 http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2411529&postcount=55 οταν διαβασεις αυτα τα ξαναλεμε.... Ενδιαφέρουσες πληροφοριες αλλα εμεις δεν εχουμε να πουμε τιποτα. Αυτα να τα πεις στον ntg1980 που λεει οτι ειναι σχεδον ιδια. Εγω δεν εκανα συγκριση Vista-7, απλα ειπα οτι θα περιμενω το SP των 7 (ή το SP2 των Vista) πριν προχωρησω σε αλλαγη Επειδή τελείωσα αεροπορικές σπουδές, χαίρομαι που αναφέρεις τις φυσούνες! Θα μπορούσα παρόλα αυτά άνετα να επεκταθώ στα ελικοφόρα (καθότι μας αφορά το αεροπλάνο στο οποίο πετάμε και όχι ο τρόπος με τον οποίο θα κατεβούμε), αλλά ούτε εγώ θα πω κάτι παραπάνω.. Εγω το εθεσα ως προς τον τροπο που θα κατεβουμε. Στο παραδειγμα υπήρχαν οι εξής μεταφορες: λεωφορειο = windows 7 Χρονος που σηκωνεσαι απο τη θεση = χρονος αγορας λογισμικου σε σχεση με την κυκλοφορια. ανεση στο ταξιδι = προβληματα σε τυχον bugs Αυτος που σηκωνεται νωριτερα, (=εχει δοκιμασει ολες τις betta εκδοσεις) θα μπει στο πρωτο λεωφορειο (=θα τα βαλει αμεσως μολις κυκλοφορισουν) και θα στρμωχτει εκει μεσα (=πιθανα bugs). Αυτος που περιμένει (=περιμενει) θα παρει το επομενο λεωφορειο που ειναι το ιδιο με το πρωτο, αλλα θα ειναι πιο ανετος (=το ιδιο λογισμικο, χωρις buugs) Κατακρίνω τους XP Users/Fans που χαίρονται πως θα σβήσουν τα Vista με τον ερχομό των 7, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως κατα 80% τα 7 είναι ίδια με τα Vista & πως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα XP! Δεω δεν εχω να σχολιάσω κατι, βρες τα με τον tritonas00 που υποστηριζει το αντιθετο (μονο για το μαυρισμενο κοματι) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2009 από k_dinos Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις